Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
搖搖 10:50 AM 11-08-17
係太陽對住果班友想唔出問題都幾難

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 10:59 AM 11-08-17
作者: Greenhead:
少留意 Bledsoe,想知佢個心態本身係唔係有問題?
幾年前好似話佢係細碼 LBJ,都屬於幾勁既球員?
因為膝傷問題, 我覺得佢乜進步空間了
不過都仲拎到20分一場,
持球進攻型, 外投一般, 件頭夠大都叫守得下

心態方面應該冇問題
係太陽賤格
上季為左tank, 季尾冇傷但迫佢坐冷板
之後就演變成今日咁

基本上打太陽呢隊波好難唔出問題
而家換左教練, 治軍嚴左就好似好D
Penny仔 11:13 AM 11-08-17
Ball二弟涉嫌係中國LV偷野被捕..........
6eo 01:38 PM 11-08-17
Bledsoe入bucks應該算岩打
早兩年佢得分能力都唔錯, 可以幫輕下字母哥, 希望字母唔使場場都爆哂seed咁打

作者: Penny仔:
Ball二弟涉嫌係中國LV偷野被捕..........
又睇下球爸可以點咀炮
Penny仔 01:44 PM 11-08-17
OKC 對Kings 都輸......咁又好似過份左
Sar8 02:45 PM 11-08-17
暫時合體隊反而戰績麻麻地....
火箭因為CP3傷出未睇到
6eo 04:37 PM 11-08-17
okc 打左9場好似都係 1+1+1 各有各打咁,始終3個都係習慣持球進攻
其實可以考慮下放melo 打第6人領軍試下個效果?
kin~kin 02:54 PM 11-09-17
Lonzo Ball繼續無起色
sunnypigdog 03:08 PM 11-09-17
放埋一齊真係見到Tatum 表現好佢好多
Penny仔 10:31 AM 11-10-17
ball射好D 既話, 有12-14分一場已經好好
而家命中率差到.......

不過佢仲有換鞋絕招未用
Sar8 02:13 PM 11-10-17

不過佢仲有換鞋絕招未用
不如換Lebron

jr話洗得
6eo 02:14 PM 11-10-17
作者: sunnypigdog:
放埋一齊真係見到Tatum 表現好佢好多
唔使出到Tatum, 同隊既Kuzma都好過佢啦
不過第一年打者, 唔係佢老豆大家應該對ball無咁苛刻

同樣新人PG, Kings個Fox睇落潛力都幾好

不過佢仲有換鞋絕招未用
岩岩場波
25% FG
14% 3PT
連FT都得4成個下先死

見到utube d人留言好鬼衰
Lonzo lead nba in miss and Liangelo lead ncaa in steals
Penny仔 07:11 PM 11-10-17
如果ball 交到14 7 7收據,坦白講就收貨有餘
亦唔會咁大抨擊
而家佢果set命中率分分鐘去到史上最差
冇錯佢射姿有問題,但佢大學咪又係咁打....命中率唔應該跌得咁勁

不過有時睇阿ball,覺得佢問題係打得唔夠放
好聽就冷靜穩陣囉....
搖搖 11:28 AM 11-12-17
球哥終於大三元
Sar8 11:53 AM 11-12-17
LBJ又打41分鐘
6eo 12:16 PM 11-12-17
Bledsoe同公鹿睇落夾得幾好, 似乎今年東岸3-4位都有機會
另外Piston都估唔到係隻黑馬
Penny仔 12:26 PM 11-12-17
作者: iamleoluk:
Bledsoe同公鹿睇落夾得幾好, 似乎今年東岸3-4位都有機會
另外Piston都估唔到係隻黑馬
連續兩劑比阿ball刷數據
Penny仔 12:35 PM 11-12-17
勇士幫Embiid同阿Ben 上了一課
第3節直頭係天羅地網, 2個慘被守死
Sar8 02:41 PM 11-12-17
simmons真係要早D練射球
搖搖 03:02 PM 11-12-17
有Nick Young之後勇士我連垃圾時間都睇埋

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
搖搖 07:09 AM 11-13-17
唔覺唔覺賽爾特人已經12連勝, 今場仲要KI都無埋
Sar8 12:14 PM 11-13-17
最估唔到係活塞
Greenhead 01:48 PM 11-13-17
作者: 搖搖:
有Nick Young之後勇士我連垃圾時間都睇埋

Young 好似好漂忽,又無得拍 McGee 一齊爆d笑料
感覺 Casspi 好似更加穩定
搖搖 02:02 PM 11-13-17
作者: Greenhead:
Young 好似好漂忽,又無得拍 McGee 一齊爆d笑料

感覺 Casspi 好似更加穩定

Casspi幾夾勇士個打法
Nick Young頭幾場仲好迷茫,近兩場都好左
希望佢兩個多啲出場時間

6eo 03:01 PM 11-13-17
我覺得勇士培訓後備真係有一手, 場場出唔同既後備出黎夾都完全無問題
當然有部份原因係本身BENCH個QUALITY都好

KI 仲未出番黎? 之前爆鼻血估唔到咁嚴重
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面