Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-17, 11:32 PM   #38201
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
我仲玩緊抽卡GO...

蛋大同鐵大仲未報戰果
縱觀呢到同身邊朋友
我都仲係抽得最多

然後 唔夠1%

射斜

情況類似係咁

次次都係咁黑.....

舊 08-09-17, 11:33 PM   #38202
gingq7

註冊日期: May 2008
剛剛加左幅圖係上頁最尾個post,
我今次射斜率高達50%
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 11:48 PM   #38203
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今次個凜姐根本就係凜姐黎(意味不明)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 11:49 PM   #38204
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
85抽 ネロ寶二 尼託1 槍大公1

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 08-09-17, 11:56 PM   #38205
gingq7

嘩, 尼錄技3加攻竟然有50%三回合, 加埋技2又30%三回合, 再加埋寶具又加20%寶傷,
總共加成100%攻

技2根本就係皇帝特權不會智障版

全體寶具傷害仲大過三藏未寶解的單體寶具, 唔掛之得三藏要先行上修

水著角例必OP

此篇文章於 08-10-17 12:00 AM 被 gingq7 編輯。
舊 08-09-17, 11:57 PM   #38206
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

C尼祿技3
+50%攻
然後自己再加30

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-09-17, 11:59 PM   #38207
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

個寶具攻擊力up仲要係OC黎

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-17, 12:00 AM   #38208
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今次個凜姐根本就係凜姐黎(意味不明)
根本係UC果隻

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 12:01 AM   #38209
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

CT9~7就算佢啦...

咦,翼龍姐都係9~7但係得B 30%a

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 08-10-17, 12:09 AM   #38210
gingq7

狂信長可以用紅卡儲NP, 仲可以打到成地星
舊 08-10-17, 12:15 AM   #38211
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
你地好啦下
我抽到1隻尼祿收手嫁啦
唔好引我繼續抽

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 12:16 AM   #38212
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
C尼祿技3
+50%攻
然後自己再加30

個技3 50%攻仲要可以buff隊友

呢隻尼祿真係無可能唔升到佢10/10/10
舊 08-10-17, 12:21 AM   #38213
gingq7

引用:
作者: NexTony 查看文章
你地好啦下
我抽到1隻尼祿收手嫁啦
唔好引我繼續抽������������������������������
信長可以自己打星+技能產星+集星,

我真係考慮緊日替抽多隻信長
但又要留力part 2, 很難搞
舊 08-10-17, 12:24 AM   #38214
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我反而覺得今次最勁係フラン...個skill1完全痴左線

舊 08-10-17, 12:32 AM   #38215
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
這是嫁王基底的超強化版.... 我要尼祿呀
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 12:43 AM   #38216
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

個技1個NP率up唔係睇你開技果時咩血量
而係上一個睇你血量決定發唔發動效果既Buff

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-10-17, 12:55 AM   #38217
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
引用:

覺得留力Part2, 之後先再拼寶會好D

舊 08-10-17, 01:18 AM   #38218
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
17 符+370石+4pack

尼錄寶3
信長寶1
尼托寶3
肯娘寶3

大量4星和3星禮,6張5星禮

最後才出信長。。。。。。真是應單日up追才對,好在結果ok

另月神寶3,雙子和a哥變了金方

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 01:27 AM   #38219
gingq7

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
覺得留力Part2, 之後先再拼寶會好D
確實齊一套係優先事項, 之後追唔追可以再諗
舊 08-10-17, 02:22 AM   #38220
newb
Crazy Gamer

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
縱觀呢到同身邊朋友
我都仲係抽得最多

然後 唔夠1%

射斜

情況類似係咁

次次都係咁黑.....
忍手等過幾日再抽過
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 02:58 AM   #38221
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
總結: 480+30符
1期齊 (信長2)
4/19/8 禮裝

射斜阿周那, 5張例行5星禮

尼祿尼托第2張信長阿周那 全在0230 後出現........

等2彈了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 05:27 AM   #38222
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日更新得好密,成日睇完故事彈返出Title
睇故事都用左成個幾鐘,除左打凜果場完全未打過
想問下各位師兄支持邊隊,小弟支持女法老
(但係咪已經完左?我見已經有人掛凜出o黎)
抽卡見第一個10連得張3星event禮諗住今日麻麻地,
第2個都得張4星event禮之後轉用符試下,
見呢度咁多師兄中尼祿諗住好易中,點知真係中左(但我C狐都未養好)
之後想停但又忍唔到抽多2次10連終於中到大本命女法老,
科學怪人唯有等日替先抽...信長睇怕要放棄,睇下PU2抽成點先
而家仲有300石+30符希望夠抽女僕王
講起女僕王,好似無人提佢咁ge?
技1自己加攻再全體綠 UP,技2 skill CT-1另加出星UP
暫時睇應該又係勁到痴線
引用:
作者: 細路翔 查看文章
臨訓追多野,尼祿寶3...

其實我係想追信長

....追多野寶4然後出埋芙蘭,堅收工睇下後半抽唔抽黑王算
嫁王果陣d黑氣而家還返哂啦

此篇文章於 08-10-17 05:30 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 06:27 AM   #38223
gingq7

引用:
作者: the fool 查看文章
今日更新得好密,成日睇完故事彈返出Title
引用:
作者: digiharuka 查看文章
尼祿尼托第2張信長阿周那 全在0230 後出現........
我由開server抽到00:05(日本時間),
我非常懷疑個Pick Up係一開server的頭2-3個鍾內係set錯野,
因為我係2-3個鍾後果幾次data更新後先開始無射斜, 一開server連續4隻射斜我之前抽咁耐真係未試過 (上頁有圖)

連島崎信長都射斜到崩潰想用無記名靈基, 5-6隻5星都未出尼錄: https://twitter.com/nobunaga_s/statu...99774651416576
跟住佢先發現無記名靈基只能換一隻 (即係佢應該未換過)

此篇文章於 08-10-17 06:36 AM 被 gingq7 編輯。
舊 08-10-17, 07:03 AM   #38224
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:

我暫時留力抽黑吾王先....

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 07:03 AM   #38225
gingq7

文西商店多左期間限定金肥, 100肥=200綠方, 唔算抵但可以應急

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:54 PM

手機版 | APP版