Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 06:53 AM   #1001
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: DC 97 查看文章
長毛係咪出緊局好
出還出,方國珊入就無眼睇
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:07 AM   #1002
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: HakiK 查看文章
出還出,方國珊入就無眼睇
鄭家富有成萬二票~
佢唔出咖喱可能唔洗出

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:27 AM   #1003
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
鄭家富有成萬二票~
佢唔出咖喱可能唔洗出
咁叫現任議員唔出又有點那個既...
但搶人樁腳呢下 就可能真係有違政治倫理 lol

舊 09-05-16, 07:28 AM   #1004
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
鄭家富有成萬二票~
佢唔出咖喱可能唔洗出
睇下容小姐果D垃圾論壇都入到就知出事

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:30 AM   #1005
JMi

by tbb
教主20200票 游20600票
全部票站結果來的

舊 09-05-16, 07:39 AM   #1006
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
選完有感

我覺得鄭松泰的票反映了不少人對熱普城的看法
雖然九西的結果有一點可惜
但也是一個作出檢討的機會
到底是堅持一直與周邊為敵
還是回歸民生議題?

總整來說
換一些新血進議會也是好的
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:40 AM   #1007
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
睇下容小姐果D垃圾論壇都入到就知出事
新西環囡囡~琴日出街見佢多人多到都知奶野
引用:
作者: JMi 查看文章
by tbb
教主20200票 游20600票
全部票站結果來的
而家只靠陳志全

仲要留意來屆無左曾做主席
D魚毛一定更加亂黎~
新主席應該衰過左曾

此篇文章於 09-05-16 07:43 AM 被 DC 97 編輯。
舊 09-05-16, 07:42 AM   #1008
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
新西見到禮義廉d配票準確度

另外竟然比件西環契細數入到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:44 AM   #1009
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
新西見到禮義廉d配票準確度

另外竟然比件西環契細數入到
始終太多名單 票源分散左係無計 呢邊無配票架
不過因為朱凱迪吸太多先比何生偷到雞就真係無人會估到

舊 09-05-16, 07:45 AM   #1010
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
等睇傳說中既同其他黨派合作總辭或者一個打十個
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:45 AM   #1011
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
到而家仲未有最後結果?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 07:57 AM   #1012
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:

仲要留意來屆無左曾做主席
D魚毛一定更加亂黎~
新主席應該衰過左曾
曾主席功力應該無人學到架啦
邊個上都無可能扮中立
邊個坐新主席個位,都應該壓唔到場,我估一討論敏感議題就一野剪布,趕出去完

舊 09-05-16, 07:59 AM   #1013
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
長毛係咪出緊局好
暫時輸緊75票。

http://www.elections.gov.hk/legco201...?1473033342374

約百分之九十的點票站已完成點票程序。現正確認點票結果。有關結果將於稍後公布。

方國珊名單 30,232
梁國雄名單 30,157

舊 09-05-16, 08:05 AM   #1014
JMi

引用:
作者: T.K. 查看文章
到而家仲未有最後結果?
選舉事務處話左因為由於遲完成投票所以會比往年遲有最後結果
九西tbb係現場有晒結果 選舉處網頁仲未核實update

舊 09-05-16, 08:07 AM   #1015
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
暫時輸緊75票。

http://www.elections.gov.hk/legco201...?1473033342374

約百分之九十的點票站已完成點票程序。現正確認點票結果。有關結果將於稍後公布。

方國珊名單 30,232
梁國雄名單 30,157
我看有線長毛領先幾百票..
守尾門有機

PS:鄭家富這次真係"師父殺徒弟"
全村人憎死佢..
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:19 AM   #1016
傑斯特
Game Master

PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
又遊主任又容大律師
真係用下體投票
接受唔到
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:19 AM   #1017
風音
The One

Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
呢次係咪即係香港玩 完?a
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:23 AM   #1018
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
訓醒....方國珊竟然追到上去?估唔到佢同長毛鬥最後一爭

陳淑莊贏緊wiki1000票希望頂埋落去

教主同游小姐仲未分到勝負.....

3個月前有人同你講今次票王係朱迪,你會唔會話佢係傻架?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:23 AM   #1019
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 風音 查看文章
呢次係咪即係香港玩 完?a
由手機版發出
睇完個賽果都好有呢個感覺……

舊 09-05-16, 08:24 AM   #1020
風音
The One

邊個話要換血話?
你地恨到啦
換得一身壞血
由手機版發出
舊 09-05-16, 08:25 AM   #1021
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
又遊主任又容大律師
真係用下體投票
接受唔到
游主任都話,馬海倫點睇都係配票咋

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:26 AM   #1022
JMi

引用:
作者: kev00269270 查看文章
訓醒....方國珊竟然追到上去?估唔到佢同長毛鬥最後一爭

陳淑莊贏緊wiki1000票希望頂埋落去

教主同游小姐仲未分到勝負.....

3個月前有人同你講今次票王係朱迪,你會唔會話佢係傻架?
基本上得返新東未定局架咋
tbb截左現場個別票站結果消息去計 快過選舉處核實晒先加咁公佈

九西剩低呢七個箱 有兩個令到游小姐突然反超幾百
結果只能講 毓民今次落區未盡力

至於玩唔玩完 票王表示香港非建制勢力過去十年經歷完合久必分 而家可以分久必合喎
咁的確最叻分家果位落左馬 或者真係有希望合既 lol

此篇文章於 09-05-16 08:31 AM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:30 AM   #1023
風音
The One

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
又遊主任又容大律師
真係用下體投票
接受唔到
選緊立法會小姐丫嘛
由手機版發出
舊 09-05-16, 08:32 AM   #1024
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: JMi 查看文章
基本上得返新東未定局架咋
tbb截左現場個別票站結果消息去計 快過選舉處核實晒先加咁公佈

九西剩低呢七個箱 有兩個令到游小姐突然反超幾百
結果只能講 毓民今次落區未盡力
CCTBB話游小姐已贏左教主
咁有信心?依家教主仲領先緊
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 08:32 AM   #1025
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: sugihara 查看文章
游主任都話,馬海倫點睇都係配票咋
X2
唔計政治取向
見佢d表現會投佢,傻的嗎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:52 PM