Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-12-14, 10:05 AM   #1851
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
sorry 我誤會咗佢

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 10:24 AM   #1852
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
仇家開香檳啦,拉左了。重要暫時只拉佢一個,有晒片有晒證據重唔坐多次?

舊 06-12-14, 10:51 AM   #1853
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 尼路 查看文章
仇家開香檳啦,拉左了。重要暫時只拉佢一個,有晒片有晒證據重唔坐多次?
家陣香港又冇槍斃吊頸,佢又唔係未坐過,有咩值得D仇家高興?

舊 06-12-14, 11:00 AM   #1854
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咁要問佢地啦,我又唔知點先會覺得一個人呼吸都有罪。

舊 06-12-14, 11:07 AM   #1855
烈海王
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
陶君行班友同人力已經慶祝緊喇
而家搵緊佢被捕時嘅發言
有邊個字有漏洞
再搵位入佢
烈海王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 11:31 AM   #1856
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: 烈海王 查看文章
陶君行班友同人力已經慶祝緊喇
而家搵緊佢被捕時嘅發言
有邊個字有漏洞
再搵位入佢

差在未請小鳳姐嚟唱歌咋

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 11:36 AM   #1857
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
有冇人知852郵報輔仁健吾咩立場,未有深入了解,,輔仁總編容樂其同黄達開火先

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:06 PM   #1858
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Penny仔 查看文章
咁老實, 我諗佢地吹雞係叫圍內果班friends(即係圈內社運果班)....其實冇預熱血過黎
你睇佢地事後口氣就知, 又話你一個村民都唔識, 之前冇follow過單野,忽然關心...etc
如果佢地咁講, 根本冇其他市民有資格參與

加上佢地一向自居非暴力, 結果出現衝突事件就急住推落熱血度(據說當日擋門社記都有份,但最後社記好似咩都冇做過一樣)
http://www.passiontimes.hk/article/03-27-2014/12321
又唔係完全無跟.不過土地正義聯盟班人做緊.你痴埋去咪又鬧你騎劫分化村民.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:38 PM   #1859
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
香港依家搞咩啊, 係城市論壇有人拎鎅刀出黎, 係咁揮下揮下指住鬧人, 都唔爆佢頭又唔拉人, 竟然拉個頂門嘅人
長毛被拉入監後, 就到拉黃洋達, 之後會唔會再有下個誰會被拉呢? 想係七一前拉囇所有會出黎嘅人嗎?

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:44 PM   #1860
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
重案組真係好繁忙
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 01:08 PM   #1861
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
值得關注應該係執法問題, 唔係差佬拎對方首級囉...
今次我就不恥班左膠喇

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 01:16 PM   #1862
CSY
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
今日好似仲有一個香港人優先嘅成員被拉, 佢地兩個以500蚊保釋已返出黎..
睇黎係打算恐嚇定聽日立法會東北撥款會去示威嘅人?

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 01:24 PM   #1863
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: CSY 查看文章
香港依家搞咩啊, 係城市論壇有人拎鎅刀出黎, 係咁揮下揮下指住鬧人, 都唔爆佢頭又唔拉人, 竟然拉個頂門嘅人
長毛被拉入監後, 就到拉黃洋達, 之後會唔會再有下個誰會被拉呢? 想係七一前拉囇所有會出黎嘅人嗎?
可能唔係七一,係本星期五
鎅刀就等件事丟淡先
由手機版發出
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 01:31 PM   #1864
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
你睇你班人呀
為佐爭『領導香港人爭取民主』一哥0既地位
到今日都係成盤散沙咁
連D各方支持者都係咁
真係正到核爆

到底有無係兩年前立法會選舉吸取過教訓?
定係香港家下口口聲聲叫要爭取民主0既政客同愚民
個個唔係一碌柴就係一碌蔗咁款?

有樣野、你地真係要認真同支那土匪好好學習
學『同心合力』你地真係輸支那土匪九條街以上

舊 06-12-14, 01:54 PM   #1865
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 02:11 PM   #1866
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
長毛坐就係為香港人坐, 黃洋達坐就係勁坐, 講到尾就係對人不對事. 有時啲野唔係話想一盤散沙, 但見到嗰班人粉社毛左X雙重標準兼對人不對事、呢啲時間仲要講風涼話既咀臉, 真係好惡頂

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 02:16 PM   #1867
神人ではない!新人だ

引用:
作者: YHW 查看文章
長毛坐就係為香港人坐, 黃洋達坐就係勁坐, 講到尾就係對人不對事. 有時啲野唔係話想一盤散沙, 但見到嗰班人粉社毛左X雙重標準兼對人不對事、呢啲時間仲要講風涼話既咀臉, 真係好惡頂
本身就係敵對關係,有咩出奇?

