Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-10-08, 09:34 PM   #151
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
真係好考作者功力,不過 slam dunk 個 point,唔係個個都覺得唔同,好多人可能會話最尾都拎唔到 champ = slam dunk

不過帝黑唔知有無留力,個大力士之前好似講到有部署對付俄王,會用返黎對栗田,依家好似全無方法對付栗田 ...
slam dunk既ending點解搞成咁, 唔知各位知唔知個答案呢? 依家既長壽comic就睇得出個答案....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 10:07 PM   #152
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
不過帝黑唔知有無留力,個大力士之前好似講到有部署對付俄王,會用返黎對栗田,依家好似全無方法對付栗田 ...
...
一路都話用速度去對付俄王,栗田比俄王無速度所以不足為懼云云........
因為純以力對力無可能嬴到栗田或俄王,同樣純以速度嬴唔到瀨那的道理一樣~

舊 08-11-08, 09:16 AM   #153
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: HON HON 查看文章
slam dunk既ending點解搞成咁, 唔知各位知唔知個答案呢? 依家既長壽comic就睇得出個答案....
sd 係有傳井上同集英社鬧番左
可以聽動廢(bl 元素那part 可無視 )

有心定無奈都好,sd ending 我覺得係好好

http://www.cuhkacs.org/~acrubbish/web/arc13.html#123

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-08, 10:28 AM   #154
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
我好鍾意帝黑隊長個句
"粟田對上佐野 根本不能算是比賽"

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-08, 02:07 PM   #155
KaKen
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
帝黑d隊員愈睇愈廢

好似得鷹同大和咁=.=

個邊線魔術師存在感極低

不過雪光o個d都好耐冇發揮la

舊 08-11-08, 02:13 PM   #156
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: KaKen 查看文章
帝黑d隊員愈睇愈廢

好似得鷹同大和咁=.=

個邊線魔術師存在感極低

不過雪光o個d都好耐冇發揮la
您攪錯左啦 係未發揮呀
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-08, 09:31 PM   #157
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
今期封面阿含個頭可以咁大o既

舊 08-24-08, 01:53 PM   #158
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
今期封面阿含個頭可以咁大o既
又出左新 ??

舊 08-24-08, 03:08 PM   #159
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
引用:
作者: dondon 查看文章
又出左新 ??
我諗佢講連載新一 "down" ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 11:36 AM   #160
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
妖一阿爸係政府高官?財政大臣?

舊 08-30-08, 01:29 PM   #161
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
白痴瀧的提議 XD

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 11:27 PM   #162
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
足球風雲既幽靈盤球!?
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 12:27 AM   #163
~真夜~
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
妖一老豆又出現講野~~~

不過我覺得好正~~

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 05:06 PM   #164
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 信長 查看文章
白痴瀧的提議 XD
好老實講,我有好認真諗過點做架

舊 08-31-08, 08:07 PM   #165
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
引用:
作者: ~真夜~ 查看文章
妖一老豆又出現講野~~~

不過我覺得好正~~
睇佢著對鞋好似真係一個棋士?!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-08, 07:55 PM   #166
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
天呀!!! 時間倒流.... 我唔係睇緊JoJo??.....

希望作者下期,真係解釋到???
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 11:38 AM   #167
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 超必 查看文章
天呀!!! 時間倒流.... 我唔係睇緊JoJo??.....

好似好屈機咁,
控制時間,超越光速

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面

此篇文章於 09-06-08 11:46 AM 被 Ricky-S 編輯。
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 12:03 PM   #168
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
我覺得不過是光速用左阿陸個招牛仔技罷了

舊 09-06-08, 12:05 PM   #169
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:

應該係等對方以為自己衝左去咁,之後行後d等佢捉唔中再走...

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 12:49 PM   #170
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Eyeshield 21 正式成為超級系漫畫
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 01:05 PM   #171
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
51號卡片係時間魔術師
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 01:12 PM   #172
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我諗佢係再跑快左啫, 要過大和得個快字.....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 01:13 PM   #173
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:

我覺得係用高速"疾"步/後退.....等大和抱空再走....

唔駛擔心.... 一定唔會係時間倒流....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 01:16 PM   #174
光之颱風
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
可能係急停再衝

舊 09-06-08, 05:54 PM   #175
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 魚伕 查看文章
我覺得係用高速"疾"步/後退.....等大和抱空再走....

唔駛擔心.... 一定唔會係時間倒流....
咁複雜?
我諗得簡單d,呢個只係4.1秒的跑速

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 10:08 PM

手機版 | APP版