Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-07-10, 11:23 AM   #26
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
所以自此之後
唔鐘意既我真係唔會一齊

舊 04-07-10, 11:57 AM   #27
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: Seppie 查看文章
散左好難做得番朋友啦
一定冇可能好似以前咁要好的
我拍得多散得多真係覺得係咁
呢句我好認同... 所以對面有對面o既諗法, 我就... 順其自然好喇
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 11:59 AM   #28
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: enishi 查看文章
呢句我好認同... 所以對面有對面o既諗法, 我就... 順其自然好喇
我好天真
初初以為冇左佢, 我會好難受, 因為我將失去一個要好既朋友
不過分手之後, 好快就習慣了
原來呢個人o係我心目中既地位, 其實沒自己想像中咁高
重要過佢既人同事, 太多了
真係好可笑

舊 04-07-10, 12:06 PM   #29
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
我好天真
初初以為冇左佢, 我會好難受, 因為我將失去一個要好既朋友
不過分手之後, 好快就習慣了
原來呢個人o係我心目中既地位, 其實沒自己想像中咁高
重要過佢既人同事, 太多了
真係好可笑
如果有一日,你連覺得可笑o既意慾都無,
仲更加好添 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 12:08 PM   #30
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
如果有一日,你連覺得可笑o既意慾都無,
仲更加好添 =)
我係笑我自己天真je
佢既感覺唔關我事

舊 04-07-10, 12:10 PM   #31
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
棄我者! 唔需要再記住佢!
不過我覺得香港好細,久唔久就會撞見舊情人
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-10, 12:39 PM   #32
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
唔會係街頭撞到大打出手就得啦

舊 04-07-10, 05:23 PM   #33
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
唔會係街頭撞到大打出手就得啦
冇野既
佢o係我面前出事, 我會冷眼旁觀食花生~ (逃

舊 04-07-10, 06:33 PM   #34
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
冇野既
佢o係我面前出事, 我會冷眼旁觀食花生~ (逃
唔踩多腳??

舊 04-07-10, 07:20 PM   #35
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
其實簡單講句...如果無再聯絡既話 就係最熟識的陌生人囉...

再見亦是朋友 其實會覺得幾假...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 05:11 AM   #36
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
呢d擺明摟打

SORRY...
因為我真係得一個ex

現時單身....

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我仲享度諗咩廚師......
點解果樣野會叫炒飯?
咁奇特的!?咁樣走黎炒飯......
你諗下d人炒飯...
『泡』鑊果下動作~~~

此篇文章於 04-08-10 05:14 AM 被 0001 編輯。
0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 05:13 AM   #37
Game Master
狙擊王

sorry
重發了~~

舊 04-08-10, 05:57 AM   #38
saint-barry
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
和數個前度關係都幾好..
相處滆洽但當然唔會太親蜜啦

Gundam vs Gundam : 冇玩
戦場の絆 : 冇玩
saint-barry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 11:38 AM   #39
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: kohta 查看文章
唔踩多腳??
睇住佢死受折磨已經好夠, 加速佢既死亡就唔好玩架喇

舊 04-08-10, 11:58 AM   #40
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
睇住佢死受折磨已經好夠, 加速佢既死亡就唔好玩架喇
你應該幫佢一把,等佢仲要受耐D

anyway,我始終覺得無視佢係對佢最大既懲罰

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 01:51 PM   #41
Game Master
狙擊王

引用:

無視佢係唔夠~~~
要好似玩風箏咁~~~~

舊 04-08-10, 01:53 PM   #42
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:

引用:
作者: 0001 查看文章
無視佢係唔夠~~~
要好似玩風箏咁~~~~
有冇親身試過先~ work唔work?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-10, 02:00 PM   #43
皇家馬爹里
Insane Gamer

XBox Live Gamertagzackchau3331
要看什麼理由分手啦

舊 04-08-10, 02:04 PM   #44
Game Master
狙擊王

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
有冇親身試過先~ work唔work?
我EX響我面前試過~~~
半夜一兩點打俾佢既EX....
講D無凌兩可的事~~~

因為我聽緊....
佢EX係有想同佢一齊返,
但又好無奈的~~~

等D人岩岩訓著傻下傻下果時打俾佢...意識唔多夠時...同佢講既野先好聽的~~:XD:

此篇文章於 04-08-10 02:07 PM 被 0001 編輯。
舊 04-09-10, 02:23 AM   #45
baby仔
Insane Gamer
GeeGee獸

註冊日期: Mar 2010
PSN  IDreyrey
同以前EX 就係變了..陌生人...冇咩事都唔會再找對方...=]

主力隊長︰暗埃,勝負師,火/冰/暗赫拉,石川,火埃,大國主,木和神
隊員︰五色奶子,大魔王,濕婆,黎明天使神
尋找大量各埃及神、木和神、大國主、麒麟~隊友~
baby仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-10, 09:44 AM   #46
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
做唔返朋友....初時只有我覺得冇所謂
但後尾連msn,fb都block & del我
最後我直頭當冇識過佢
我識佢家姐....fb都有add佢....不過從來冇傾過計

嘛........連最熟悉既陌路人睬佢都有味
神又係佢、鬼又係佢

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-10, 01:08 AM   #47
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
我不會和前男友做朋友的,
我真心愛過的,我不能接受看見他已有另一半,
所以我和前男友是不會聯絡的,
偶爾從舊朋友口中得知他的近況,
知道他安好,我已經滿足了

舊 04-12-10, 01:26 AM   #48