Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
日本動漫畫討論版>アニメーション映画『GODZILLA』2017年全国公開が決定
尼路 08:03 PM 04-19-18
渣MS打?
supermanlady 09:17 PM 05-07-18
『GODZILLA 決戦機動増殖都市』特報
作者: :

supermanlady 01:06 PM 07-06-18
全世界から高い評価を受ける「GODZILLA」シリーズ最新作『GODZILLA 決戦機動増殖都市』7月18日よりNetflixより独占配信スタート!
http://www.youtube.com/watch?v=0tmF2Y3kyog
怪盜小G 06:14 PM 07-22-18
枉我期待有得睇機械哥斯拉

結果係一套咁既野
肉羊哩咖 09:41 PM 07-22-18
悶,都預咗班茂利自信越大,就會輸得越慘,好啦戈師奶根本咁係夾硬嚟,而茂利們已經輸梗仲要玩內鬥,唉~以超科做出嚟嘅兵器,仲要目標係成座山嚟,都要打唔中?!以為會用新出場人類為主題,點知半路轉咗去玩個懶複習嘅計劃拖戲,預告埋下一套會有乜,
野良猫 10:53 PM 07-22-18
真係希望越大失望越大
fortel 10:57 PM 07-22-18
到底係唔係一到拍一到諗,同第1集好似完全2套野黎既

上集留咁大個伏筆講D人完全輕輕帶過

你好心都解釋下D人食D乜,點生存啦
柚原このみ 11:33 PM 07-22-18
到底Polygon坑左netflix幾錢…
肉羊哩咖 12:38 AM 07-23-18
相對於庵野只係照玩多次《決戰!第三新東京市!》嘅「真版」,無論節奏同表達方面都好睇過呢部,死未?
C.Ryo 01:02 AM 07-23-18
算比上集好啲,上集催眠今集悶,但隻機械C9原來仲未出到場
怪盜小G 01:27 AM 07-23-18
我寧願D金屬好似DG細胞咁玩生化機械哥斯拉自我再生增值進化好過依家咁2萬年變成一間無意義既工廠

成套野無個角色令人鐘意

大家都係咪對下集有咩期望,大概會係史上輸得最樣衰既三頭龍......
肉羊哩咖 03:11 AM 07-23-18
作者: 怪盜小G:
大家都係咪對下集有咩期望,大概會係史上輸得最樣衰既三頭龍......
上一集都仲有啲熱血(定係硬頸?),仲好有危機感,今話,乜都無,最衰係班叛徒唔見得有嬴面陰功!

三頭龍?!今次係玩間廠(咁都夠胆叫都市?),真係有條龍個你舞,怕且都幾難~
gingq7 01:25 PM 07-23-18
上集好好多, 有壓迫感有燃有謎題, 大戰場景起碼夠人多機多
今集乜都無, 連"大戰"都係得3部機hea射
另外講講吓班新人類但果班人突然就變左路人

劇情唔太合理我都算了,
最重要係大家想睇的機械哥斯拉變左垃圾工廠

我估下集都唔駛期待真係會有三頭龍,很可能只係套左三頭龍個名的自然現象,黑洞之類
STRIFE 04:55 PM 07-23-18
nanomachines:我邊有咁神啊...
尼路 05:02 PM 07-23-18
講真呢套又三頭龍,景甜又三頭龍真係有D救放過……三頭龍無辜的
不過其實轉換角度唔當呢套唔係哥C9怪獸片又唔係話差,都重叫有文明間價值觀衝突(雖然D BUG重多過上集……你兩條星際難民原來都係被怪獸打到走佬,到底何來自信去幫地球人打C9的……),不過真係上集重好D……我點都覺得班友難整機械C9個3D模……求其將部MS加對翼就算……
Reishin 05:10 PM 07-23-18
上集係絕望>希望>絕望,都叫有起伏,ending出隻更加巨大嘅哥斯拉係幾震撼
今集就前半好悶,中段搵到舊工場開始愈吹愈大,到頭來一嘢燒清光好失望(外星人陰謀無乜說服力
結局都係要外援let them fight
尼路 06:18 PM 07-23-18
想想下如果下集主角對天大叫基多拉都唔係無可能。
肉羊哩咖 12:37 AM 07-24-18
作者: STRIFE:
nanomachines:我邊有咁神啊...
係洽啲細嘢就神,真係咁神嘅,就直接溶合捕食咗食戈C9,變成《真・機械戈師奶》,玩完,散場,班制作收工無得撈,咁條氣都順啲

Netflix 都唔係第一劑畀人跣,之前Will Smith 套 Bright,近期有 Tau
gingq7 11:01 AM 07-24-18
Bright我覺得ok喎,
我鐘意個背景設定,
美中不足係只有一集電影,不能將背景設定充分利用
HakiK 12:49 AM 07-25-18
今集根本唔係哥斯拉而係虛玄例牌既人性哲學
機哥唔係C9而係都市(笑) 已經R哂頭
今集既要塞戰同MS戰對比上集用智慧,戰術同有限資源真係差太遠
最後計劃都係無料到,香菜仲要便當埋
睇佢下集仲可以點兜
咁大隻敵人比你屈埋超AI納米機械都輸,
得返堆遊牧民族同人類係咪要同哥斯拉握握手和平共存(笑)

話說條耶撚根本係靠害w
野良猫 10:32 AM 07-25-18
香菜應該未便當,可能下集係半人半納米出現

响動畫界入面只要唔係睇住佢全身碎哂嘅話都可以吐便當
gingq7 08:32 AM 07-26-18
响動畫界入面就算全身碎哂都可以吐便當
例如龍珠
大懶財 08:37 PM 07-26-18
樓上笑左。。

呢d咪為女死為女亡囉。。。p
朔望~ 01:08 PM 07-28-18
女主唔會死啦
虛淵唔係最中意玩人外咩
supermanlady 11:41 PM 08-01-18
<最終章>『GODZILLA 星を喰う者』の公開日が11/9(金)に決定!
さらに、櫻井孝宏さん演じるメトフィエスの語りによる特別映像も公開。
http://godzilla-anime.com

アニメ版「ゴジラ」完結編!映画『GODZILLA 星を喰う者』特報

第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面