Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-17, 01:13 AM   #551
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
其實我都唔識玩架
呢啲game一開始係要捱下架啦
而家唔駛落機鋪交學費已經好好多
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:14 AM   #552
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
正式版有得開私人房吧?
試玩呢幾日感覺如果買左港版真係死得
太多大陸人連 連線全紅
正宗一粒老鼠屎搞壞成煲粥
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:15 AM   #553
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
其實兒家GUNDAM對戰都玩到悶,以前有D由一年戰爭打到海盜、RPG既GUNDAM仲有趣味性,唔知有無機會出返下果D
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:20 AM   #554
LonelyBlue

引用:
作者: ビスケット 查看文章
其實我都唔識玩架
呢啲game一開始係要捱下架啦
而家唔駛落機鋪交學費已經好好多
X2 FB練某d機輸到得三割咪又係照玩
真係輸過過萬場 而家出返去打mbon百零二百鋪仲頂到5割
落到機鋪咁計真係好禾味
講真佢直接出MBON等人練下頂唔順條線就出返去玩下仲好
淨係識諗自己同面個浸
舊 07-02-17, 01:21 AM   #555
Suika
God of Gamer
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
明明好多機,但來來去去都係見幾部機
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:52 AM   #556
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Suika 查看文章
明明好多機,但來來去去都係見幾部機
有邊集唔係
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 03:57 AM   #557
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:

連wiki都要寫啲咁嘅嘢,而家啲人真係機品差得咁緊要?
我人生第一次打機比人問候就係full boost, 仲要係日本人
其他game同日本人玩得耐, 散場多數都收到答謝訊息, 隻fb只係輸一埸就收到問候

然後我就明點解隻game比人叫動物園
https://twitter.com/VSkrmbot/status/612927167266029568
https://twitter.com/exvsfbfanmebot?lang=ja

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 07-02-17 04:13 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 10:08 AM   #558
96neko
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
正式版有得開私人房吧?
太多大陸人連 連線全紅
話左唔關港版日版事
睇你psn
96neko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:02 PM   #559
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
弊在有d人唔X唔鬆化
免得佢地繼續累街坊
我認為有責任要X醒佢地

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:06 PM   #560
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
我人生第一次打機比人問候就係full boost, 仲要係日本人
其他game同日本人玩得耐, 散場多數都收到答謝訊息, 隻fb只係輸一埸就收到問候

然後我就明點解隻game比人叫動物園
https://twitter.com/VSkrmbot/status/612927167266029568
https://twitter.com/exvsfbfanmebot?lang=ja
已經睇唔明班友喺度做乜,邪教儀式?
玩開啲手機game見啲日本仔真係堅有禮貌架
就算唔妥人哋都唔會喺人面前鬧到出口
直到玩world of tanks先見過有日本仔會ゴミ死ね咁樣鬧
動物園直情大開眼界

話時話以前第一代DX個年代你係咪喺沙田fun zone打開?a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:07 PM   #561
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
正式版有得開私人房吧?
太多大陸人連 連線全紅

點解我試玩個時90%都係藍色線?
你用咩寬頻?
Router用咩牌子?

Sent from my iPhone using Gaforum
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:08 PM   #562
nqm
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDnqm1104
引用:
正式版有得開私人房吧?
太多大陸人連 連線全紅
好有趣既係琴晚試打HK SERVER,全部藍線都LAG機,加埋d wifi友, 地雷真係打到燥
nqm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 12:16 PM   #563
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
弊在有d人唔X唔鬆化
免得佢地繼續累街坊
我認為有責任要X醒佢地
溫馨提示唔得嗎
_只會_走新人
越來越少人玩好嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:35 PM   #564
LonelyBlue

引用:
作者: ayane123 查看文章
點解我試玩個時90%都係藍色線?
你用咩寬頻?
Router用咩牌子?

