Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
Penny仔 09:58 AM 01-07-18
有返全票mvp果陣影子
....打4場已經大約入左30球3分
由手機版發出
Sar8 11:12 AM 01-07-18
休息完個態fit到.....

KD:大哥我替左咁多場,係時侯到我抖抖
KT:咁我呢!?
sunnypigdog 11:18 AM 01-08-18
好弱呀, 29分鐘先得45分, 當年KT 29分鐘60分嫁
Sar8 12:30 PM 01-08-18
諗住實食冇痴牙既時候,雷霆總會比到驚喜我...
kin~kin 06:36 PM 01-08-18
繼續吹緊DJ將會trade去Cavs…即使呢單交易真係成事,我都唔覺DJ會幫到佢地贏Warriors…
Penny仔 08:08 PM 01-08-18
騎士仲邊比得起tax呀
交多左稅,仲要嘔多個pick
HEAD_HUNTER 09:35 PM 01-08-18
作者: kin~kin:
繼續吹緊DJ將會trade去Cavs…即使呢單交易真係成事,我都唔覺DJ會幫到佢地贏Warriors…
養肥完個Thompson又打算養多個DJ?
Sar8 11:11 AM 01-09-18
騎士搞咩
sunnypigdog 12:24 PM 01-09-18
cav俾人打爆
另一場Curry剛剛落地好似整親, 出得返但唔知嚴唔嚴重
kin~kin 07:17 PM 01-09-18
作者: HEAD_HUNTER:
養肥完個Thompson又打算養多個DJ?
TT今年真係廢到…Kardashian魔咒真係得人驚
Penny仔 08:17 PM 01-09-18
作者: kin~kin:
TT今年真係廢到…Kardashian魔咒真係得人驚
今季B Griffin都多災多難

如果Trade得成....直頭係魔咒連線
kin~kin 08:39 PM 01-09-18
作者: Penny仔:
今季B Griffin都多災多難

如果Trade得成....直頭係魔咒連線
起碼佢都仲keep得住叫有表現,但真係多傷患(其實佢一直都多)

雖然都係金家一員,但唔係直接姓Kardashian可能殺傷力無咁大
Sar8 12:00 PM 01-11-18
今日curry係球館冼低休息

打大飛出得KD同Green
Penny仔 12:55 PM 01-11-18
自從話唔比輪休之後
好似休得仲勁左

各式各樣的射波理由
由手機版發出
sunnypigdog 02:04 PM 01-11-18
作者: Penny仔:
自從話唔比輪休之後
好似休得仲勁左

各式各樣的射波理由
由手機版發出
作個理由話佢受傷就得
6eo 03:30 PM 01-11-18
踢親塊腳指甲
Sar8 04:29 PM 01-11-18
今日KD孤掌難嗚

不過而家既勇士都唔care常規賽戰績
Penny仔 05:22 PM 01-11-18
作者: sunnypigdog:
作個理由話佢受傷就得
好似有d捉蟲
本來球員帶傷打波就好平常,職業球員點會100%健康
但而家要輪休個球員,直接寫個理由上去就得
Nba 又唔可以話佢玩野
由手機版發出
搖搖 06:16 AM 01-12-18
第二次開票
東:LBJ票數拉開左
西:Curry過番KD

睇唔到LBJ + Curry lu

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Sar8 08:34 PM 01-12-18
騎士vs寶麗龍....

以為睇錯琴日比數
6eo 10:54 PM 01-12-18
寶麗龍仲要打少件, 阿迪羅剎仲要狀態差

雖然都係輸波, 但養生勇同養生刺個感覺真係"who cares?"
騎士就真係輸到好似唔知做咩成隊亂七八糟咁
6eo 10:21 AM 01-15-18
熱火唔聲唔聲上左第4位
白邊哥仲要好似未出番
史普爾斯查教練
HEAD_HUNTER 03:59 PM 01-15-18
作者: iamleoluk:
熱火唔聲唔聲上左第4位
白邊哥仲要好似未出番
史普爾斯查教練
Erik Spoelstra真係唔錯,
睇得出成隊波終於夾得出一個體系
Sar8 01:18 PM 01-16-18
[秋後算帳]勇士贏左騎士之後locker room冇熱水(克里夫蘭落緊雪)[/秋後算帳]
Penny仔 08:02 PM 01-16-18
痴孖根, 大飛同火箭賽後更衣室晒馬幾乎開拖咁滯
由此證明波叔同大飛一定係關係唔好先走...
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38  ... 最後

返回主題版面