Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-10, 01:05 AM   #26
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
國土鍊成陣發動…
原來搞咁多只係為左回復青春…?

此篇文章於 02-07-10 01:08 AM 被 天光光 編輯。
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 01:30 AM   #27
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 天光光 查看文章
國土鍊成陣發動…
原來搞咁多只係為左回復青春…?

伊修巴爾人唔係佈左陣咩?
唔通之後話父親大人只係鍊成到一半能力?
又唔知點解5柱 同 小梅佢地乜事都無
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 01:37 AM   #28
天光光
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code3050 8753 1274
PSN  IDcharchan1133
引用:
作者: kcf1201 查看文章

伊修巴爾人唔係佈左陣咩?
唔通之後話父親大人只係鍊成到一半能力?
又唔知點解5柱 同 小梅佢地乜事都無
逆轉鍊成陣未發動嘛…(可能發動左會嘔返D靈魂出黎)
愛德佢地企係鍊成陣中心?
天光光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 11:32 AM   #29
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
我仲諗住佢會玩大d
用全國靈魂鍊出泥係艾爾的身體

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 11:53 AM   #30
神奈未來
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
不知道點close d 字, 可是新的一話好震撼! 這樣看起來的話真的像變成某人的身體多一點.... = 口= !!!!!!

好不想他們那麼快完啊啊啊啊啊啊啊啊啊
神奈未來 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 04:06 PM   #31
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: metal snake 查看文章
唔係Pride先最勁咩?差唔多完全唔會受傷咁濟,係怕閃光彈
就算用埋閃光彈都贏唔到,加上而家仲食埋金布利
大總統係勁,不過始終會受傷
Pride而家除咗o係全黑既環境之外都好似冇方法傷到佢
可能上校盲咗反而對之後打pride有利都未定
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-10, 09:30 PM   #32
macross7ra
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
原來醫生咁勁

舊 02-08-10, 02:25 AM   #33
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
尤基真係可憐,連斯卡都無視佢

估唔突然有人玩退場,仲要一齊
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-10, 04:03 AM   #34
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: SaY~<セイ> 查看文章
就算用埋閃光彈都贏唔到,加上而家仲食埋金布利
大總統係勁,不過始終會受傷
Pride而家除咗o係全黑既環境之外都好似冇方法傷到佢
可能上校盲咗反而對之後打pride有利都未定
佢可以好似小梅咁感應氣既話可能得既

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-10, 10:29 PM   #35
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
新一話好正
而家仲吸引到我既就係得呢套同OP

天地開門個度好有氣勢...
估唔到國土煉成陣真係發動到
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-10, 10:29 PM   #36
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
港版41抆鋼把呻吟差左d,不過都有少少起雞皮....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-10, 10:35 PM   #37
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
又多兩個合成獸朋友?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 10:08 PM   #38
野良猫
肥倫

出浴呀﹗出浴呀﹗
舊 02-14-10, 11:43 PM   #39
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
少見有service

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-10, 11:45 PM   #40
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我冇感覺添

某個王子終於醒番了.....之前佢做咩...........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 12:29 AM   #41
魔王-將
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
我冇感覺添

某個王子終於醒番了.....之前佢做咩...........
比人洗左記憶..今集唔知點解覺得王子先係主角
不過得番6集到點埋尾=.=
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 01:32 AM   #42
ma23868518

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
好似去到60集到
如果得返6集真係講唔到咁多野呀嘩
ma23868518 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 11:56 AM   #43
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
做到五月
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-10, 12:06 PM   #44
野良猫
肥倫

引用:
侵佔咗身體啫,但靈魂仲晌度
失憶嘅係古利特
舊 02-15-10, 01:21 PM   #45
小忍~~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 如月刃 查看文章
侵佔咗身體啫,但靈魂仲晌度
失憶嘅係古利特
想殺總統既應該都係古利特~~
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-10, 04:59 PM   #46
Mr.K

註冊日期: Apr 2008
漫畫時會清楚d
是貪婪時會只露出左眼,以及遮住右眼,眼神較銳利
王子時則係遮左眼見右眼~
呢度顯然冇咁著重呢d細節

另外
原來一路揸住本漫畫來睇動畫幾有趣

ザ★ビシバシ ------: MR.K
Mr.K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-10, 06:08 PM   #47
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Mr.K 查看文章
漫畫時會清楚d

另外
我都係呢期漫畫版先發現呢樣野
第一時間諗起隔離套動某個電池男

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-10, 08:08 PM   #48
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Mr.K 查看文章
漫畫時會清楚d

另外
可惜今集少了兩/三個笑點(漫畫)!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-10, 10:34 PM   #49
Mr.K

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: mark20hk 查看文章
可惜今集少了兩/三個笑點(漫畫)!
唔緊要!
記得沖涼就得
(發育良好,我都覺得好安慰)

ザ★ビシバシ ------: MR.K
Mr.K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-10, 12:10 AM   #50
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
原來好多人都記得沖涼這一幕^^

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
賀東招二「フルメタル・パニック!」総合THREAD丨四季童子:まだ情報の解禁がされていない もう少しお待ちください money 日本動漫畫討論版 673 12-26-23 07:13 PM
[動畫[不可劇透]] Key「CLANNAD ~AFTER STORY~」Blu-ray BOX 2011年4月20日発売!丨総合THREAD Vol.3 カズキ 日本動漫畫討論版 234 12-09-14 04:15 PM
岡本倫「エルフェンリート」Blu-ray BOX 2012年12月19日発売決定! Vol.2 大山椒魚 日本動漫畫討論版 226 10-20-12 01:49 AM
[NEWS] PANASONIC, DMP-BD10 / SA-XR700 / SB-TP100, Blu-ray Disc播放機 / Blu-ray Disc 接收器 KTN 影音館 0 06-28-06 03:20 PM

現在的時間是 07:06 AM

手機版 | APP版