Sent from my iPhone using Gaforum
呢隻用咩野最好係要駁線玩啦
但你一見大陸拼音名
佢不論用線同wifi都係食得屎

上次FB都無咁差
今次好伏下
舊 07-02-17, 01:37 PM   #565
LonelyBlue

引用:
作者: nqm 查看文章
好有趣既係琴晚試打HK SERVER,全部藍線都LAG機,加埋d wifi友, 地雷真係打到燥
Wifi 友慘過一打三
一打三開部大槍機響後面都唔會輸得太難睇
舊 07-02-17, 01:49 PM   #566
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
無試過順過一鋪
咁搞法唔_買

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 01:55 PM   #567
ayane123

引用:
呢隻用咩野最好係要駁線玩啦
但你一見大陸拼音名
佢不論用線同wifi都係食得屎

上次FB都無咁差
今次好伏下
我十局都有6-7局順

不過我有啲房個畫面係順既,但唔知點解對方啲機郁得勁快,格劍永遠都係我輸

重有我覺得呢啲Game對PING要求比較高

大家都係插線玩啦
舊 07-02-17, 02:39 PM   #568
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
已經睇唔明班友喺度做乜,邪教儀式?
玩開啲手機game見啲日本仔真係堅有禮貌架
就算唔妥人哋都唔會喺人面前鬧到出口
直到玩world of tanks先見過有日本仔會ゴミ死ね咁樣鬧
動物園直情大開眼界

話時話以前第一代DX個年代你係咪喺沙田fun zone打開?a
以前一直係旺角幾個場玩, 好少出征
我係由自護屈連邦開始玩, 算係有情意結, 所以依家出得幾爛都會玩下...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 03:23 PM   #569
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
哩隻要訂嗎?
定Pre-order psn版唔使煩?

舊 07-02-17, 03:53 PM   #570
ayane123

引用:
作者: liar 查看文章
哩隻要訂嗎?
定Pre-order psn版唔使煩?
我諗實體唔訂一定炒

但對我無影響,我而家9成唔買實體
舊 07-02-17, 04:45 PM   #571
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
玩完個試玩版真係唔會買,見到成場藍色連線但係都可以lag吓lag吓,仲要成日load到個map就連線錯誤

最賤格就係成個G,X同埋EW系列d機全部斬哂,要搵錢都唔係衰格到咁ma
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 05:53 PM   #572
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: tao08 查看文章
玩完個試玩版真係唔會買,見到成場藍色連線但係都可以lag吓lag吓,仲要成日load到個map就連線錯誤

最賤格就係成個G,X同埋EW系列d機全部斬哂,要搵錢都唔係衰格到咁ma
你連A, B都藍,但A連B唔一定藍
btw正式版有得睇fb果種整體連線

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 06:46 PM   #573
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
你入唔到場都好地地
打到一半突破間重力唔同左先拿命....

舊 07-02-17, 06:53 PM   #574
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Sar8 查看文章
你入唔到場都好地地
我相信有一半關係係總有D痴線佬用wifi打機

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-17, 06:53 PM   #575
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
你入唔到場都好地地
試過幾次打到中途lag到停左o係度,好似電腦hang機咁
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放全新行普版閃乱カグラ ESTIVAL VERSUS -少女達の選択-』 bryanlakers 買賣專區 0 03-27-15 09:23 AM
Final Fantasy Versus XIII丨具体的な解禁日も決まっておりまして、今はそこに向けて着々と準備をしております。 神祕人1號 電視遊戲討論版 1033 06-07-13 07:52 AM
[ETC]SD Gundam 新作年末發售預定 (冇圖冇詳情) neo2046 手提遊戲機討論版 0 08-01-05 05:49 PM
Capcom新作Gundam SEED(仮)予定2005年春推出 神祕人1號 街機遊戲討論版 80 11-23-04 02:47 PM
新作--Strike Gundam+我的小小收藏2+1 Asurada 收藏品討論版 16 11-26-03 10:42 AM

現在的時間是 07:43 PM

手機版 | APP版