Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-03-10, 10:04 PM   #1
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
點先知道對方係吾係想拍散拖?

話說同個女仔表白左
佢無reject我, 又無答應乜野

但大家都有繼續出街, 食飯咁
基本上同佢出去係好情侶感覺, 差左未拖手仔咁...

但好奇怪地佢個人好飄忽
好似對我忽冷忽熱咁,
我搵佢個陣佢有時就好冷淡,
一係我吾搵佢時佢又吾搵我,
但有時又主動搵返我

我又吾想咁快追問究竟而家大家咩關係...
好怕佢係想拍散拖...

(PS 我自己就排除左收兵既可能先, 同埋佢係大過我的)
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-10, 10:13 PM   #2
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
1齊有分散唔散咩???
散住拍最後可能1齊左, 認定1齊最後可能散左.....
太介懷呢D野只會令自已走入牛角尖,令感情唔投入去....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-10, 10:17 PM   #3
斯羅
aloha~

我都有咁諗過
可能自己對人無咩信任,
先會有咁既念頭
舊 06-03-10, 10:17 PM   #4
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
直接上床咪知囉
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-10, 10:42 PM   #5
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
手都未拖連散拖都說不上

舊 06-03-10, 11:11 PM   #6
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
佢真係拍散拖既話咁你係咪即刻走頭?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-10, 11:18 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
既然樓主都決定左唔收兵...
女既係咪散拖...都無關係喇...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-10, 11:55 PM   #8
斯羅
aloha~

佢真係想拍散拖, 我緊係會再諗下先啦...
舊 06-04-10, 12:09 AM   #9
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
問下佢米知囉

引用:
作者: 斯羅 查看文章
話說同個女仔表白左
佢無reject我, 又無答應乜野

但大家都有繼續出街, 食飯咁
基本上同佢出去係好情侶感覺, 差左未拖手仔咁...

但好奇怪地佢個人好飄忽
好似對我忽冷忽熱咁,
我搵佢個陣佢有時就好冷淡,
一係我吾搵佢時佢又吾搵我,
但有時又主動搵返我

我又吾想咁快追問究竟而家大家咩關係...
好怕佢係想拍散拖...

(PS 我自己就排除左收兵既可能先, 同埋佢係大過我的)
尼樣野真係唔係個個接受到
你地係同事?
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-10, 12:20 AM   #10
斯羅
aloha~

係同事, 好巧合咁識到對方
舊 06-04-10, 12:22 AM   #11
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
人地可能觀望中,手都未拖大家不拖不欠,佢冇義務要對你隨時溫柔體貼呀

佢大過你,如何你介意,不如唔好開始.我唔想看到最後原來想拍散拖的是你
然後用"你大過我"做借口飛左人, 即係變相個女仔俾你呃左

舊 06-04-10, 12:34 AM   #12
斯羅
aloha~

我自己完全吾介意對方大過我.....
反之係怕對方嫌我細過佢
舊 06-04-10, 12:40 AM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
我自己完全吾介意對方大過我.....
通常係咁
引用:
反之係怕對方嫌我細過佢
呢d對女性黎講...正常之極

差距多大a
又...女方實齡係...?

舊 06-04-10, 12:50 AM   #14
斯羅
aloha~

對方吾肯講
但經推測我估大我約1,2年
舊 06-04-10, 01:00 AM   #15
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
對方吾肯講
但經推測我估大我約1,2年
頂...
[推測]大1,2年咋下話...
[真實]問題上少許多了

外貌上...
以身邊既人睇...
女可會比男成熟許多嗎(一看便有差別果隻) a

舊 06-04-10, 01:07 AM   #16
斯羅
aloha~

外貌上, 佢話佢同佢同事都估我係27,8(我實際24)
咁佢睇落都係差吾多25至28個隻啦

談討上, 我個人覺得佢講野無咩深度
好一般女仔講下公事, 興趣咁
但就幾醒目, 話頭醒尾咁
舊 06-04-10, 01:20 AM   #17
安已不

推測姐係不能100%作實..
年齡尼家野 (有D) 女仔好介意
介意起上來, 就算同但差月份都接受唔到..
你話佢無咩深度..可能佢正正就想搵番D成熟型..
咁其實佢知唔知你細過佢?
舊 06-04-10, 01:53 AM   #18
斯羅
aloha~

佢知我細過佢, 同知我幾多歲
舊 06-04-10, 02:02 AM   #19
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
我覺得姐姐應該係猶豫緊
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-10, 02:17 AM   #20
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
我幾喜歡拍拖有散拖的感覺~~~!
做咩要咁多時間一齊先~~~!!! 各自都有空間仲好啦~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-10, 11:11 AM   #21
安已不

其實如果佢是一個玩玩下的人
咁佢應該向你表白個時一早UP左頭
除非佢覺得你連同佢拍散拖既價值都冇啦.
不過年齡尼家野我都學識了唔好立亂周圍講, 因為我都奶過野
舊 06-04-10, 11:23 AM   #22
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: KIM 查看文章
我幾喜歡拍拖有散拖的感覺~~~!
做咩要咁多時間一齊先~~~!!! 各自都有空間仲好啦~!
kim大果然係食家~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-10, 12:47 PM   #23
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
佢知我細過佢, 同知我幾多歲
你幾歲呀

Lost In Paradise