Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-05, 08:02 PM   #251
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh

copy from hk-tf

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-05, 10:18 PM   #252
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 黃昏之魔彈
邊度有衛星參謀$109 ar???
日本百貨公司"三月"有...........今日仲有幾盒
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-05, 10:20 PM   #253
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
作者: frankieccc
日本百貨公司"三月"有...........今日仲有幾盒
係邊ka?

舊 08-03-05, 10:41 PM   #254
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
係邊ka?
causeway bay.........sogo對面
舊 08-03-05, 10:45 PM   #255
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
causeway bay.........sogo對面
千色店都有

舊 08-07-05, 03:28 AM   #256
卡路士carlos
Senior Gamer
自訂用戶頭銜

註冊日期: Jan 2004
引用:
大家好...........我係新加入.......
最近買左隻消防車柯柏文(大隻0個隻..........不過係us ver............$368)
請問其實同日版有乜唔同?同埋日版係咪斷左貨?
同埋同系列隻麥加登要幾錢左右?
thx
呢隻??

你係邊度買ga???
thank you

舊 08-07-05, 10:17 AM   #257
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 卡路士carlos
呢隻??

你係邊度買ga???
thank you
兆萬有得賣
冇睇 price
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-05, 10:37 AM   #258
redfish
Game Master

Lightbulb

引用:
呢隻??

你係邊度買ga???
thank you
呢隻不是消防車, 是貨櫃車頭.

舊 08-07-05, 12:30 PM   #259
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
呢隻??

你係邊度買ga???
thank you
我0個隻係銀河柯柏文............你講呢隻而家好貴下..........要成千..........
舊 08-24-05, 07:38 PM   #260
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

從其他forum見到GF又有新野
今次係音波 仲有隻變色老麥

舊 09-01-05, 02:15 PM   #261
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
今日漫畫舖新入貨, 呢架 Type-R 亦係今日新到, 即刻入左

如果唔話你地聽佢識變身,
你地又會唔會以為佢係單純一架 1/24 o既 Type-R 警車模型呢?

有埋內籠呢個先至正!

另一架同樣係變型金剛o既掃把佬

Type-R o既引擎, 其實亦係武器

加警棍一支

變型! 我係 Prowl, 博派o既軍事戰略家

警棍唔用果陣就放o係呢度

戰鬥格

同掃把佬 Smokescreen 合照

超無聊
明日菜你地想試下呢架辣車?!

變型金剛本來我都已經冇玩好耐, 但係呢個 BT 系列真係好吸引,
我覺得咁多架 BT 系列之中最正就係掃把佬同呢架 Type-R,
而且呢架 Type-R 仲係 BT 系列之中第一架警車款,
佢仲有一架普通版藍色 Type-R, 不過都係警車色正D~
話就話可以變型, 但係我好少玩變型, 驚整花車身
而且當作為一架 1/24 o既模型擺設亦係唔錯~

相比日本版, 美國版果架我覺得反而冇咁靚啦,
o係 Comic-con 影o既, 大家可以作比較...

多謝觀賞~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-05, 08:15 PM   #262
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

GF音波同甲威龍都出左
$228同$350

隻甲威龍係限定版...都唔知買唔買好...好似好貴咁

舊 09-21-05, 10:35 PM   #263
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
GF音波同甲威龍都出左
$228同$350

隻甲威龍係限定版...都唔知買唔買好...好似好貴咁
音波$219入手.........
其實甲威龍個價都ok.........同老麥差唔多價
舊 10-05-05, 04:14 PM   #264
redfish
Game Master

BTA-1和BTA-2葵涌廣場2樓各賣268

舊 10-07-05, 10:37 AM   #265
Miss Right Faye

引用:
作者: redfish
BTA-1和BTA-2葵涌廣場2樓各賣268
想問邊度仲有 BT-13 Laserwave Mazda RX-8 ??
灣仔玩具街有無? thxthx
Miss Right Faye 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-05, 10:39 AM   #266
redfish
Game Master

引用:
作者: Miss Right Faye
想問邊度仲有 BT-13 Laserwave Mazda RX-8 ??
灣仔玩具街有無? thxthx
現在呢款只見宇宙船會入貨

舊 10-07-05, 02:27 PM   #267

引用:
現在呢款只見宇宙船會入貨
多謝 一陣放工去睇下先
Miss Right Faye 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-05, 02:36 PM   #268
redfish
Game Master

引用:
多謝 一陣放工去睇下先
呢隻貨旺角鋪一補貨好快又會賣左, 去銅鑼灣睇左先安全d.

舊 10-07-05, 03:52 PM   #269

引用:
呢隻貨旺角鋪一補貨好快又會賣左, 去銅鑼灣睇左先安全d.
>_<
銅鑼灣邊度?
舊 10-07-05, 04:25 PM   #270
redfish
Game Master

引用:
>_<
銅鑼灣邊度?
宇宙船銅鑼灣分店, 銅鑼灣中心地庫, 近維園

舊 10-07-05, 05:06 PM   #271

引用:
宇宙船銅鑼灣分店, 銅鑼灣中心地庫, 近維園
Thx :>
舊 10-07-05, 06:12 PM   #272
redfish
Game Master

http://www.geocities.jp/hetare_d_max...SoundWave.html

舊 10-07-05, 11:36 PM   #273

thx redfish
真係俾我係銅鑼灣買到, 佢本來話賣晒, 但原來有最後一架
音波....正
舊 10-08-05, 02:29 PM   #274
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
知唔知邊度仲有貨

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 08:10 PM   #275
river

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 雪舟等楊
知唔知邊度仲有貨
i want to know also and how much?? thx
river 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:21 PM

手機版 | APP版