Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-10, 03:04 PM   #151
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kin~kin 查看文章
新一話好似誇張左d....=_="
的確係誇o左少少....
只不過係二爺get赤兔咁少事...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-10, 03:33 PM   #152
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
的確係誇o左少少....
只不過係二爺get赤兔咁少事...
得到傳說中的道具, level up!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-10, 07:34 PM   #153
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
下回出龍卷偃月刀吧

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-10, 09:50 PM   #154
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: kin~kin 查看文章
得到傳說中的道具, level up!
佢真係畫到有咁o既感覺

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 03-13-10, 09:53 PM   #155
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
武聖裝攻 大關羽

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 03:02 PM   #156
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
關大人型到呢!!!!
不過甘誇張GE場面久唔久出一次好LA
如果唔係就變左某D 日漫GA LA

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 03:02 PM   #157
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
合體!!! 這是機械人漫嗎!?
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 03:23 PM   #158
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
陳某畫出人馬合一嘅境界
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-10, 03:24 PM   #159
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
下回出龍卷偃月刀吧
係喎,點解二爺仲係拎劍嘅?
係青龍偃月刀
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 12:57 AM   #160
bbon
Senior Gamer
SAD..

註冊日期: Jul 2008

bbon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 12:58 AM   #161
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: bbon 查看文章

真係笑左出嚟
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 01:00 AM   #162
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: Fean 查看文章
係喎,點解二爺仲係拎劍嘅?
係青龍偃月刀
因為而家二爺同赤兔馬 刃馬一體左
所以要出龍卷偃月刀
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-10, 01:03 AM   #163
加瑪
奧脫福的一條小草

勁!!!!真係笑o左

講起呢, 上面"我的痔瘡" o個一格呢.....
我覺得畫到佢好似馬上風咁...

舊 03-16-10, 01:13 AM   #164
bbon
SAD..

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
勁!!!!真係笑o左

講起呢, 上面"我的痔瘡" o個一格呢.....
我覺得畫到佢好似馬上風咁...
我果時睇到關爺轉馬果幾格
同佢個樣
都覺得咁跳,細佬應該好傷下
關爺真神人也!!!
bbon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-10, 05:16 PM   #165
[CpSs]crabcrab

註冊日期: Sep 2005
第307回
呂蒙發誓殺關羽
張遼誓要變呂布

此篇文章於 03-26-10 05:18 PM 被 [CpSs]crabcrab 編輯。
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-10, 06:22 PM   #166
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
關二爺單挑就唔可以用犧牲戰馬既戰法

二爺都返大刀....雖然果陣照道理應該冇大刀

此篇文章於 03-26-10 07:56 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-10, 06:39 PM   #167

引用:
作者: Sar8 查看文章
關二爺單挑就唔可以用犧牲戰馬既戰法

二爺都係返大刀....雖然果陣照道理應該冇大刀
真係睇唔明師兄講咩
[CpSs]crabcrab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-10, 07:56 PM   #168
Sar8
The One

引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
真係睇唔明師兄講咩
三國時代冇大刀架
我既意思係關二爺仲係拿返大刀保持返佢個look
但係果時既時代其實係冇大刀類武器

可能有d誤會,我指既大刀即係關公用果種偃月刀

此篇文章於 03-26-10 08:00 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-10, 08:01 PM   #169

引用:
三國時代冇大刀架
我既意思係關二爺仲係拿返大刀保持返佢個look
但係果時既時代其實係冇大刀類武器

可能有d誤會,我指既大刀即係關公用果種偃月刀
明白了

不過今回冇關生出場
舊 03-26-10, 08:04 PM   #170
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: [CpSs]crabcrab 查看文章
第307回
呂蒙發誓殺關羽
張遼誓要變呂布
在下睇完此回真係..OTL
兩位人兄真係!
最近個頁..真係一整個 呂布 look!
我真係look大左隻眼..orz

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-10, 11:58 AM   #171
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
陳某你搞掂官渡先啦
咁快講定幾十年後的事做咩丫

舊 03-27-10, 12:05 PM   #172
Sar8
The One

奇才張遼
仲識斯巴達

陳某35尾頁:我已為子孫鋪定後路

舊 03-27-10, 12:06 PM   #173
Sar8
The One

奇才張遼
仲識斯巴達

等孫策退就會講官渡架啦

舊 03-27-10, 05:22 PM   #174
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
奇才張遼
仲識斯巴達

等孫策退就會講官渡架啦
仲要cosplay希臘佬

舊 04-09-10, 04:59 PM   #175

第308回
新角色一出場就要殺司馬老師!~

論壇跳轉

現在的時間是 01:14 AM

手機版 | APP版