Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後
H-GAMEの部屋><ALICE SOFT>RANCE10 已推出
Oscarzero 10:11 PM 11-12-11
作者: b_boy:
有加點事件, 過場小劇情, 賞櫻同專用H(?)劇情已經好好啦
絕對魔防女乜都無...
有...有好重要既下回劇透....
彼岸花 03:19 AM 11-13-11
作者: Oscarzero:
有...有好重要既下回劇透....
你唔係指個完全信唔過既後日談呀嘛...
fishball2003 05:29 PM 11-24-11
不好意思, 我有一個攻略上的問題, 我打完任務040 八甲田山, 打了7次,都是有僱用山中子鹿, 後來才知道不僱用她的情況下過關, 才會出現 任務 42, 之後我再打40, 選不僱用, 也沒有任務042出現, 收不了勝子和虎子,我的情況需要重玩才可以出 任務 042嗎?
b_boy 05:34 PM 11-24-11
42唔關40有無僱用鹿子事
42收到謙信後升到LV10, 之後就會有42, 42過關後虎勝二就會加入
fishball2003 08:59 PM 12-04-11
唔該你先.
fishball2003 09:10 PM 12-04-11
1.我仲想問下, 我係一個攻略度睇到角色最好升滿level才H, 升滿先 H 同 一到35 選事件H對角色強度有分別嗎?
2.我很多角色選錯了技能, 加了一些 武器攻擊 2, 後來又發覺最好不要加武器攻擊 2, 留到 level 33, 有武器攻擊 3 才加最好, H 那些角色會重置那些技能點嗎?
3. 重置技能點的飲品很貴, 買完了以後沒得再買, 是不是又要寄付才出現.
4. 有個攻略話有錢時去商店買武器防具, 幫武器防具升級, 我發覺最高升到 5級, 比如 長劍5 , 之後再買都係 5, 又唔知點解有時又會在商店出現一些 改版加強版,

比如長劍 改, 強度比我升到 5級的長劍 強些, 但我有些武器沒錢升到 5級, 便出現了 改版, 想問下係咪改版要升到5級先出現先會強. 還是本身改版武器一出來數值是固定的?
超必 02:46 PM 12-22-11
『ランス・クエスト マグナム』、2012年春

加強版,是新增CG?? 還是追加劇情??
maxwaver 07:03 AM 02-24-12
出事了,以前寄左個魂の枷
而家差一粒先過到main

やんきー己打,領主己打
有無人知剩低個粒可以係邊度打到
鐵之侍 08:50 AM 02-24-12
強化版已出

似乎追加很多令人期待和驚喜劇情
小Ray 02:14 PM 02-24-12
希望今晚有得玩
鐵之侍 09:29 AM 02-25-12
玩了玩,新增cg都有3版左右

有了待機(10回)真是好很多,還有h後只會降低lv(小於35左右)不會跌到lv1真是太好了

加回很多event和技能,有些角色終於不用空氣了
小Ray 12:11 PM 02-25-12
岩岩裝完, 搞技能改變都磨左半個鐘
小Ray 11:07 PM 02-25-12
有冇人跑了去開 easy mode ?
鐵之侍 09:49 AM 02-26-12
先要說對不起,原來h後不會變lv1是曾h後的人才會而己,第一次h的人都會變回lv1的

不過由於新增了一個技能不會因跌lv失去技能點,相對地變成了有效提升能力的手段了(像6差不多)

果然真是新增很多故事,起碼一些配角有少少戲,但相對難打了(那些該死的污染人類)
Kain 01:07 AM 02-28-12
E+男人都可以
鐵之侍 08:53 AM 02-28-12
作者: Kain:
E+男人都可以
RANCE還上了上次戰蘭某對他痴心一片的傢伙呢

現在我應是打到中段,果然追加的故事像樣很多,起碼已和創世神拉上關係了(<神……是惡魔才對吧)
stcdavidhk 08:15 PM 03-01-12
要800萬至買到2姊妹. . .點至搵到咁多錢呀
遊雲gspirit 10:06 PM 03-01-12
作者: stcdavidhk:
要800萬至買到2姊妹. . .點至搵到咁多錢呀
用拜金女殺價即可,佢LV愈高殺得愈多
一般幾十萬都搞得掂
stcdavidhk 11:41 PM 03-01-12
作者: 遊雲gspirit:
用拜金女殺價即可,佢LV愈高殺得愈多
一般幾十萬都搞得掂
唔係好明,之係邊個?(用求籤筒個位?)
遊雲gspirit 02:31 AM 03-02-12
唔係好明,之係邊個?(用求籤筒個位?)
係呀...
stcdavidhk 08:28 AM 03-02-12
作者: 遊雲gspirit:
係呀...
我見佢有技可以令金錢2倍,但唔覺有其他技可以屈錢
之係點用?
鐵之侍 09:00 AM 03-02-12
我見佢有技可以令金錢2倍,但唔覺有其他技可以屈錢
之係點用?
升她的LV,大約60左右就已經可以變到10萬了

當然要先用禁斷升LV10(要用寶石才入到的LV神關拿)

我昨晚打約打收小時由37升到49左右……
stcdavidhk 09:43 PM 03-02-12
作者: 鐵之侍:
升她的LV,大約60左右就已經可以變到10萬了

當然要先用禁斷升LV10(要用寶石才入到的LV神關拿)

我昨晚打約打收小時由37升到49左右……
太耐冇玩唔記得左邊關(同埋寶石係咪只有隨機拎到?點至易拎d)
b_boy 10:44 PM 03-02-12
2.01已出
鐵之侍 10:38 AM 03-03-12
太耐冇玩唔記得左邊關(同埋寶石係咪只有隨機拎到?點至易拎d)
080任務,寶石在強化版商店有得買(不過很貴)
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後

返回主題版面