Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
1pi 03:00 PM 06-13-18
作者: charcsc2000:
講真..佢dlc另外出隻實體..我變得好有興趣入返隻收藏...
就算我買左season pass都沒所謂....當佢係外傳新game...
唔知玩到幾多小時....
本來,我都係咁諗。 但係,諗多兩諗,都係冇謂晒 依啲錢。
有咗季票嘅情況,再買DLC實體,只係多咗個膠盒 + 封面 + 一張遊戲卡。

The Witcher 3 DLC實體 起碼重有返D卡組,儲多套真係可以用黎 鬥卡。
charcsc2000 04:14 PM 06-13-18
作者: 1pi:
本來,我都係咁諗。 但係,諗多兩諗,都係冇謂晒 依啲錢。
有咗季票嘅情況,再買DLC實體,只係多咗個膠盒 + 封面 + 一張遊戲卡。

The Witcher 3 DLC實體 起碼重有返D卡組,儲多套真係可以用黎 鬥卡。
都唔係既...至少個DLC實體可以借比人玩...
fantasy俊仔 12:48 AM 06-14-18
きたー!!!

neo2046 12:50 AM 06-14-18

aquarius 12:56 AM 06-14-18
fiora應該要係機人狀態先啱..
fortel 01:06 AM 06-14-18
作者: aquarius:
fiora應該要係機人狀態先啱..
因為外國人一早已經crack 會有佢地不意外,反而唔係機械版係意外

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 01:09 AM 06-14-18
作者: fantasy俊仔:
きたー!!!

呢個更新係同9月個前傳一齊放出黎, 定係呢幾日已經有呢?
seed2005 01:34 AM 06-14-18
作者: neo2046:

睇完之後唔想XB1出HD版

而家想要remake多D
aquarius 01:44 AM 06-14-18
作者: seed2005:
睇完之後唔想XB1出HD版

而家想要remake多D

同感
呢個figure如果可以remake埋xenogear就更正
fortel 06:33 AM 06-14-18
作者: lineage19:
呢個更新係同9月個前傳一齊放出黎, 定係呢幾日已經有呢?

呢個星期五已經有得玩

睇完片大約明點解fiora 點解會係肉身版,佢唔係單純果隻客串,而真係將1個end 後既佢地叫左過黎

Sent from my iPhone using Gaforum
RPG之鬼 08:01 AM 06-14-18
作者: fortel:
呢個星期五已經有得玩

睇完片大約明點解fiora 點解會係肉身版,佢唔係單純果隻客串,而真係將1個end 後既佢地叫左過黎

好,我認輸,今晚比錢
歌絲˙暮斯 09:16 AM 06-14-18
俾幾多新野都好,最核心果堆數都無變,乜怪都俾你求求奇奇打到幾十萬 damage,有乜意思?
由手機版發出
fortel 09:36 AM 06-14-18
作者: 歌絲˙暮斯:
俾幾多新野都好,最核心果堆數都無變,乜怪都俾你求求奇奇打到幾十萬 damage,有乜意思?
由手機版發出
試左個挑戰Mode先好批評啦
歌絲˙暮斯 09:38 AM 06-14-18
試左個挑戰Mode先好批評啦
出左未?

好耐無入 game
由手機版發出
fortel 09:43 AM 06-14-18
出左未?

好耐無入 game
由手機版發出
聽日出呀
charcsc2000 11:42 AM 06-14-18
作者: RPG之鬼:
好,我認輸,今晚比錢
忍得買DLC實體啦~
lineage19 11:46 AM 06-14-18
呢個星期五已經有得玩

原來係咁thx

Btw我都係鐘意機娘版多d

aquarius 11:56 AM 06-14-18
由手機版發出

我只係想個zoom in操作同map改番正常少少..
否則無動力再玩落去..
charcsc2000 11:59 AM 06-14-18
我只係想個zoom in操作同map改番正常少少..
否則無動力再玩落去..
zoom in操作<---其實都好正常呀..就係L+R3...
MAP呢...佢改改個放大MAP可移動和比返條引導線就perfect...
aquarius 12:41 PM 06-14-18
作者: charcsc2000:
zoom in操作<---其實都好正常呀..就係L+R3...
MAP呢...佢改改個放大MAP可移動和比返條引導線就perfect...

個zoom in太束同focus錯位啦(最近影住頸以下).. 感覺係未完成品..
xenoblade 同 X 好太多
neo2046 01:03 PM 06-14-18
E3 2018 - First Xenoblade 2 Challenge Mode DLC footage with Shulk / Fiora
https://youtu.be/r5jsoyJxnq0
作者: :

鈴蘭 01:18 PM 06-14-18
我係要R總用滅哥丫
charcsc2000 01:20 PM 06-14-18
個zoom in太束同focus錯位啦(最近影住頸以下).. 感覺係未完成品..
其實zoom in呢個功能沒咩用...我都好少用...
唔可以話未完成品...但佢d制位分配真係好有問題...

簡單放大map再移動zoom in都做唔到, 咁放大個map做咩...
但戰鬥系統真心正...一玩就停唔到...
歌絲˙暮斯 02:33 PM 06-14-18
X 咪一 Q 樣。

地圖上同一地點,好多時根本係你起天空,但實際地點係地底,低 B 到死。
由手機版發出
GUSTAV 02:37 PM 06-14-18
機娘好丁好多

個MAP ZOOM 真係低能到極 ZOOM 完唔比郁黎睇地圖真係天才先過到QA
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後

返回主題版面