Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1
abe 12:09 AM 04-12-17
作者: 滅龍士:
客氣

你平時幾點上到網打?我睇到你出post會開房同你清任
通常都係夜晚10點後~
先行謝過~ thx~~
wingsiu11 10:43 AM 04-12-17
加班晏左收工~有冇晨操場唷@.@
滅龍士 10:59 AM 04-12-17
作者: wingsiu11:
加班晏左收工~有冇晨操場唷@.@
開房等足你一粒鐘都唔入,摺房食晏。
wingsiu11 12:30 PM 04-12-17
開房等足你一粒鐘都唔入,摺房食晏。
去左野團同食野..唔係電腦前面,唔知滅龍大你開左..抱歉)O(
nomezero 08:29 PM 04-12-17
貓車Z旅行團
-DEL-
滅龍士 08:40 PM 04-12-17
作者: nomezero:
貓車Z旅行團
42-5158-9578-6288
PW:4444
之後我會唔係好睇到GAF
入o左
咩事?詳細希望(PM可)
ShinDou 08:59 PM 04-12-17
冇帶解臭彈睇住中左毒係咁扣血解唔到 XD 不過隻檸檬桃毛好少血 XD

第1次打紅頭唔係好識打,無啦啦打勁遠
nomezero 09:00 PM 04-12-17
20:55入
咩事?詳細希望(PM可)
冇咩事,只係我唔係原來位置用唔到電腦
始終冇一套好似4g霞龍裝咁易用
nomezero 09:48 PM 04-12-17
依家行緊逆z
nomezero 10:25 PM 04-12-17
搞咩一出發我就會斷
滅龍士 11:05 PM 04-12-17
唔該哂三位一路齋開怕火怪任等我慳返d換裝時間/
nomezero 11:49 PM 04-12-17
鬥技打晒會有明鏡止水頭
滅龍士 12:15 AM 04-13-17
最後銀嶺一招三炒變四貓,好彩最後掘到轟龍天鱗同大雪主細金當執個尾彩b

早抖,聽晚再打
nomezero 12:16 AM 04-13-17
我用貓都係轟巨獸苦手,唔好意思
兩隻都秒我
abe 12:20 AM 04-13-17
如果唔係你地幫我係落地前補血,我已經死左兩次
滅龍士 12:29 AM 04-13-17
作者: nomezero:
鬥技打晒會有明鏡止水頭
點先有3洞運氣頭?又要鬥技全S?a
nomezero 12:37 AM 04-13-17
點先有3洞運氣頭?又要鬥技全S?a
http://wiki.mhxg.org/ida/295692.html

唔駛S,A就得
ryuka 10:20 AM 04-13-17
好怕打銀嶺,大隻到個畫面都睇唔晒。

Sent from my iPhone using Gaforum
滅龍士 10:40 AM 04-13-17
作者: wingsiu11:
去左野團同食野..唔係電腦前面,唔知滅龍大你開左..抱歉)O(
今日飲早茶,pass
雷火武 02:32 PM 04-13-17
作者: ryuka:
好怕打銀嶺,大隻到個畫面都睇唔晒。

Sent from my iPhone using Gaforum
第時如果打超特殊青電主會更刺激
同人都打左有十次以上先過到
醜小鴨 05:46 PM 04-13-17
作者: 雷火武:
第時如果打超特殊青電主會更刺激
同人都打左有十次以上先過到
呢隻我入去街場d寫住Z順房,次次辛辛苦苦過完都走晒,自己開房又冇人入,自己一個打又打到timeover隻嘢都未死,真係好無奈。
ShinDou 08:21 PM 04-13-17
部位 防御力 名前 固定・除外
頭 93 ハイメタZキャップ
胴 146 ギザミXRメイル
腕 170 GXカイザーアーム
腰 146 ギザミXRフォールド
脚 170 GXカイザーグリーヴ
護石 回避性能:6 スロ3
装飾品 回避珠【2】* 1 速納珠【1】* 5 速納珠【2】* 1 防音珠【1】* 1

ポイント 武器 頭 胴 腕 腰 脚 護石 装飾品 合計 発動スキル
聴覚保護 8 3 3 1 15 高級耳栓
達人 2 4 5 4 15 見切り+2
回避性能 3 3 6 3 15 回避性能+2
斬れ味 5 6 11 業物
納刀 2 8 10 納刀術
匠 1 1
体力 -1 -1
加護 -1 -1
研ぎ師 -6 -6
スロット数 3 0 1 1 1 1 3
火 水 雷 氷 龍
10 -5 3 -5 -6

諗住整呢套玩勇者太刀,但要用3洞太刀,應該整龍識夠刀,唔知夠料未 XD

應該爭1次堂郎先升得爆把太刀,裝就要打溶岩龍同炎王
野良猫 09:14 PM 04-13-17
勇者太刀最好用就係個反擊,唔玩反擊嘅話我覺得不如唔好做勇者
玩得反擊嘅話基本上唔會納刀、唔需要太多嘅迴避、唔需要防音
ShinDou 09:22 PM 04-13-17
仲未識玩反擊,斬緊果陣出R好似反唔到﹖咁咪成日要等反擊﹖

我覺得平時用 Y>R>R>R好似都幾大力

其實有得睇MOTION值未﹖反果下應該同R最尾果2刀前後斬差唔多﹖

而家個勇者我貪佢可以有時斬緊走唔切可以HOLD Y黎食招,唔駛驚避唔到咋,同埋又玩厭晒舊果4個STYLE,鍊金又唔識加冇性趣玩 XD
nomezero 09:32 PM 04-13-17
睇ta都係等既多
勇者玩唔熟手既我成日掛住避唔記得y

貓車z自由行
33-0068-3857-4453
pw:3333
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面