Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後
日本動漫畫討論版>兒時卡通結局之迷?
Rance 10:36 PM 02-28-15
重有李仲達
金霸龍型D..
BRA武藏 12:01 AM 03-01-15
作者: Irwin:
唔知你係咪講呢套
如果係,我前面有提過。

https://www.youtube.com/watch?v=_xyc...0ET2Hg-3LJrQJS
係呀,THX
BRA武藏 12:05 AM 03-01-15
呢套有冇人記得
THE VISIONARIES

以下大部份香港都播過,睇返忽然記得晒

yeah yeah 10:18 AM 03-01-15
我細個記得睇呢個不得loop

harakuma 11:23 AM 03-01-15
作者: BRA武藏:
呢套有冇人記得

80'S美國動畫中, 有好多無記亞記都有播(無記多D),
而其中最有印象係

虎威戰士
變形金剛
英文名叫MASK, 中文名唔記得

記得的最大原因係當時以上三個在當時間都有出玩具(反斗城, 屈人屎, 萬零)

作者: yeah yeah:
我細個記得睇呢個不得loop

到依家都唔知邊個係姐, 邊個係妹,
不過長頭髮女最慘, 個男長期係英國
Tano 11:57 AM 03-01-15
原本想搵加德利奧結局係點

搵到10年前的貼
http://www.gaforum.org/archive/index.php/t-91170.html
超必 01:02 PM 03-01-15
作者: Tano:
原本想搵加德利奧結局係點

搵到10年前的貼
http://www.gaforum.org/archive/index.php/t-91170.html
加德利奧都唔係主角,記得結局同平時一樣Hea住收場....

P.S. 黃金戰士的結局仲記得,但宇宙大帝好像沒有看過結局;有沒有人知道結尾係點???
費比加拿斯 06:24 PM 03-01-15
作者: zzzdx:
我記得cutman根本係搞笑角黎
無記錯個"復製人"成日懶醒咁
費比加拿斯 06:24 PM 03-01-15
作者: 超必:

P.S. 黃金戰士的結局仲記得,但宇宙大帝好像沒有看過結局;有沒有人知道結尾係點???
加德利奧.

我第一時間諗起係[俏皮扮野貓]果隻肥貓女
vov430 07:03 PM 03-01-15
呢套有冇人記得

史高冶係最好睇0既廸士尼卡通,仲有好多神秘學原素,
最後果套d&d我細過睇過,搵左好耐,睇左e個intro記番晒
昏迷童子Sleepy 07:22 PM 03-01-15
作者: harakuma:
幻變奇兵丫嘛......

十頁前本童子講完即刻俾人吐槽話太多人記得所以唔入流......
HI_Ricky 07:36 PM 03-01-15
果套太空孫悟空有沒人有印象?
vov430 07:39 PM 03-01-15
仲有套80s美動,有玩具0既,跑車會變飛機,船又會變車既
有冇人知?

原來樓上已有,幻變奇兵
BRA武藏 08:03 PM 03-01-15
作者: HI_Ricky:
果套太空孫悟空有沒人有印象?
有印象的應該係70後
當年睇過呀
BRA武藏 08:05 PM 03-01-15
80'S美國動畫中, 有好多無記亞記都有播(無記多D),
而其中最有印象係

虎威戰士
變形金剛

記得的最大原因係當時以上三個在當時間都有出玩具(反斗城, 屈人屎, 萬零)

到依家都唔知邊個係姐, 邊個係妹,
不過長頭髮女最慘, 個男長期係英國
虎威戰士當年有林子祥中文主題曲
個MTV D DANCER 仲扮番D人物

MASK,都係睇返段片,先記得當年好想有D玩具
BRA武藏 08:06 PM 03-01-15
作者: vov430:
史高冶係最好睇0既廸士尼卡通,仲有好多神秘學原素,
最後果套d&d我細過睇過,搵左好耐,睇左e個intro記番晒
認同,史高治係罕有幾好睇的廸士尼卡通
套D&D好似睇過下,但今次睇返片先知原來係D&D黎o既
harakuma 08:17 PM 03-01-15
虎威戰士當年有林子祥中文主題曲
個MTV D DANCER 仲扮番D人物

MASK,都係睇返段片,先記得當年好想有D玩具
MASK果架紅色跑車真係好型好正(細果的眼光, 依家當然覺得又丑又核突),

車門好似林寶咁升起變成對翼, 玩具的話, 車頂有個制, 一按兩邊車門會彈起

同埋唔知有冇C兄熟HEMAN,

以前D有米親戚個仔唔要D玩具, 送咗好多HEMAN公仔比我, 其中有一個係HEMAN, 但係全身藍色, 無錯係藍色, 唔係肉色, 點解會咁?
(公仔應該係正版, 30年前無老翻我估)
BRA武藏 08:40 PM 03-01-15
MASK果架紅色跑車真係好型好正(細果的眼光, 依家當然覺得又丑又核突),

車門好似林寶咁升起變成對翼, 玩具的話, 車頂有個制, 一按兩邊車門會彈起

同埋唔知有冇C兄熟HEMAN,

以前D有米親戚個仔唔要D玩具, 送咗好多HEMAN公仔比我, 其中有一個係HEMAN, 但係全身藍色, 無錯係藍色, 唔係肉色, 點解會咁?
(公仔應該係正版, 30年前無老翻我估)
隻野叫FAKER
http://he-man.wikia.com/wiki/Faker

動畫曾有冒牌heman,但都係正常肉色的

出玩具時就有隻藍色的

陸奧 貴志 08:41 PM 03-01-15

呢套野其實有冇結局
BRA武藏 08:53 PM 03-01-15
作者: 陸奧 貴志:

呢套野其實有冇結局
嘩 OP首歌我居然仲記得
HON HON 09:11 PM 03-01-15
Danger Mouse...

唔知有無CHING睇過呢?

我記得細細個時叫做望過下, 但都唔知佢有無ENDING, 因為次次都話"究竟會點點點, 請收睇下集LA"
harakuma 10:22 PM 03-01-15
隻野叫FAKER
skip
THX, 就係呢隻嘢!!!原來真係壞人
Dangerous-boy 11:36 PM 03-01-15
作者: 超必:

隱約記得忠那邊的博士貪外星人的科技,竟然變奸成為lass boss。
而外星人原來是來自未來,因為地球有三一能源,所以產生野心侵略其他星球;外星人便發明時光機,回到過去打地球。
最後一幕係宇宙大帝出發去未來,打算同外星人和解。
DevilElvis 03:16 AM 03-02-15
作者: GN00508771:
同埋竟然好似唔見有人講呢套.....

原來馬仔唱香港主題曲
david 06:25 AM 03-02-15
作者: 費比加拿斯:
加德利奧.

我第一時間諗起係[俏皮扮野貓]果隻肥貓女
吓?乜唔係講緊隻肥貓咩...

隻老虎貓主角叫咩名...
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後

返回主題版面