Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
天野 12:50 PM 11-30-17
作者: MultiPASS:
滄海遺珠:
幻想水滸傳2
Xenogears
唔算吧
外國好多人都好鍾意
天野 12:53 PM 11-30-17
作者: ELT:
Chrono Trigger正呀
Eternal Arcadia都好正

比我揀我會揀埋LUNAR, GRANDIA
另外仲有Phastasy Star
Falcom既軌跡系列
Gamecube既BK

DQ FF唔係我杯茶
早十年前買左隻NDS隻FF3 REMAKE, 其實真係幾悶下

TALES OF系列唔係唔好, 但始終感覺唔夠壯大

近年比較好少少有bravely deflaut,
最正JRPG, 就一定係XB1了

XB2 $500以下都買得過
GC隻BK1以前都有玩過,都幾好玩
但自己之前冇了解過故事

其實我係Xenoblade 1開始對RPG game有興趣
野良猫 12:56 PM 11-30-17
作者: harakuma:
有冇人玩過Riglordsaga 2, 呢隻幾好玩,

wild arms 1 都唔錯
渡鳥搵唔到食全部轉哂職

仲有CAPCOM唯一嘅RPG龍戰士,雖然我只玩過IV
之後隻5真係極品中嘅極品,角色個樣十足十拍鬼片啲人咁
真係唔知邊度嚟嘅自信可以賣到錢
harakuma 01:00 PM 11-30-17
作者: 野良猫:
渡鳥搵唔到食全部轉哂職

仲有CAPCOM唯一嘅RPG龍戰士,雖然我只玩過IV
之後隻5真係極品中嘅極品,角色個槛十足十拍鬼片啲人咁
真係唔知邊度嚟嘅自信可以賣到錢
所以capcom d自信咪去晒楊州炒飯度
野良猫 01:06 PM 11-30-17
作者: harakuma:
所以capcom d自信咪去晒楊州炒飯度
炒飯唔駛自信啦,只要塊面夠厚

講番XENO2
啱啱出到大地圖可以周圍行
3HIT普攻駁技儲氣出超必
有時遇著高自己兩個LV嘅怪都可以靠超必反勝
又可以隨時命令同伴回血、出技、駁技,戰鬥比XBX更好玩唔悶
tenkafubu 01:07 PM 11-30-17
滄海遺珠:
幻想水滸傳2
Xenogears
我揀既滄海遺珠係 Landstalker
MultiPASS 01:12 PM 11-30-17
作者: tenkafubu:
呢隻我係Mega Drive玩得最耐嘅game
好懷念Climax⋯⋯

XC2開左盒,玩左陣,果然trailer係誤導
DMRevolution 01:21 PM 11-30-17
仲唸住灣仔有 午飯個時出
仲未見⋯唉

Sent from my iPhone using Gaforum
mouseccy 01:21 PM 11-30-17
訂左限定仲未有得拎
ELT 01:23 PM 11-30-17
作者: tenkafubu:
呢隻我係Mega Drive玩得最耐嘅game
好懷念Climax⋯⋯

XC2開左盒,玩左陣,果然trailer係誤導
皇帝之財寶,係arpg黎
我都爆過十次八次,當年的神作

炒飯唔駛自信啦,只要塊面夠厚

講番XENO2
啱啱出到大地圖可以周圍行
3HIT普攻駁技儲氣出超必
有時遇著高自己兩個LV嘅怪都可以靠超必反勝
又可以隨時命令同伴回血、出技、駁技,戰鬥比XBX更好玩唔悶
講炒冷飯,邊少得暗榮份,連炒幾碟無雙

有冇人可以報下今日咩價位?
fortel 01:24 PM 11-30-17
作者: mouseccy:
訂左限定仲未有得拎
最怕又係果D普通版今日,聽日先有限定

今日一於OT多陣唔工住
MultiPASS 01:25 PM 11-30-17
作者: mouseccy:
訂左限定仲未有得拎
港版今日出,同日版一樣多張貼紙
Gundam MK-2 01:33 PM 11-30-17
真?
唔係限制級?

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
MultiPASS 01:40 PM 11-30-17
CERO-C 15才以上對象
mouseccy 01:40 PM 11-30-17
放工行轉去問下先
睇下佢係唸住收埋賣街客先定真係未黎貨
但我已經係金X訂, 無理由出面有佢冇
Gundam MK-2 01:42 PM 11-30-17
咁要出去睇睇
撲到限定版就取消日亞order

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
kamilwklo 02:01 PM 11-30-17
葵芳
普通$(*
限定&(*
nettotang 02:01 PM 11-30-17
旺角 日普$(* 日限&^*,日限比想像中平好多不過最後都係買左普
ELT 02:20 PM 11-30-17
作者: nettotang:
旺角 日普$(* 日限&^*,日限比想像中平好多不過最後都係買左普
限定版多唔多貨?
收工即去買
天野 02:21 PM 11-30-17
即係之前中文字封面係假野喇
sonic 02:22 PM 11-30-17
葵芳買左498,首戰鬥音樂好似有少少第一集既重編版,超正
kamilwklo 02:29 PM 11-30-17
想問下隻GAME係全中文定係得字幕中文??
野良猫 02:32 PM 11-30-17
作者: kamilwklo:
想問下隻GAME係全中文定係得字幕中文??
梗係得字幕中文,你唔係諗住配音都中文下話
定係想聽國語?
ELT 02:35 PM 11-30-17
定係想聽國語?
廣東話~XDD
kamilwklo 02:39 PM 11-30-17
定係想聽國語?
有中文配音我都聽日文啦
我意思係全中文化, 但都冇乜可能
佢D介紹好似冇講清楚, 有冇人會以為好似D PS4 GAME咁全中文
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面