Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (03)「どんと来い、医者よ」
Jonney 05:29 PM 01-11-09
借個位用用 by KTN

>>上回<<

-------------------------------------------------------------------------------

作者: Whirlwind:
Post 1:
-
兩年
Post 2:
-
一年b

Johnny大有無上過去16F試果隻Icon Mobile? a
星五上去時靚女話叉緊電
昨晚係灣電便利店試了(仲叉緊)
感覺無乜特別, 可能同我用d9 + d1001試有關....
下次上16/f用d2000試
jozifkwan 07:58 PM 01-11-09
各位brother, 最近我有d身痕想玩cas, 打算買部dac做d/a同headamp, budget 2k至3k, 係咪得md10 / dac magic可供選擇? 唔該
Whirlwind 08:15 PM 01-11-09
作者: jozifkwan:
各位brother, 最近我有d身痕想玩cas, 打算買部dac做d/a同headamp, budget 2k至3k, 係咪得md10 / dac magic可供選擇? 唔該
你意思係2K-3K 要DAC連AMP定淨係DAC?
你有無Sound Card?
HAKAIDER 08:34 PM 01-11-09
作者: たまご:
另外想問有無人識拆soundrigor ha+
個socket有少少bad contact想換左佢
雖然仲有保養
六角鑰...........
jozifkwan 08:36 PM 01-11-09
作者: Whirlwind:
你意思係2K-3K 要DAC連AMP定淨係DAC?
你有無Sound Card?
有soundcard, xi-fi

DAC連AMP就最好
たまご 11:31 PM 01-11-09
作者: HAKAIDER:
六角鑰...........
出開鴨記搵吓
btw, 有無話邊隻牌子好
(ps. i mean 個socket )
HAKAIDER 07:43 AM 01-12-09
作者: たまご:
出開鴨記搵吓
btw, 有無話邊隻牌子好
(ps. i mean 個socket )
睇返自己個soundrigor ha.................

係後方用十字批都開到的..................

不過再睇黎個USB 位..................街貨diy 插未必合用

KTN 09:58 AM 01-12-09
你們好勤力

新一個POST/\

請繼續
Jonney 10:16 AM 01-12-09
>>>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (03) #1 Jonney

おい、これはどういうことだa
ICil 10:19 AM 01-12-09
作者: :
作者: Jonney
ICil大大仲未有消息, 唔通......
咩意思呢?
ICil 10:22 AM 01-12-09
作者: jozifkwan:
DAC Magic應該無headamp部份
可以試吓MD10
Jonney 10:22 AM 01-12-09
作者: ICil:
咩意思呢?
吸毒.....

有冇去到鴨記執返d毒品
KTN 10:32 AM 01-12-09
見無人開,醒你啦m9

作者: Jonney:
>>>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (03) #1 Jonney

おい、これはどういうことだa

ICil 10:33 AM 01-12-09
吸毒.....

有冇去到鴨記執返d毒品
打算投資落毒品
轉個手賺幾個開
美國Zu方面加價20%有多
ICil 10:34 AM 01-12-09
作者: KTN:
見無人開,醒你啦m9
咩事?
做乜唔醒D毒品過我
Jonney 10:41 AM 01-12-09
打算投資落毒品
轉個手賺幾個開
美國Zu方面加價20%有多
條AKG線折完都$1140.....好難買落手
RCA訊息線 AV科林有人放1m長的二手線$300,好快俾人買了......(Zu cable算搶手貨?)

想搵日去山東街的秋葉原電子搵野......
ICil 10:43 AM 01-12-09
條AKG線折完都$1140.....好難買落手
RCA訊息線 AV科林有人放1m長的二手線$300,好快俾人買了......(Zu cable算搶手貨?)

想搵日去山東街的秋葉原電子搵野......
我條HD650線都2000啦.......
1140真係好好好平

佢搶手因為平o左好多
Jonney 10:44 AM 01-12-09
.......(無言)
ICil 10:46 AM 01-12-09
.......(無言)
音質上黎講一定值
Jonney 10:52 AM 01-12-09
蘇底, 拖板, 電源線, fuse, headamp, RCA cable............再加多條headphone線都唔係洗多好多 (大誤)

二月仲想入360玩so4$$$
KTN 11:39 AM 01-12-09
送個頭post比毒尼

毒品...我都無毒品...

咩事?
做乜唔醒D毒品過我
zu cable...$300...好平......
Jonney 12:07 PM 01-12-09
作者: KTN:
送個頭post比毒尼

毒品...我都無毒品...

zu cable...$300...好平......
毒字輩我愧不敢當
還是毒K版大當之無愧

AKG個線插位唔想經常抆插驚整壞
所以都無點對比原裝線同16/f DIY線的分別.....
但買牌子線就正路應該保値d
HAKAIDER 12:32 PM 01-12-09
拆左對SQ5 黎研究................

發現對4cm 單元比想像中大好多.............安裝位置要打斜放先塞得落

似乎有一玩的價値................

Head Fi 前日有人post 左SQ5 的mod..............

不過只係黐上吸音棉改善聲底薄弱的情況...............

http://www.head-fi.org/forums/f103/s...ctures-398619/
Whirlwind 07:46 PM 01-12-09
.......(無言)
尋日問緊人野既時候佢話我聽佢條線都十萬
我當時直程呆左

想入番隻Minibox玩
jozifkwan 09:23 PM 01-12-09
DAC Magic應該無headamp部份
可以試吓MD10
如果剩dac呢? 因為我可以遲d先另外買headamp都得
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後