Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
GAF告示版>全新體驗 二手遊戲買賣網站 - Gamemart 遊戲市集 有game想放想交換岩晒啦!
GreenTea 02:13 PM 02-25-18
可賣可交換, 同時支援facebook google login, 稍後再提供中文化
可設定個人最佳交收地點
同一隻game比較價錢同交收地點

https://www.gamart.org

網主示範
https://www.gamart.org/listings/the-...tch-greentea-1
最新遊戲 同時可以留低簡單game評
https://www.gamart.org/games

簡單又易用, 如現有列表無你要賣既可以自行新增 (請用簡略英文, 使用gamespot database)

發佈內容請註明遊戲版本及是否連CODE

按買下即可同賣主溝通, 有議價系統刊登時可自定是否適用

大懶財 08:26 PM 02-25-18
點解開多個買賣區?
GreenTea 08:59 PM 02-25-18
希望吸引gaf以外既朋友用,比起forum, fb放game 呢個網既設計會更方便 如果多人用既話
由手機版發出
大懶財 09:08 PM 02-25-18
我覺得可以賣埋其它野會仲好
Rance 09:30 PM 02-25-18
想賣其他野多D,老實講O係GAF 放GAME都好快有人接
neo2046 12:17 AM 02-26-18
搵人去LIHKG / HK discuss賣下廣告
效果會好好多
1pi 12:43 AM 02-26-18
會唔會考慮加埋Twitter登入?
布甸 08:04 AM 02-26-18
有無 iOS app?
whassupbun 08:44 AM 02-26-18
支持, 有得比rating幾好, 可以睇番雙方買賣紀錄
FB果D雖然方便, 但冇得check對方係咪飛機友, 最怕
斯羅 05:05 PM 03-01-18
會吾會有email通知, 如果有人留comment?
GreenTea 11:59 PM 03-01-18
如有人按買下或回覆都會收到email, 但經fb gmail login 就需要在Settings eMail Address 加返

sorlohk 11:04 AM 03-27-19
gamart 連個 server 都死埋
而家香港想搵個有啲稀奇野買賣位又無二手佬搵食都無埋
呢度開個版已經夠多規距 咁都要摺埋佢
GreenTea 04:39 PM 03-27-19
作者: sorlohk:
gamart 連個 server 都死埋
而家香港想搵個有啲稀奇野買賣位又無二手佬搵食都無埋
呢度開個版已經夠多規距 咁都要摺埋佢

重有GAF 繼續經營
因為FB同Carousell 都好方便 我自己都用
sorlohk 10:54 PM 03-27-19
作者: GreenTea:
重有GAF 繼續經營
因為FB同Carousell 都好方便 我自己都用
但無得賣/買野嘛 開返個二手版啦 (edit: 咦原來二手買賣係無摺到 眼大睇過籠添 )
FB/Carousell 太多人搵食啦 真心唔鍾意 去高/連登仲可能有驚喜
滅龍士 10:25 PM 12-25-22
此站已死,綠茶大可以剷topic
標籤:二手遊戲, 遊戲買賣

返回主題版面