Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-07, 07:34 AM   #126
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
由極度鐘意食kfc 變成為 唔想食kfc啦..
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-07, 07:50 PM   #127
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: SANG2003 查看文章
由極度鐘意食kfc 變成為 唔想食kfc啦..
因咩事?!

晚餐而家係咪多o左野?

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 01:53 AM   #128
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
今日試左黑雞... 好似炸lone 雞咁...
黑椒味唔多夠~ 都係辣雞正d~~~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 02:48 AM   #129
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
黑椒雞d味怪怪地
而且比辣雞更快滯
都係辣雞好

舊 07-18-07, 02:49 AM   #130
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: Marco 查看文章
黑椒雞d味怪怪地
而且比辣雞更快滯
都係辣雞好
第3 件我都食唔落了~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 07-18-07, 02:56 AM   #131
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 基路亞 查看文章
第3 件我都食唔落了~
勉強都仲頂到
想比之下,頭先o個餐d薯格,雞翼同磨菇飯突然好味左

舊 07-18-07, 02:57 AM   #132
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: Marco 查看文章
勉強都仲頂到
想比之下,頭先o個餐d薯格,雞翼同磨菇飯突然好味左
磨菇飯個汁真係正左~
雞翼同薯格差唔多~~~

舊 07-18-07, 03:00 AM   #133
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 基路亞 查看文章
磨菇飯個汁真係正左~
雞翼同薯格差唔多~~~
下次都係叫番辣雞算吧啦

舊 07-18-07, 10:34 AM   #134
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
KFC成日整爛飯...
好鬼難食...
上次食底下o個d就快變糊...
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 10:38 AM   #135
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 毒貓貓‧KIBA 查看文章
KFC成日整爛飯...
好鬼難食...
上次食底下o個d就快變糊...
去KFC就唔好食飯啦,D飯同佢D招牌薯蓉差唔多

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-07, 08:59 PM   #136
SANG2003
Banned
希望之星

食緊128 黑椒桶..
一家4口食左個飯之後一人食一件都頂唔順了........
仲要2個蛋糕未食........
舊 07-28-07, 09:31 PM   #137
Shing
Game Master
Break Out

註冊日期: Sep 2004
個鮮果沙津幾好味

Shing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 11:20 AM   #138
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
食緊128 黑椒桶..
一家4口食左個飯之後一人食一件都頂唔順了........
仲要2個蛋糕未食........
黑椒雞十分好吃:cwm6:///////
IamO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 12:52 PM   #139
RR7
Banned
極光團團員

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: IamO 查看文章
黑椒雞十分好吃:cwm6:///////
味道好一般~係夠香
RR7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 12:54 PM   #140
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
尋日又食左一件
明顯難食左orz
一定唔係錯覺
以前d 雞肉上面都有層黑椒
依家白雪雪

d 味又差左

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 12:58 PM   #141
RR7
Banned
極光團團員

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
尋日又食左一件
明顯難食左orz
一定唔係錯覺
以前d 雞肉上面都有層黑椒
依家白雪雪

d 味又差左
貨尾係咁上下
RR7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-07, 11:04 AM   #142
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
尋晚試左黑雞, 又唔係大家講咁差
不過唔係咁有黑椒味就真, 都係原味正~
128餐 ok 抵, 乜都有齊

舊 09-29-07, 02:29 AM   #143
SANG2003
Banned
希望之星

好似加左價?
好似冇左98桶
舊 09-29-07, 02:47 PM   #144
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
引用:
好似加左價?
好似冇左98桶
前幾日同阿媽食仲有喎!!
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 03:21 PM   #145
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
今日食雞……第一啖,我以為我咬到石頭

都唔知佢地點上粉,點炸的
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-07, 05:48 PM   #146
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
今日食雞……第一啖,我以為我咬到石頭

都唔知佢地點上粉,點炸的
番炸雞
舊 09-29-07, 05:53 PM   #147
KUTAR#

引用:
番炸雞
原來係咁,怪唔知得舊雞係黑茶色
而唔係金黃色,仲要好「老」

我仲要係lunch time正旺的時候去的說
好日都唔食雞,一食就……
失望
舊 09-29-07, 05:55 PM   #148
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
原來係咁,怪唔知得舊雞係黑茶色
而唔係金黃色,仲要好「老」

我仲要係lunch time正旺的時候去的說
好日都唔食雞,一食就……
失望
唔夠熱返炸應付中午
舊 09-29-07, 05:59 PM   #149
KUTAR#

引用:
唔夠熱返炸應付中午
咁我下次tea time先去
我唔信佢D番炸雞 lunch賣唔去
舊 09-29-07, 06:02 PM   #150
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
咁我下次tea time先去
我唔信佢D番炸雞 lunch賣唔去
2,3點/11點岩岩個陣多數係新鮮第一水炸起 得食過岩岩炸起個D D油多到
岩岩CHECK番我今年都係食左廿幾次KFC
岩岩登入KFC會員個度有得CHECK

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:47 AM

手機版 | APP版