Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-11-10, 08:40 PM   #1
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
識朋友個朋友

今日終於死纏難打咁求到我個女性fd介紹個女仔(我喜歡果個style)比我識
我個fd 同佢講左我想識佢
佢話佢都有興趣想識我

我暫時約左我個fd同佢下星期出街
做d咩可以加分
如果真係想同佢保持contect 應該點好
因為我同佢唔係讀同一間學校
所以順其自然就難會熟落去
有無好方法?
(今次唔想再做觀音兵 可以點樣做又可以加分?)

(我太開心終於忘記之前果個女仔!!)

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 09:25 PM   #2
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
衣著整齊,GEL下頭,噴一下止汗劑(廢話?但事實

其實談吐自然就OK...唔洗刻意去諗,越諗越講唔出口XD
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 09:28 PM   #3
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
出街記得帶tissue, 有需要時主動拿出來

唔好搞到自己一身汗, 也不要噴太濃味香水

不要遲到, 早10分鐘左右便可

舊 05-11-10, 09:35 PM   #4
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
你個人本身係點, 做番自己就ok
不過可以既話, 講野唔好咁死板就最好
問你個fd 佢個fd 會唔會mind男仔請食飯之類, 會既話唔好亂黎,.,.....

另, 你個fd既角色o係當日都好重要, 同佢配合下

此篇文章於 05-11-10 09:38 PM 被 卡柏 編輯。
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 09:45 PM   #5
House
里村★紅葉

引用:
作者: 卡柏 查看文章
你個人本身係點, 做番自己就ok
不過可以既話, 講野唔好咁死板就最好
問你個fd 佢個fd 會唔會mind男仔請食飯之類, 會既話唔好亂黎,.,.....

另, 你個fd既角色o係當日都好重要, 同佢配合下

我對住陌生女仔會緊張,呢個我仲要有企圖
(但熟左我又可以同佢講下笑果d黎..)

問佢做哂資料搜集先"
希望今次可以修成正果

問左我個fd 我間學校同佢超近 行過去唔洗15分鐘 a_a||

死喇 今次破財 比佢屈我請佢食好野

Get

Get 周防天音!

此篇文章於 05-11-10 09:47 PM 被 House 編輯。
舊 05-11-10, 09:48 PM   #6
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
搞爛gag

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 09:50 PM   #7
House
里村★紅葉

引用:
作者: sugihara 查看文章
搞爛gag
搞的爛不了
爛的搞不了

沒有這樣的急才

Get

Get 周防天音!

舊 05-11-10, 09:52 PM   #8
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
做番自己自然d已經ok
同埋要有d風度
你肯行出第一步已經成功左一半
至起碼佢都有興趣識你

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 10:32 PM   #9
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: House 查看文章

希望佢唔係抱住搵到水魚請佢食好嘢的心態同你出街....

(只係突然想到.....)

舊 05-11-10, 10:34 PM   #10
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
行程PLAN成點?
等我地幫你睇下~
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 10:38 PM   #11
安已不

註冊日期: Apr 2009
引用:

第1次出好睇你誠意, 乖乖比錢啦~XD
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 10:51 PM   #12
House
里村★紅葉

引用:
作者: shiro_b 查看文章

唔係佢呀 我本身個FD

Get

Get 周防天音!

舊 05-11-10, 11:09 PM   #13
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
都係自然啲好,太做作會有反效果。

舊 05-11-10, 11:10 PM   #14
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
風度, 例如開門開埋俾佢地, 同埋埋單時講唔該(同WAITER), 成日講唔該包有分加!
唔駛太刻意, 女仔FEEL 到會覺得你假

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 11:32 PM   #15
shing1013

註冊日期: Dec 2007
HOUSE facebook有冇"佢"既相睇XD?(笑

三個人多啲出來玩先啦,反正熟左樓主應該都識相處=]

shing1013 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 11:48 PM   #16
House
里村★紅葉

引用:
作者: shing1013 查看文章
HOUSE facebook有冇"佢"既相睇XD?(笑

三個人多啲出來玩先啦,反正熟左樓主應該都識相處=]
我未ADD佢呀
但我睇過佢D相
幾靚女架

p.s 你同呀wing 又熟唔熟架?

Get

Get 周防天音!

舊 05-11-10, 11:49 PM   #17
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: shiro_b 查看文章

哎吔! 人地上面都冇講呢d
會令人突然灰左架!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 11:51 PM   #18
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
入到來
有種比人閃親隻眼既感覺..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-10, 11:51 PM   #19
House
里村★紅葉

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
哎吔! 人地上面都冇講呢d
會令人突然灰左架!
o者係點?
我請我識個朋友食飯之口金
只都唔係果個女仔
如果佢第一次就要我請 我都唔玩啦 係咪先

Get

Get 周防天音!

舊 05-11-10, 11:53 PM   #20
shing1013

引用:
我未ADD佢呀
但我睇過佢D相
幾靚女架

p.s 你同呀wing 又熟唔熟架?
除左中學某一年有同呀Wing同班傾過計之外,印象中0對話rz
咁即係係Wing個朋友呀?

遲下留意你新add既人先

其實你又唔洗咁心急呀,慢慢玩熟左先都未遲

引用:
o者係點?
只都唔係果個女仔
咁又唔洗咁快唔玩既...一單還一單....唔好俾之前嗰單嚇到咁....

此篇文章於 05-11-10 11:57 PM 被 shing1013 編輯。
舊 05-11-10, 11:57 PM   #21
House
里村★紅葉

引用:
作者: shing1013 查看文章
除左中學某一年有同呀Wing同班傾過計之外,印象中0對話rz
咁即係係Wing個朋友呀?

遲下留意你新add既人先

其實你又唔洗咁心急呀,慢慢玩熟左先都未遲
好呀 :P
咁姐係同呀KAYEE 都唔多FD?

我個FD幫我約定左20號3個出黎玩

Get

Get 周防天音!

舊 05-12-10, 12:06 AM   #22
shing1013

引用:
好呀 :P
咁姐係同呀KAYEE 都唔多FD?

我個FD幫我約定左20號3個出黎玩
kayee好少少...因為同一個Soc.(不過其實都差唔多Orz)

玩咩野先? 不過都係嗰句..唔好咁猴擒

舊 05-12-10, 12:06 AM   #23
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
o者係點?
只都唔係果個女仔
根據你的往績 我唔信你咁瀟灑囉!
不過見到你出去識其他女仔, 真係好恩慰!
你要加油呀!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-10, 12:27 AM   #24
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
問佢拎電話話放學約食飯,不過多數都唔會應約,先o黎SMS攻勢啦~~

不過小心對方因為返學悶到嘔所以好樂意覆你SMS就以為有機表錯情,
如果佢連放學後/同fd行街/返到屋企o既時間都肯用心覆你SMS就真係有機~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-10, 12:48 AM   #25
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
問佢拎電話話放學約食飯,不過多數都唔會應約,先o黎SMS攻勢啦~~

不過小心對方因為返學悶到嘔所以好樂意覆你SMS就以為有機表錯情,
如果佢連放學後/同fd行街/返到屋企o既時間都肯用心覆你SMS就真係有機~
小朋友返學唔準玩sms, 咪試俾老師沒收電話時連sms都冇得你玩
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:34 AM

手機版 | APP版