Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
6eo 04:49 PM 07-06-17
應該啦... 休左兩季無打過, 雖然三弟係想打既但身體問題無計啦, 熱火都算係有情有義

隊波終於可以FREE番D CAP出黎
Greenhead 05:30 PM 07-06-17
作者: 陸奧 貴志:
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=2...00027-reut-spo

三弟退休?
日文 Yahoo 真係唔識睇

佢都成年幾無打,賺夠抖下好過啦
Greenhead 05:31 PM 07-06-17
作者: iamleoluk:
應該啦... 休左兩季無打過, 雖然三弟係想打既但身體問題無計啦, 熱火都算係有情有義

隊波終於可以FREE番D CAP出黎
從來都唔覺得熱火 (Riley) 有情有義啦
見 Mourning 和 Wade 事件.......
Penny仔 05:46 PM 07-06-17
因為heat從來只係教父萊利的球隊
但佢絕得黎,又有本事令大把人為佢賣命
6eo 11:43 AM 07-07-17
作者: Greenhead:
從來都唔覺得熱火 (Riley) 有情有義啦
見 Mourning 和 Wade 事件.......
咁又係... D WADE個時真係慘....
但一單還一單, BOSH 呢單都算係咁

VC 去 KINGS
可惜
好想 VC 最後都拎番隻指環
Sar8 11:55 AM 07-07-17
想要出場時間又想要ring應該真係得幾年前小牛先比到...

而家D熱門肯定冇穩定時間比你...
陸奧 貴志 02:24 PM 07-07-17
RUDY GAY去SPURS....
HEAD_HUNTER 02:54 PM 07-07-17
作者: :
Dirk Nowitzki Agrees To Two-Year, $10M Deal With Mavericks

http://basketball.realgm.com/wiretap/246782/Dirk-Nowitzki-Finalizing-Two-Year-$10M-Deal-With-Mavericks
Dirk老大真係有情有義
Shadow 神 07:05 PM 07-07-17
作者: HEAD_HUNTER:
最慘個年拎完 champ 後無 keep/keep 唔到原陣 ...
之後就再無當打星肯黎衝 champ
Penny仔 08:05 PM 07-07-17
作者: HEAD_HUNTER:
最慘既係Mavs有cap冇人黎...同Kobe晚年情況一樣
與其清個cap比Parsons 呢D契弟, 或者比noel
我寧願Dirk 自私小小
Penny仔 08:14 PM 07-07-17
Heat 簽唔到Hayward 之後,
即刻嗱嗱聲以4yr 60M 續James Johnson
另外再用4yr 50m 執左Kelly Olynyk

歐洲神控Milos Teodosic 2yr 12m 去Cippers...
補下補下又似d樣喎Clippers

全日最爆係nyk 以4yr 71m offer sheet 返兜Tim Hardaway Jr.
真的是Holy Sheet
Penny仔 10:19 PM 07-07-17
The Boston Celtics have agreed to send Avery Bradley to the Detroit Pistons for Marcus Morris.

.........喂, marcus係3號黎架喎
Penny仔 11:22 AM 07-08-17
阿Ball.........
今鋪真係父債子還
Sar8 01:48 PM 07-08-17
藏招
6eo 09:35 PM 07-08-17
作者: Penny仔:
Heat 簽唔到Hayward 之後,
即刻嗱嗱聲以4yr 60M 續James Johnson
另外再用4yr 50m 執左Kelly Olynyk

歐洲神控Milos Teodosic 2yr 12m 去Cippers...
補下補下又似d樣喎Clippers

全日最爆係nyk 以4yr 71m offer sheet 返兜Tim Hardaway Jr.
真的是Holy Sheet
我覺得好唔值
不過可能唔夠人用局要

最慘既係Mavs有cap冇人黎...同Kobe晚年情況一樣
與其清個cap比Parsons 呢D契弟, 或者比noel
我寧願Dirk 自私小小
Parsons 呢d真係粉餅黎
Penny仔 09:50 PM 07-08-17
James Johnson 真心勁既
用黎打小球4號位幾好用

不過之前生涯表現的確好一般下
教父成功改造系列...

Kelly Olynyk 唔評論
但呢個年代,都係咁上下價

我反而最擔心係Justise Winslow
搖搖 10:25 AM 07-09-17
球哥3雙, 不過命中率都係.....
進攻睇佢切入能力都係一般, 正式打nba果陣真係唔知點打
防守仲係會遊魂, 不過傳球視野真係幾好
Shadow 神 10:29 AM 07-09-17
依家講到 melo 過 rockets 就黎成事
傳係 3-teams trade,拉埋 heat 落水
如果係的話 west 真係 rockets vs gsw

可憐 kwahi 就算攻守都係第一人級的實力但雙拳難敵四手 ...

另外 wizards match 左 porter 份約,nets 又搶唔到

------------------------

新人方面真係好精彩喎!
Tatum 場場有表現,好穏定,個人最鐘意佢,身型好
但感覺好獨食 ...
Fultz 攻守都好強,而 ball 俾人恥笑完第二場即刻 triple double
另外周琦第一場都打得唔錯,同埋好似已經無之前咁瘦 (雖然都唔夠) 丁彥雨航我諗未必會有隊簽佢 ... 感覺上好 raw
Sar8 12:31 PM 07-09-17
哈登張約
Penny仔 07:27 PM 07-09-17
冇必要咁早續吧....過幾年都未知咩事
不過呢d就係火箭誠意啦
HenryAbyss 08:26 PM 07-09-17
冇必要咁早續吧....過幾年都未知咩事
不過呢d就係火箭誠意啦
都係show返佢先係大佬吧
CP3始終係半途過來

同理適用於Curry/Durrant?
sunnypigdog 11:05 PM 07-09-17
作者: HenryAbyss:
都係show返佢先係大佬吧
CP3始終係半途過來

同理適用於Curry/Durrant?
Curry真係到期要續嘅
POISON 11:40 PM 07-09-17
張約大到咁,後面幾年點增兵呢....雖然都講緊三年後先算
6eo 10:10 AM 07-10-17
木狼執執下好似唔錯, 仲簽埋crawford同gibson
Jeff Teaque, bulter夾住towns同wiggins希望有d睇頭

作者: POISON:
張約大到咁,後面幾年點增兵呢....雖然都講緊三年後先算
富豪稅

新人真係無咩點睇
搵番球哥個場波望下先
6eo 10:03 AM 07-12-17
https://udn.com/news/story/7002/2558...elatednews_ch2
- 依家先知原來上年 P. MILLS, DAVID LEE同MY BOY咁抵玩
- LOWRY 同 GRIFFIN 都真係幾貴...
- PORTER, HOLIDAY 呢個價真係...

Rondo 同 Rose 究竟花落誰家
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面