Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 486 986 1386 1436 1476 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1496 1536 1586  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
樹靈DRYAD 12:40 PM 06-22-17
我覺得係因為美版出所以先會封左非洲石......
fufufu123456 12:58 PM 06-22-17
作者: freemanl:
台版一直抽唔到5星, 昨天抽中B叔, 我想練兩隻, 有需要嗎?
即刻拎去升寶具吧,寶1寶2差好遠
pet3 02:09 PM 06-22-17
紅骨 ap效率表

冬木 X-C(大橋) 21.8
冬木 X-G(燃え盛る森)23.4

這是指大約21.8 AP 就能拾到一粒?

掉出表
冬木 X-C(大橋)18.4
冬木 X-G(燃え盛る森)64.2

這是一場的掉出機會

-----------------------------------------------------------------
那實際 我應該玩G還是C 比較好?
不用思考戰鬥用的時間
fufufu123456 03:11 PM 06-22-17
小弟急要骨時會刷G
但師兄其實唔使急住刷骨,因為好快會有hunting quest
如果只為升黑狗技,等hq出時先刷骨會有效率好多
由手機版發出
pet3 03:33 PM 06-22-17
作者: fufufu123456:
小弟急要骨時會刷G
但師兄其實唔使急住刷骨,因為好快會有hunting quest
如果只為升黑狗技,等hq出時先刷骨會有效率好多
由手機版發出
因為我現在無野做0.0
下星期是營運300日
再下星期 原本是鎖蘿門
但過不到審查,要下下星期先有得打
所以我有2星期+2天 沒事做

斯卡哈(6 10 8)
44 紅骨
45 鳳凰毛
20 心臟

壞貞德(10 8 10)
16 心臟

庫夫林(6 10 6)
18 奇美拉爪
88 紅骨
40 蛇眼
96 影粉

24 金狂石

差這些先做到 3個101010人

心臟只能放棄
唔係打骨就只能打影塵嘛
LordofNightmare 03:57 PM 06-22-17
作者: pet3:
因為我現在無野做0.0
下星期是營運300日
再下星期 原本是鎖蘿門
但過不到審查,要下下星期先有得打
所以我有2星期+2天 沒事做

斯卡哈(6 10 8)
44 紅骨
45 鳳凰毛
20 心臟

壞貞德(10 8 10)
16 心臟

庫夫林(6 10 6)
18 奇美拉爪
88 紅骨
40 蛇眼
96 影粉

24 金狂石

差這些先做到 3個101010人

心臟只能放棄
唔係打骨就只能打影塵嘛
平日打下種火同qp升下跌啲低星戰神實際過平日刷料谷上30技
蛋撻王子 04:09 PM 06-22-17
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic79.html

太跳脫
LordofNightmare 04:49 PM 06-22-17
作者: 蛋撻王子:
http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic79.html

太跳脫
不過近來其實幾悶吓
freemanl 07:47 PM 06-22-17
台版剛打完第二特異點, 先發現無得繼續打主線, 我原想解放尼祿技3...

還要等幾耐?
大破人間 08:08 PM 06-22-17
作者: freemanl:
台版剛打完第二特異點, 先發現無得繼續打主線, 我原想解放尼祿技3...

還要等幾耐?
只能俾個參考你
日服開服左半年先有。
freemanl 08:19 PM 06-22-17
作者: 大破人間:
只能俾個參考你
日服開服左半年先有。
半年咁長
希望台版不用咁耐, 日日打種火會好悶
Sar8 08:23 PM 06-22-17
FGO日版幾個月前都係日日打種火架昨

台版應該唔洗等半年既...
佢都係簽兩年約....
pet3 01:23 AM 06-23-17
◆活動時間◆
2017年6月24日 00:00 ~ 6月30日 00:00

◆活動概要◆
能夠更為輕鬆地獲取特定技能強化&靈基再臨素材的高難度關卡,
這就是『狩獵關卡』!
活動期間,會出現各種特定怪物的狩獵關卡將依次出現在迦勒底之門。
每個關卡設定有三種難度,在活動期間,這些關卡都可反覆挑戰,無限制次數。
此外,作為關卡通關獎勵,可以獲得魔力稜鏡。
藉此機會,不斷挑戰關卡,獲取技能強化&靈基再臨素材吧!

◆參加條件◆
僅限通關完成新手教程的御主參加。

◆關卡時間◆
【骷髏狩獵】6月24日 00:00 ~ 6月25日 11:59
【亞馬遜女戰士狩獵】6月25日 12:00 ~ 6月26日 23:59
【雙角獸狩獵】6月27日 00:00 ~ 6月27日 23:59
【凝視者狩獵】6月28日 00:00 ~ 6月28日 23:59
【守護者狩獵】6月29日 00:00 ~ 6月30日 00:00

打這種會掉出好多?
但沒有一種出心臟吧?(日版沒這個嗎?)
FURIMUKI 01:25 AM 06-23-17
有心臓quest,但呢次冇
多唔多就睇你好唔好運,叫做ok易出,不過一場40ap
細路翔 03:00 AM 06-23-17
你抱住平常心求其亂刷先會易跌野

次次爆果走去刷心臟都無好下場
大破人間 04:23 PM 06-23-17
http://news.fate-go.jp/2017/agarta/
【予告】「亜種特異点Ⅱ 伝承地底世界 アガルタ アガルタの女」開幕!
鈴蘭 04:32 PM 06-23-17
為表心中不滿
唔抽鐵拳寶5了
LordofNightmare 04:34 PM 06-23-17
banner係黑肉,即係又係5星法?
大破人間 04:36 PM 06-23-17
黑肉咁既面相...白白浪費了一對好奶子.....
LordofNightmare 04:40 PM 06-23-17
比難j更難j...

但呢個熄咗燈堅係乜都睇唔到XD
psidef 04:50 PM 06-23-17
作者: LordofNightmare:
比難j更難j...

但呢個熄咗燈堅係乜都睇唔到XD
熄咗燈你會以為係魔神柱.
Hextor 05:13 PM 06-23-17
又慳返
安心等水著
鐵之侍 05:16 PM 06-23-17
明明預告那張樣子不錯的。。。。。。。

看實際畫面再說吧
gingq7 06:26 PM 06-23-17
如果隻黑肉係冠位綠卡輔助點算
細路翔 06:28 PM 06-23-17
j唔落咪好,撻神可以放心將剩低d石all in奶光
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 486 986 1386 1436 1476 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1496 1536 1586  ... 最後

返回主題版面