Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
GAF告示版>GAForum 公用版規 V2.8
snowman 11:40 PM 10-17-05
作者: 蛇王:
我是指此人 - 水★酋長FX
他是否版主之一?
為何你quote星人那句是謬論呢?
蛇王 11:45 PM 10-17-05
作者: Abale~姬絲汀小美:
我們遲一點再談水★版主,
最主要先討論你的身份問題,你是不是LO DK7612?
當然不是 同一個IP 兩個A/C 兩個用者 很平常的事
蛇王 11:52 PM 10-17-05
作者: snowman:
為何你quote星人那句是謬論呢?
我就係個D專捉人紅燈過馬路
黒人憎又態度唔好的呀Sir

呢句 還不是謬論嗎?
阿sir態度唔好 都有警監會監管佢地 市民亦都可以投訴啦 差佬都唔係大晒呀嘛?
Abale~姬絲汀小美 11:53 PM 10-17-05
對不起,我不是故意誣你,可是我檢查你的帳號地址是跟LO DK7612一模一樣的,
絕不可能是兩個人,你如何解釋?
小昭Teddy 11:53 PM 10-17-05
點解你咁肯定你同佢係同一個IP??? 此地無銀三百兩
陸奧 貴志 11:56 PM 10-17-05
黒人憎又態度唔好的呀Sir

呢句 還不是謬論嗎?
阿sir態度唔好 都有警監會監管佢地 市民亦都可以投訴啦 差佬都唔係大晒呀嘛?
咁同"我就係個D專捉人紅燈過馬路黒人憎又態度唔好的呀Sir"有乜關係?阿sir就要好聲好氣先係正路?
蛇王 11:57 PM 10-17-05
對不起,我不是故意誣你,可是我檢查你的帳號地址是跟LO DK7612一模一樣的,
絕不可能是兩個人,你如何解釋?

不管是一個人 還是兩個人 態度人格都有多種吧

況且 幾個人用一部腦 因此兩個a/c有同一IP 都唔出奇
snowman 11:57 PM 10-17-05
瓣H憎又態度唔好的呀Sir

呢句 還不是謬論嗎?
咁阿sir做錯咩事你要port佢呢?

另外, 警監會唔受理態度唔好喎
同埋即使有警監會, 但好似同個段說話冇乜關係
某F 11:57 PM 10-17-05
蛇王...你都係返2kfun好d啦

ps:
其實無乜野,有足夠理據話佢犯左板規咪罰law

講唔聽都無辦法
蛇王 11:58 PM 10-17-05
作者: 陸奧 貴志:
咁同"我就係個D專捉人紅燈過馬路黒人憎又態度唔好的呀Sir"有乜關係?阿sir就要好聲好氣先係正路?
總不能一開始就惡言相向吧?
陸奧 貴志 11:59 PM 10-17-05
點解唔得?
蛇王 12:00 AM 10-18-05
作者: 小昭Teddy:
點解你咁肯定你同佢係同一個IP??? 此地無銀三百兩
我同佢用同一部腦 又住埋一齊 同一個IP 有乜咁出奇?
碧克 12:01 AM 10-18-05
阿Sir話你要守規矩=謬論?
態度唔好=謬論? <=這已犯了邏輯的謬誤
snowman 12:02 AM 10-18-05
你都識講啦, 如果佢係跟正規舉做, 你咬唔入喎
Yakumo Fujii 12:02 AM 10-18-05
琴日同你IP"唔同" 的某user 一開始就惡言相向
Abale~姬絲汀小美 12:03 AM 10-18-05

對不起,你己經暴露你的身份了,跟據gaf的版規,
凡被凍結帳號期間的會員再次上本論壇的話舊帳號要永久凍結,
而現有的帳號則加倍凍結。
小昭Teddy 12:03 AM 10-18-05
我同佢用同一部腦 又住埋一齊 同一個IP 有乜咁出奇?

你需要嗎???
蛇王 12:03 AM 10-18-05
作者: 陸奧 貴志:
點解唔得?
假設你係差人 你捉到一個衝燈?鵀璊H 你惡形惡相的問佢拿身份證 你猜那犯人會否合作?
DevilElvis 12:04 AM 10-18-05
頂多咪話引用得唔好,何來有謬論成份呀
snowman 12:04 AM 10-18-05
假設你係差人 你捉到一個衝燈?鵀璊H 你惡形惡相的問佢拿身份證 你猜那犯人會否合作?
事實上係你無權唔合作
陸奧 貴志 12:04 AM 10-18-05
唔合作係一件事,唔得又係另一回事
Einhander 12:05 AM 10-18-05
我會
因為佢係呀SIR
蛇王 12:05 AM 10-18-05
對不起,你己經暴露你的身份了,跟據gaf的版規,
凡被凍結帳號期間的會員再次上本論壇的話舊帳號要永久凍結,
而現有的帳號則加倍凍結。
不打緊
Yakumo Fujii 12:05 AM 10-18-05
你絕對有權選擇可以唔合作
之後警員點執法就係另一回事
Gashapon™ 12:05 AM 10-18-05

唔俾即係阻差辦工
1 2 3 4 

返回主題版面