Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-15, 05:54 PM   #1551
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: sohippy 查看文章
好左架啦,隻game一開始時張卡連龍殺個skill都無,完全睇唔出打龍同一般角有咩分別,之後某次更新先加比佢
然後角色成長係大器慢成型
我睇好齊格飛嫁~~~~

利申我隻齊格飛寶具LV.3.....Orz.......
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:01 PM   #1552
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
ios開完轉落an機會唔會冇左個拎石資格架
■おまたせしました!iOS版配信スタートありがとう!(Thank You)キャンペーン■

対象者
2015年8月12日(水)~8月14日(金)23:59までに、iOS版にて「Fate/Grand Order」を初めて開始したお客様
※Android版に移行された場合にはお受け取りできませんのでご注意ください
プレゼント内容
プロデューサーレターで告知済みの【Android版のお客様へ先行で配布した聖晶石16個+Android版との配信開始日の差(7/30~8/11)13個(1日1個)】に加え、感謝の意を表しましてさらに10個プレゼントいたします。
・聖晶石 合計39個
・SR経験値カード「叡智の猛火」の7クラス分 各3枚(計21枚)
・QP 300,000pt
・10,000フレンドポイント
受取方法
プレゼントボックスに配布
受取期間
2015年8月15日(土)AM10:00より順次~2015年8月21日(金)23:59まで

vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:07 PM   #1553
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: vk1052 查看文章
■おまたせしました!iOS版配信スタートありがとう!(Thank You)キャンペーン■

対象者
2015年8月12日(水)~8月14日(金)23:59までに、iOS版にて「Fate/Grand Order」を初めて開始したお客様
※Android版に移行された場合にはお受け取りできませんのでご注意ください
プレゼント内容
プロデューサーレターで告知済みの【Android版のお客様へ先行で配布した聖晶石16個+Android版との配信開始日の差(7/30~8/11)13個(1日1個)】に加え、感謝の意を表しましてさらに10個プレゼントいたします。
・聖晶石 合計39個
・SR経験値カード「叡智の猛火」の7クラス分 各3枚(計21枚)
・QP 300,000pt
・10,000フレンドポイント
受取方法
プレゼントボックスに配布
受取期間
2015年8月15日(土)AM10:00より順次~2015年8月21日(金)23:59まで

thx

舊 08-12-15, 06:09 PM   #1554
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: vk1052 查看文章

対象者

非搞事

咁我轉去IOS係咪可以攞到呢D獎品先wwwwww

舊 08-12-15, 06:19 PM   #1555
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
轉左去ios你都唔會變新開acc架啦

舊 08-12-15, 06:21 PM   #1556
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
非搞事

咁我轉去IOS係咪可以攞到呢D獎品先wwwwww
你究竟明唔明咩叫iOS版初開始
引用段野都寫到明……
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:26 PM   #1557
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
結果又係開定acc等派米
咁同之前an版無咩分別啦
但21張肥……
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 06:36 PM   #1558
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
你究竟明唔明咩叫iOS版初開始
引用段野都寫到明……
雖然引用
但其實我無睇晒段野..
淨係睇左紅字

你當我係為左講野而講野啦

舊 08-12-15, 06:48 PM   #1559
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
羅馬的士兵質素太弱了吧,比起百年戰爭羅馬篇根本是吃甜品(雖然最尾會難起來就是啦)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:23 PM   #1560
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: z96282424 查看文章
我睇好齊格飛嫁~~~~

利申我隻齊格飛寶具LV.3.....Orz.......
我突一加盪修女rider、b狐都無玩

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:26 PM   #1561
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
結果又係開定acc等派米
咁同之前an版無咩分別啦
但21張肥……
咁公平d,起碼擦雙五星難好多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:28 PM   #1562
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
羅馬的士兵質素太弱了吧,比起百年戰爭羅馬篇根本是吃甜品(雖然最尾會難起來就是啦)
羅馬兵
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:36 PM   #1563
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
有冇人可以俾下建議我要開定幾多個AC刷至安全

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:37 PM   #1564
小嘉
The One

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章

一係中一係唔中
唔中你開100個都無用
開得多只係增加機率
舊 08-12-15, 07:39 PM   #1565
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
由而加開, 開到你開唔到為止
盡左力都無, 人都安落D
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 07:51 PM   #1566
蛋撻王子
功德完滿

引用:
一遇到羅馬兵既時候真係有少少錯愕
都唔知係自己勁左定真係佢地咁既素質...

第一同第二章數值真係好應該調轉下www

歡迎進入紅saber賣萌章節www

舊 08-12-15, 08:00 PM   #1567
gingq7

註冊日期: May 2008
設定上確實係應該龍勁過羅馬兵既...不過要玩家堆屠龍英靈欺負普通人類就真係...

第二章我玩了3份1都仲好似無乜主線咁...連敵方有瞼角色都係得一個, 張力和第一章比差了很多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:04 PM   #1568
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

你的saber真是很強,4連擊就ko一隻暗殺系幽靈了

引用:
作者: gingq7 查看文章
設定上確實係應該龍勁過羅馬兵既...不過要玩家堆屠龍英靈欺負普通人類就真係...

第二章我玩了3份1都仲好似無乜主線咁...連敵方有瞼角色都係得一個, 張力和第一章比差了很多
第二章主要看尼禄和大叫羅馬吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-12-15 09:06 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:17 PM   #1569
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: sohippy 查看文章
好左架啦,隻game一開始時張卡連龍殺個skill都無,完全睇唔出打龍同一般角有咩分別,之後某次更新先加比佢
然後角色成長係大器慢成型
其實用左招加成同之前無果時都唔覺有大分別

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:18 PM   #1570
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
想問一下 首抽個一下會唔會有 4/5星? 洗左兩個鍾 三個ACCT都未見過
諗緊夠十抽先 抽完先再洗
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:23 PM   #1571
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鷹柳 查看文章
想問一下 首抽個一下會唔會有 4/5星? 洗左兩個鍾 三個ACCT都未見過
諗緊夠十抽先 抽完先再洗
首抽(即第一下)
最多只會出到四星

所以我地講既刷首抽刷首抽其實係講緊過完教學
自己抽既第一下
即係一個acc既第二下

引用:
你的saber真是很強,4連擊就ko一隻暗殺系幽靈了
多謝你先
升saber其實除左自己心裡滿足 同自己玩得輕鬆d之外
都係想盡量出一份力貢獻下各位師兄~~

此篇文章於 08-12-15 09:26 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:50 PM   #1572
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
首抽(即第一下)
最多只會出到四星

自己抽既第一下
即係一個acc既第二下

多謝你先
原來係咁 唔怪之得 謝謝通知
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:53 PM   #1573
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
羅馬兵
羅馬兵
唔知我以為打緊教學D史萊姆

引用:

或者我地受過巨龍既試煉變強左吧

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-15, 09:54 PM   #1574
小嘉
The One

引用:
首抽(即第一下)
最多只會出到四星

自己抽既第一下
即係一個acc既第二下

多謝你先
可惜你滿左人ADD你唔到

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
羅馬兵
唔知我以為打緊教學D史萊姆
天堂與地獄
舊 08-12-15, 09:59 PM   #1575
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 朔望~ 查看文章

或者我地受過巨龍既試煉變強左吧
我覺得呢個係主因ww
就算唔係d龍仔其實都好厚血好麻煩..
依家d兵真係得個多字..

引用:
作者: 小嘉 查看文章
可惜你滿左人ADD你唔到
師兄比你id我 我升左級有位多

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:04 PM

手機版 | APP版