Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-21-17, 09:31 PM   #8326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
其實佢係日本人定咩人黎﹖好似都好多香港人排得好前,見到頭果D睇個名成堆都似係 XD

烏冬而家係咪唔打鬥雞﹖完全見佢唔到,又唔係頭1百

第3支水先1601排305,成日出錯陣打人好煩

1827分人都打我 @@ 不過而家個陣都試過守到千5千6分果D XD

此篇文章於 05-21-17 10:31 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-17, 10:58 PM   #8327
ShinDou

結果都係1548排426收工,下次都係唔爆水了,晒水又晒時間,又唔係加得幾多分
舊 05-21-17, 11:01 PM   #8328
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好彩守到1771分....竟然1500分o個堆都打我

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-17, 11:05 PM   #8329
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

頂佢真係食唔到隻拳,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-21-17, 11:13 PM   #8330
ShinDou

睇黎要避埋大波羅油+大神TEAM,1CRI就好易炒
舊 05-21-17, 11:24 PM   #8331
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
結果1701,好彩都重叫1700樓上...
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 05:00 PM   #8332
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

大器卷 2x9800必中一.....不過個池大成咁仲難過精霸池

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-22-17, 06:36 PM   #8333
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
越出越過份,20000yen先一大器仲可能係舊野倉管。。。
吸金都要有個程度好喎。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 08:25 PM   #8334
ShinDou

step8進擊飛又係盾戰國,而家成7隻了,賣4隻有凸廢野換粒限凸俾愁哥食埋佢凸爆左先,之後限凸唔知俾咩食好,積塵﹖

此篇文章於 05-22-17 08:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-23-17, 07:27 PM   #8335
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
大手...

https://twitter.com/srw_xomg/status/866977450848169984
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 11:06 PM   #8336
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
原來活動聽日完:0
今次太黑,尋晚先打齊綠券....
唔爆水實打唔切隻SSR,好彩有得黃券換

舊 05-24-17, 08:30 PM   #8337
ShinDou

45石保1SSR咁正﹖個射POOL D機仲要算正,最衰之前俾佢呃左2百石,而家得番20石唔知儲唔儲得切45石
舊 05-24-17, 09:01 PM   #8338
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

不是出了大器set嗎

不過都係紫綠奶吸引d....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-24-17, 11:06 PM   #8339
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

sp卷第8隻xan斬.......不過下隻new comer...???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-25-17, 09:17 AM   #8340
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
好快有用...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 05:48 PM   #8341
J+1
望過黎呀!!!!!!

Del/
由手機版發出
舊 05-25-17, 06:40 PM   #8342
Crazy Gamer

雖然冇RY 5石STEP1中綠奶咁歐, 但竟然50石STEP3中咗隻紫奶~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 07:29 PM   #8343
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔知刷唔刷嗰2萬/2萬5降臨....今次又唔係必中奶....
兩隻parts slot都係5格??

由手機版發出
舊 05-25-17, 07:36 PM   #8344
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
唔知刷唔刷嗰2萬/2萬5降臨....今次又唔係必中奶....
兩隻parts slot都係5格??

由手機版發出
抽咗奶諗唔到理由唔刷喎......
舊 05-26-17, 07:55 AM   #8345
clie

SP中拳師匠
可惜已經凸唔到
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 08:43 AM   #8346
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

連lvl up 呢刻已經打到上千七分 (不過應該好快趺番落去

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-26-17, 03:17 PM   #8347
J+1
望過黎呀!!!!!!

感謝營運比我突3

由手機版發出
舊 05-26-17, 06:28 PM   #8348
ShinDou

今次5星地肉超難喎,佢叫人出cri機都冇用既,咁大力又多卒,唔出大器點頂到,wave2又要晒3珠開map砲,搭錯特效1fd輸,打多次出晒大器搭特效3fd先岩岩過到
舊 05-26-17, 08:40 PM   #8349
clie

好易咋喎,全拳就得,一堆敵人就用SAKURA MAP炮,借FD用雙奶

隻盾XAN值唔值得抽?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 08:56 PM   #8350
ShinDou

冇大器拳MAP砲,我隻IJ打卒唔拉走好快爆

未感覺到大XAN特別勁,不過都係近期大器比較勁果類

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:43 PM

手機版 | APP版