舊 06-12-14, 02:27 PM   #1868
烈海王

引用:
作者: ★星人44★ 查看文章
你睇你班人呀
為佐爭『領導香港人爭取民主』一哥0既地位
到今日都係成盤散沙咁
連D各方支持者都係咁
真係正到核爆

到底有無係兩年前立法會選舉吸取過教訓?
定係香港家下口口聲聲叫要爭取民主0既政客同愚民
個個唔係一碌柴就係一碌蔗咁款?

有樣野、你地真係要認真同支那土匪好好學習
學『同心合力』你地真係輸支那土匪九條街以上
支那土匪內部都鬥到九彩
只係唔會貼上Facebook咁解
唔駛講大陸咁遠
香港剩係講工賊會同禮儀廉都超多心病
兩班話事人一樣兜口兜面互小
舊 06-12-14, 02:39 PM   #1869
★星人44★
Moderator

引用:
支那土匪內部都鬥到九彩
只係唔會貼上Facebook咁解
唔駛講大陸咁遠
香港剩係講工賊會同禮儀廉都超多心病
兩班話事人一樣兜口兜面互小
咁重死
你講到支那土匪/工賊會/禮儀廉咁廃

偏偏你地連班咁廃0既人都鬥過

你想曲線話比我聽其實爭取民主班政客同愚民連支那土匪/工賊會/禮儀廉都不如?a

支那一向都先除外敵之後先再自己人互片
你班爭取民主班政客同愚民連外敵係邊都未知就先爭上位互片
誰劣誰優一眼就知啦

此篇文章於 06-12-14 02:44 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 02:46 PM   #1870
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: CSY 查看文章
對象唔同用O既尺當然都會唔同啦。

當擴大嗓子講O野可以被告得入普通襲擊,拍照被認為比毆打更不文明O既時候,頂門有物理接觸喎,好明顯係罪加一等要拉要鎖啦。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 02:51 PM   #1871
★星人44★
Moderator

其實咁多位有時間去Lee到幫幫手先啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=237372

民主巳經輸晒
我唔想民生都輸埋

舊 06-12-14, 02:51 PM   #1872
神人ではない!新人だ

引用:
誰劣誰優一眼就知啦
遠有宋代聯金滅遼、聯蒙滅金,近D既有日本侵華國共鬥唔出手。
中國人本性黎

舊 06-12-14, 02:53 PM   #1873
★星人44★
Moderator

引用:
遠有宋代聯金滅遼、聯蒙滅金,近D既有日本侵華國共鬥唔出手。
中國人本性黎
OK
我明的

舊 06-12-14, 03:25 PM   #1874
烈海王

引用:
咁重死
你講到支那土匪/工賊會/禮儀廉咁廃

偏偏你地連班咁廃0既人都鬥過

你想曲線話比我聽其實爭取民主班政客同愚民連支那土匪/工賊會/禮儀廉都不如?a

誰劣誰優一眼就知啦
建制有中央做頭
點嘈都好
上面一出聲就要停
香港班反對派各自為政
個個爭做大佬
邊做到呢個效果
嚮維繫戰線統一嚟講
反對派唔及建制派係事實
舊 06-12-14, 04:18 PM   #1875
★星人44★
Moderator

引用:
建制有中央做頭
點嘈都好
上面一出聲就要停
香港班反對派各自為政
個個爭做大佬
邊做到呢個效果
嚮維繫戰線統一嚟講
反對派唔及建制派係事實
當年由李柱銘告急害死何秀蘭
期間無人吸取過教訓
12年更進化成告急大戰+界刂自己友票互相殘殺
明明總票數多過你口中建制派多多聲
導至高票落選失去立法會多數議席
我作為一個選民都未怪你班范民同支持者無能(雖則12年我投民建聯)
你班范民同支持者重成日阿芝阿佐大大聲嘈生晒?
有無睇過政府戎賭廣告?
倒完又倒…倒完又倒…倒完又倒…
倒錢落海

信你班范民真係倒完又倒…倒完又倒…倒完又倒…
倒票落海
信范民等於倒票落海浪費選票

梁家傑條阿炳成日話民建聯蛇‧齋‧餅‧糭‧宴
又話自己D黨友個個大律師十幾萬個月無可能抽多好多時間落區攪好社區工作
作為一個政客講句説話有無經過大腦?
又話唔會張選民當做工具咁去學配票
我個人唔介意比政客當做工具
因我都視政客係能為我同香港爭取福利0既本錢

梁家傑你咪繼續站係D道德高地唔肯學配票囉
你地咪繼續追隨你地D支持者囉
我睇你地下次立會選舉重有幾多席可以雙手供譲比建制派?

此篇文章於 06-12-14 04:32 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:31 PM

手機版 | APP版