Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-07-09, 11:38 PM   #1776
oct
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
我想訂stereo 版本, 需要先落訂嗎??

如果要走 請你記得我
如果難過 請你忘了我
oct 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-09, 12:17 AM   #1777
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
請問呢隻安室奈美惠的LIVE DVD & Blu-ray
會唔會出香港行版?同幾時發售?thx~!

「namie amuro BEST FICTION TOUR 2008-2009」
2009.9.9 発売決定
DVD:¥5,229(本体価格¥4,980)AVBD-91736
Blu-ray:¥6,279(本体価格¥5,980)AVXD-91606

http://sp.avex.jp/amuro/index2.html

http://www.avexnet.or.jp/amuro/info.html

舊 09-08-09, 01:17 PM   #1778
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
想問下beatles今日會吾會有貨返?
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 03:34 PM   #1779
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: 斯羅 查看文章
想問下beatles今日會吾會有貨返?
我都想買,大唱片鋪賣晒....
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 05:18 PM   #1780
斯羅
aloha~

引用:
作者: 玄武 查看文章
我都想買,大唱片鋪賣晒....
好後悔星期一時係SKYMUSIC吾訂, 今日去貴鋪時已經無晒BOXSET, 剩買左white album同Magical Mystery Tour
舊 09-09-09, 07:30 PM   #1781
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: 斯羅 查看文章
好後悔星期一時係SKYMUSIC吾訂, 今日去貴鋪時已經無晒BOXSET, 剩買左white album同Magical Mystery Tour
依家我唯有網上訂,不過落左單佢都係話要搵貨源...多數都凶多吉少...
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 07:33 PM   #1782
斯羅
aloha~

引用:
作者: 玄武 查看文章
依家我唯有網上訂,不過落左單佢都係話要搵貨源...多數都凶多吉少...
祝君好運, 聽說下星期又有貨返, 亦有可能要到10月先有
舊 09-14-09, 01:54 PM   #1783
skymusic
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
請問呢隻安室奈美惠的LIVE DVD & Blu-ray
會唔會出香港行版?同幾時發售?thx~!

「namie amuro BEST FICTION TOUR 2008-2009」
2009.9.9 発売決定
DVD:¥5,229(本体価格¥4,980)AVBD-91736
Blu-ray:¥6,279(本体価格¥5,980)AVXD-91606

http://sp.avex.jp/amuro/index2.html

http://www.avexnet.or.jp/amuro/info.html

只會發行港版dvd(已發行),不會發行br~!
skymusic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 04:00 PM   #1784
IDGAF
The One

引用:
作者: skymusic 查看文章
只會發行港版dvd(已發行),不會發行br~!
唔該晒~!

舊 09-21-09, 03:32 PM   #1785
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
eason chan隻新碟22號有無貨

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-09, 01:49 PM   #1786
skymusic

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
eason chan隻新碟22號有無貨
可以~
舊 11-12-09, 05:26 AM   #1787
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
想問下有冇 x敬騰新碟簽名版訂~~如果有我聽晚過黎訂~~~thx~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 12:42 PM   #1788
skymusic

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
想問下有冇 x敬騰新碟簽名版訂~~如果有我聽晚過黎訂~~~thx~~
full~sorry~
舊 11-17-09, 02:05 AM   #1789
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
THXV_V
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-09, 10:37 PM   #1790
希羅
Game Master

註冊日期: Apr 2002
請問有無賣電影既原聲大聲?THANK
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-09, 12:28 PM   #1791
skymusic

引用:
作者: 希羅 查看文章
請問有無賣電影既原聲大聲?THANK
YES~
舊 12-31-09, 06:06 AM   #1792
nico
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
請問飛兒樂團新碟有現貨未?
會唔會包埋預購既襟章架?
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-10, 01:52 PM   #1793
skymusic

引用:
作者: nico 查看文章
請問飛兒樂團新碟有現貨未?
會唔會包埋預購既襟章架?
請問飛兒樂團新碟有現貨未?(yes)^^
會唔會包埋預購既襟章架?(yes)^^
舊 02-26-10, 02:20 AM   #1794
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
FB開了SKY MUSIC群組~歡迎ADD~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 07:42 PM   #1795
小龍女的哥哥^^
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
問下2002飯島真理Mari Iijima sings Lynn Minmay資料
大約幾多錢

舊 04-10-10, 04:01 AM   #1796
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
[半OT]
金爺...之前1800-2000果陣搞乜鬼...
塞到落信和地下果班咩野字頭黎架......
行都行唔到入去......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-10, 01:48 PM   #1797
skymusic

引用:
作者: 小龍女的哥哥^^ 查看文章
問下2002飯島真理Mari Iijima sings Lynn Minmay資料
大約幾多錢
pls send the link to us~!^^
舊 04-15-10, 12:56 AM   #1798
johnny0824

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDchun_giza
http://www.amazon.co.jp/May%E2%80%99...1264102&sr=8-2
請問訂e隻要幾多錢?
johnny0824 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-10, 02:30 PM   #1799
skymusic

引用:
作者: johnny0824 查看文章
約$400~
舊 04-20-10, 09:48 AM   #1800
IDGAF
The One

請問濱崎步 ayumi hamasaki,
隻"ayumi hamasaki ARENA TOUR 2009A ~NEXT LEVEL~"live dvd行版何時發售?

另外,Rock'n'Roll Circus 香港版CD的抽獎活動是否已經完結?

論壇跳轉

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版