Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS
sunnypigdog 04:45 PM 11-13-17
作者: iamleoluk:
我覺得勇士培訓後備真係有一手, 場場出唔同既後備出黎夾都完全無問題
當然有部份原因係本身BENCH個QUALITY都好

KI 仲未出番黎? 之前爆鼻血估唔到咁嚴重
好似話會cosplay Batman, 但可能都俾佢休息一兩場先
襯中俾佢休息下都係好事
Penny仔 05:10 PM 11-13-17
作者: 搖搖:
Casspi幾夾勇士個打法
Nick Young頭幾場仲好迷茫,近兩場都好左
希望佢兩個多啲出場時間

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
球隊文化係咁, 當老大Curry 有波唔射, 有大三元都唔刷
Nick Young 好難唔跟

Irving 可以抖多幾場先
因為12連勝已經夠了, 無必要11月就起勢谷隊波
有位休息就抖一抖好D

Curry上場撞親, 下場都似比佢休一休
6eo 05:41 PM 11-13-17
http://www.dongtw.com/special/20171113/659940.html
陰謀論定真有其事? 看看就好
搖搖 10:06 PM 11-13-17
富保羅同大帝係有d野既, 有無篇文講到勁就.....動網睇下就算
Penny仔 10:42 AM 11-14-17
富保羅用大帝個名幫旗下球員呃唔小大合約
(其實最出名都係cavs 果2位...)
佢果招死拖爛今個暑假開始唔work, KCP同Noel都拎唔到長約

但當大帝退落黎之後, 佢又有個Ben Simmons
HEAD_HUNTER 11:11 AM 11-14-17
其實top agent干預同暗手操控交易唔係咩新鮮事,
不過比起David Falk、Rob Pelinka呢啲上古top agent,
Rich Paul明顯只係借住LBJ個大名先有呢個叫價能力
Sar8 02:09 PM 11-14-17
D.Jordan比embiid當屎咁玩

當初CP3真係放大佢好多
monkeylove 01:10 PM 11-16-17
其實ball 佢平時有冇練射波架...唔準就未射啦...
Shadow 神 11:44 AM 11-17-17
Celtics 連 gsw 都 KO 埋 ... 真係勢不可擋
Penny仔 08:25 PM 11-17-17
呢場波真係世界級......
2隊防守勁到
6eo 02:25 PM 11-18-17
Melo真係黑仔王
Penny仔 05:10 PM 11-18-17
作者: iamleoluk:
Melo真係黑仔王
呢D就係命.......
Sar8 05:38 PM 11-18-17
輸球既天賦帶去雷霆
Penny仔 01:04 PM 11-19-17
超高效的榮叔
Boston 又贏一場了

另外3節勇即係3節勇
...由原本落後2X 分, 倒贏10分
Sar8 02:27 PM 11-19-17
要不是76人第一節lead咁多
三節勇又打卡收工
6eo 07:10 PM 11-19-17
第1節76人超準, 47分
不過第3節之王真係唔係假
sunnypigdog 10:48 AM 11-20-17
今日第三節之王第三節俾人打爆
Penny仔 12:31 PM 11-20-17
阿Ball 一係就打得好屎
一係就大三元......
6eo 04:41 PM 11-20-17
David Lee 退休做人生贏家
好在臨尾都拎到隻介指

作者: sunnypigdog:
今日第三節之王第三節俾人打爆
上半場LEAD太多唔識打第3節
btw我對今場球證既判決有d保留...

原來 nets 連 dlo 都傷埋... 好在唔嚴重

作者: Penny仔:
0/1
POISON 07:40 PM 11-20-17
作者: Penny仔:
弱隊刷數據
正常隊已經變返屎

而且命中仍然好大問題
Sar8 08:28 PM 11-20-17
kuzma仲話要提升自己組織幫隊員融入進攻

你組織都有埋咁球哥要來做乜
6eo 11:15 AM 11-22-17
okc 又大lead 下被逆轉
開始多左人話明白KD點解走
6eo 01:03 PM 11-22-17
呢排用CHROME上親NBA.COM都HANG...
有冇人都係咁?
Sar8 11:23 AM 11-23-17
雷霆可能贏唔到好多西區球隊
但就係贏到勇士....

我都唔知而家勇士係唔係勁.......今年D波好飄忽....
Greenhead 11:46 AM 11-23-17
我有少少覺得 KD 都幾刻意去挑釁 OKC。

其實佢乖乖地打返籃球咪算囉。

例如大帝昔日在 Heat 打 Cavs 時都無特登就去挑 Cavs 的球員。
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面