Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
<<繼續談情>>>唔係度食, 但係度痾
Norm 01:07 AM 09-29-14
作者: 犬夜叉:
有陰陽失衡過咩?
根本只係得陽
唔好提上次大聚啦.....
亞瑪迪拉 10:22 AM 10-01-14
作者: Norm:
唔好提上次大聚啦.....
睇嚟受害者不少

GAF號稱最毒的forum, 網聚的男女比例大家去前就應該心裡有數啦..

犬夜叉 10:54 AM 10-01-14
作者: 亞瑪迪拉:
睇嚟受害者不少

GAF號稱最毒的forum, 網聚的男女比例大家去前就應該心裡有數啦..
某頻危動物應該要出黎謝罪
一小英口 11:03 AM 10-23-14
AE?? 工程師??

consultant firm 超多女 除左電
犬夜叉 11:17 PM 10-23-14
作者: 一小英口:
AE?? 工程師??

consultant firm 超多女 除左電
係, ASSISANT ENGINEER
一小英口 12:14 AM 10-24-14
作者: 犬夜叉:
係, ASSISANT ENGINEER
同行 /\

當然我同你唔熟唔知你份人平時係點
但係睇一兩本呢啲人際關係既書 就應該點都有啲用嘅
亞瑪迪拉 04:54 AM 10-24-14
同行 /\

做consultant應該唔怕冇女wor,office咁多女...

我做大判坐地盤就真係冇女
一小英口 12:25 PM 10-24-14
作者: 亞瑪迪拉:
做consultant應該唔怕冇女wor,office咁多女...
上黎坐office 囉

女多, 機會都多 (本身大公司都幾多活動)

但係做電既女真係唔多 識得最多係做水(喉)
犬夜叉 10:17 PM 10-26-14
同行 /\

點會係同行, 呢個係讀Mechanic架WOR

上黎坐office 囉

女多, 機會都多 (本身大公司都幾多活動)

但係做電既女真係唔多 識得最多係做水(喉)
水喉正正係我而家份新工其中一樣對得最多既野
1 2 3 4

返回主題版面