Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-16, 03:51 PM   #2126
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
凸爆埋護性杖了,得番1百萬,要去打錢 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-16, 07:51 AM   #2127
ShinDou

開始多番人用,有26人,而家148
舊 11-14-16, 09:25 AM   #2128
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
今日跌到落13…
順其自然

舊 11-15-16, 07:44 AM   #2129
ShinDou

今日得22人用,而家170
舊 11-15-16, 11:17 AM   #2130
ShinDou

vp合作抽人駛唔駛勁成咁

射左3千石得把暗闇大劍,又要慢慢儲石,唔知趕唔趕到12月5前儲多5千射埋step2
舊 11-15-16, 11:25 AM   #2131
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
抽左 3 STEP, 1個人都唔中.
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 11:36 AM   #2132
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
vp合作抽人駛唔駛勁成咁

射左3千石得把暗闇大劍,又要慢慢儲石,唔知趕唔趕到12月5前儲多5千射埋step2
比起D新角,在下會想要漆塊ワスタティオ多D囉…
13000冇補底…唔…1516緊

舊 11-15-16, 12:09 PM   #2133
ShinDou

粒玉加1千攻喎,aluze rufas果d都要行埋1邊
舊 11-15-16, 12:22 PM   #2134
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
粒玉加1千攻喎,aluze rufas果d都要行埋1邊
至少要抽兩件,你就唔難既,在下呢D就冇咩可能…

舊 11-15-16, 12:33 PM   #2135
ShinDou

我仲未中過石抽人

我中親都係唔勁果d
舊 11-15-16, 12:34 PM   #2136
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
今個event好毒,有人又有orb....
果D所謂專用orb係咪其他人都裝得,只係特定人加多D咁解?

唸緊要粒orb定要ルシア....

此篇文章於 11-15-16 12:37 PM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 03:16 PM   #2137
神人ではない!新人だ

…其實咁玩好快就去到盡頭,雖然係課金常理,廢舊立新既進度未免真係太快。
半年前既6星,家陣連5星都不如。
個零月抽黎既課金角色,家陣可以掟入冷宮…

舊 11-15-16, 03:21 PM   #2138
ShinDou

真係快得濟,應該好快執得,遲下出左dffoo可能過晒去
舊 11-15-16, 03:27 PM   #2139
cat722
Senior Gamer
雪凝騎士

註冊日期: Sep 2003
錯手換左專用orb,結果無角用><
由手機版發出
cat722 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 03:50 PM   #2140
minazuki

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Celes 查看文章
其實唔使諗
玩得呢隻game都係VP情意結
雖然而加唔知ルシア有冇額外side story

射左19張銀有兩個金,但係係火劍同裁劍
AF人始終同我唔夾八字
喇,我對上一次銀紙中六星係好耐之前既事,唔好又乜法老

9step冇補底真係唔想抽
你知啦,黑起上黎,抽完可以1把6星都冇架嘛
好似抽刃咁,仲差4把先完凸,但近幾日1把都唔中
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 04:30 PM   #2141
minazuki

鈴蘭1   7AP Boss 2銀
鈴蘭2   7AP Boss 3銀
鈴蘭3  14AP Boss 7銀
鈴蘭4  21AP Boss11銀
鈴蘭5  28AP Boss20銀
鈴蘭1A 28AP Boss22銀
鈴蘭2A 35AP Boss30銀
鈴蘭3A 42AP Boss36銀 UNIQUE箱1000銀

Lucio最後一下射晶率唔錯
舊 11-15-16, 05:01 PM   #2142
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
好似抽刃咁,仲差4把先完凸,但近幾日1把都唔中
仍然未畢業+1
唔經唔覺已經千五抽…

今次一樣有失驚無神3倍UP。

舊 11-15-16, 05:03 PM   #2143
Celes

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
仍然未畢業+1
唔經唔覺已經千五抽…

今次一樣有失驚無神3倍UP。
我唸呢度得一個人畢左業⋯⋯

舊 11-15-16, 05:08 PM   #2144
Celes

引用:
作者: minazuki 查看文章
其實唔使諗
玩得呢隻game都係VP情意結
雖然而加唔知ルシア有冇額外side story
不過ルシア既skill太唔吸引,加上粒orb好似好正。
而家唯有靠120日課

舊 11-15-16, 05:14 PM   #2145
minazuki

好似又係有兩個數random
岩岩打鈴蘭3A出45銀
舊 11-15-16, 05:34 PM   #2146
神人ではない!新人だ

引用:
我唸呢度得一個人畢左業⋯⋯
開始有D擔心會唔會換晒所有用花瓣既景品都凸唔晒…

舊 11-15-16, 06:54 PM   #2147
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
今個event好毒,有人又有orb....
果D所謂專用orb係咪其他人都裝得,只係特定人加多D咁解?

我抽到兩次ルシオ,換埋粒orb,果粒orb試左一定係ルシオ先裝得

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 11:13 PM   #2148
Celes

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我抽到兩次ルシオ,換埋粒orb,果粒orb試左一定係ルシオ先裝得
Thanks. 咁即係可以換左人先。

舊 11-16-16, 07:57 AM   #2149
ShinDou

今日得番19人用
舊 11-16-16, 03:56 PM   #2150
minazuki

日日都係30
已夠數換石

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 08:47 AM

手機版 | APP版