Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
赤兵尉SETH 06:51 PM 02-15-19
可惜呢條唔係裙...エロ尺度用Bio6比同聖光無分別
血之淚 07:11 PM 02-15-19
作者: Sar8:
隱藏DLC係咪一開頭士多個受害者
冇錯
而且只要成功捱落去就會成功取代claire俾leon救,一齊坐車去警局
完全係認真搞笑認真惡搞
aquarius 07:11 PM 02-15-19
市長個女即係sherry篇瞓喺張枱條屍?
血之淚 07:14 PM 02-15-19
作者: aquarius:
市長個女即係sherry篇瞓喺張枱條屍?
Yes
俾局長做標本
ComeLOLoh 07:28 PM 02-15-19
3+1 DLC 輔助爆晒喇。
正常難度唔多想玩。
又係有一定難度。

第一個都唔多講個女既個Story Board。
第三個故事唔多係What If。
ComeLOLoh 07:53 PM 02-15-19
新浣熊公仔有10個,暫時只搵到6個…
3+1 DLC已爆 Easy。
Squall-Lucifer 08:00 PM 02-15-19
隱藏DLC第一個感想、看法:我玩緊SEGA的人中之龍還是莎木1某個mini game?
aquarius 08:26 PM 02-15-19
作者: ComeLOLoh:
新浣熊公仔有10個,暫時只搵到6個…

唔一定要一關打晒
開新game都可以繼續打番未打到果D
ComeLOLoh 10:16 PM 02-15-19
Normal 苦手,打圈走,三隻狗其中一隻實中。
中完一下就好似combo咁被咬…
ComeLOLoh 10:40 PM 02-15-19
如果把刀仔落左去Regenerator度,第二次可以話唔洗只意攞返。
ComeLOLoh 10:42 PM 02-15-19
作者: Squall-Lucifer:
隱藏DLC第一個感想、看法:我玩緊SEGA的人中之龍還是莎木1某個mini game?

我覺得係玩緊Devil May Cry/鬼武者 魔域。
Hello MiMi 12:31 AM 02-16-19
終於過到第四生環者
記到個地圖熟晒先過到
darkvolver 08:46 AM 02-16-19
睇左被遺忘的士兵,更加相信我當初的說法,ada係想leon快鬆手......因為其實個空間不是很高..掉下去係沒有問題...
zzzdx 10:50 AM 02-16-19
老闆線你地你係行邊條路走?如果無拎電槍行3隻大G條路好似煩好多
赤兵尉SETH 11:15 AM 02-16-19

赤兵尉SETH 06:59 PM 02-16-19
作者: zzzdx:
老闆線你地你係行邊條路走?如果無拎電槍行3隻大G條路好似煩好多

我自己第一次過係行呢條路線

STRIFE 07:29 PM 02-16-19
認真,DLC都幾難打
唔HIT AND RUN根本過唔到
赤兵尉SETH 08:16 PM 02-16-19
難玩過4th Survivor個堆, 火力同回復貧弱, 一係自己死記一係跟攻略

市長千金明明難玩過店主, 點解係兩星
Squall-Lucifer 08:58 PM 02-16-19
油站編應該是DLC當中最易打的一場?
呂鳳仙 09:05 PM 02-16-19
作者: 赤兵尉SETH:
暫時都係Bio4最多死法
風間鈴木仁 11:26 PM 02-16-19
作者: 風間鈴木仁:
推薦大家。

【如果...命運能選擇❔❕】PS4《biohazard RE: 2》追加內容 ——「幽靈生還者」今日免費更新:
❖ No Time to Mourn「強忍悲傷」- Kendo 槍店老闆 Robert
❖ Runaway「大逃亡」- 市長女兒 Katherine
❖ Forgotten Soldier「被遺忘的士兵」- U.S.S.部隊隊員

▶ 體驗與本篇不同走向的劇情,改寫他們死亡之命運‼️
原來有

新 獎盃 新增 。
Kinny Riddle 11:43 PM 02-16-19
6:00 果隻喪屍原本已經被Licker腰斬兩截,但日本版規制焗住要加返下半身,不過好明顯你就算射佢根本唔應該存在嘅下半身時,佢自然係冇反應。

唔知有幾多日本玩家被呢啲多此一舉嘅變動靠害?XD
Reishin 01:08 AM 02-17-19
樓梯bug無fix,剛才親身試咗

另外仲可以應用落槍店老闆dlc度

Squall-Lucifer 04:48 AM 02-17-19
油站編你用少過60發手槍子彈完成的話可以拿到猫耳飾品,在DLC劇本裡全部武器無限彈
Squall-Lucifer 04:49 AM 02-17-19
油站編你用少過60發手槍子彈完成的話可以拿到猫耳飾品,在DLC劇本裡全部武器無限彈
第一 ... 35 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 55  ... 最後

返回主題版面