Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-08, 11:40 PM   #26
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
突然想買ray allen boston主場, 香港有冇

拍賣有件唔知堅定流...

(`・ω・´)

此篇文章於 06-11-08 11:42 PM 被 才子 編輯。
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-08, 11:42 PM   #27
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
突然想買ray allen boston主場, 香港有冇
shooting 5
樓上有地址

拍賣的話....有圖有偈傾

舊 06-11-08, 11:52 PM   #28
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1115953865

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...55?u=homan0022

呢兩件真定假???

舊 06-11-08, 11:59 PM   #29
POISON

howard個件real啦,佢入貨地點我都估到

ben個件,我唔多肯定

此篇文章於 06-12-08 12:03 AM 被 POISON 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 12:06 AM   #30
才子
量地總監

引用:
作者: POISON 查看文章

ben個件,我唔多肯定
Ben果件好似好粗

(`・ω・´)
舊 06-12-08, 12:09 AM   #31
lwl

引用:

ben個件,我唔多肯定
佢入貨地點係 ??

舊 06-12-08, 12:14 AM   #32
POISON

引用:
作者: lwl 查看文章
佢入貨地點係 ??
outlet+eastbay

ben個件,我覺得假都唔肯定,size tag好似有d問題

舊 06-12-08, 08:11 PM   #33
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
已置頂

其實唔只NBA波衫
足球既波衫都好多呢d問題
落場版又好球迷版都好, 係ebay同yahoo度睇根本睇到R晒頭
印字又有好多地方要分真偽

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 08:15 PM   #34
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
呢個話題當然最好叫HUGO老闆來分享下啦~

我D阿根廷都應該係真掛~~~!!!

N年前都上網買過件所謂泰國版~不過對方是有講清楚~
後來才知泰國版好似=

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 08:18 PM   #35
POISON

引用:
作者: KIM 查看文章
呢個話題當然最好叫HUGO老闆來分享下啦~

我D阿根廷都應該係真掛~~~!!!

N年前都上網買過件所謂泰國版~不過對方是有講清楚~
後來才知泰國版好似=
yahoo話泰版直頭係= 只係講得好d俾聽想你落搭
平平地當買個教訓啦....我估佢指得明都唔會貴得去邊掛

舊 06-12-08, 08:23 PM   #36
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
yahoo話泰版直頭係= 只係講得好d俾聽想你落搭
平平地當買個教訓啦....我估佢指得明都唔會貴得去邊掛
OIC~原來是真
個價佢以2手放~平了一半以上~~~
看真的確好難分辨!

不過, 今年件阿金廷主場真是好難冒到~因為衫上有暗壓印花~
家下D技術已經月來月精!

舊 06-12-08, 08:29 PM   #37
才子
量地總監

引用:
OIC~原來是真
看真的確好難分辨!

實冒到既, 人仔都有幾種防偽特徵, 但都可以冒到, 渣上手好難分得到...
我有十幾張, 要比你玩下嗎

(`・ω・´)
舊 06-12-08, 08:32 PM   #38
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
實冒到既, 人仔都有幾種防偽特徵, 但都可以冒到, 渣上手好難分得到...
我不是$的業人士~
不過金夫人在大行有十多年經驗, 除非係梅菜, 否則模上手都有9成分到!

其實睇下熟唔熟JA~如果球衣, 我又唔信會呃到HUGO啦~

舊 06-12-08, 08:34 PM   #39
才子
量地總監

引用:
我不是$的業人士~
不過金夫人在大行有十多年經驗, 除非係梅菜, 否則模上手都有9成分到!

得閒post你件人妖版阿金停比大家開下眼界

(`・ω・´)
舊 06-12-08, 08:38 PM   #40
POISON

引用:
只呃到普通市民囉

引用:
OIC~原來是真
看真的確好難分辨!

搵件真既對一對你會好大發現

同廠都會有相同特徵,睇你知唔知邊度啫

舊 06-12-08, 10:38 PM   #41
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
今日去左射手5 得番好小想買咋
不過我諗我大概知真假既分別 但係係網上bid真係睇到r哂頭
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 10:52 PM   #42
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
其實波衫出得好多,好難分真假,最好將 d 相或者連結 post 上嚟俾大家睇。
不過 yahoo 好多假 nba 就係了……

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-08, 07:13 PM   #43
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
引用:
我不是$的業人士~

咪玩我啦金爺~ 我叫半專業呀 ja~

不過當你日日咁見同摸d衫, 你好難分唔倒~

近年d泰版 super real really~ 但只要知detail位~
會冇問題既~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-08, 09:16 PM   #44
willie1992
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
好有用的資料~~Thx
willie1992 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 10:21 PM   #45
lwl

最近發現假足球波衫越來越嚴重
車仔,曼聯更成重災區
真假難分
所以update 下足球list
並希望大家幫幫手

舊 09-14-08, 10:23 PM   #46
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: lwl 查看文章
最近發現假足球波衫越來越嚴重
車仔,曼聯更成重災區
所以update 下足球list
並希望大家幫幫手
假成點?
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 10:33 PM   #47
lwl

引用:
作者: DC 97 查看文章
假成點?

你估下真定假

舊 09-14-08, 10:37 PM   #48
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
第二張d色好假
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 09:36 PM   #49
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
OT一下..

知唔知邊度有得買紅魔第2作客個件藍色衫..小童大碼.
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 02:55 AM   #50
kennyka
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
XBox Live Gamertagkennyka
OTT一下...有冇人識睇籃球鞋..
kennyka 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:48 AM

手機版 | APP版