Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-15, 10:20 AM   #751
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
根本佢D死貨款你送比我都唔會拎
送我會要

舊 08-03-15, 10:16 AM   #752
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: martinnitram 查看文章
又, 66mm rider part 6 呢 set 都係一大盒只齊 1 套齊 5 隻, 隻 Kuuga 無多?

我在零食物語買,職員開一大盒比我睇,話之前比人買走左一隻kuuga,盒內仲有2隻,如果佢無昆我就一盒有3隻

結果我買晒兩隻返去一正常一昇華
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:23 AM   #753
地獄黑仔王

引用:
作者: Sito 查看文章
我在零食物語買,職員開一大盒比我睇,話之前比人買走左一隻kuuga,盒內仲有2隻,如果佢無昆我就一盒有3隻

結果我買晒兩隻返去一正常一昇華
thx, bandai o的配率果然好怪. 唔知零食點樣唔開盒齊一 set 賣...
又, 買散款真係要行多兩間零食, 估唔到可以比人賣o左一隻先...

舊 08-03-15, 11:38 AM   #754
Sito
人修羅

引用:
thx, bandai o的配率果然好怪. 唔知零食點樣唔開盒齊一 set 賣...
又, 買散款真係要行多兩間零食, 估唔到可以比人賣o左一隻先...
似乎零食唔理你隱藏款,見一套四隻,一大盒就留四隻一set,其他散賣
舊 08-03-15, 11:53 AM   #755
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
似乎零食唔理你隱藏款,見一套四隻,一大盒就留四隻一set,其他散賣
所以留set要講清楚....
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 03:36 PM   #756
地獄黑仔王

引用:
留 1 set 仲會拆散賣, 呢類店員真係可遇不可求...

舊 08-03-15, 03:37 PM   #757
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
所以留set要講清楚....
由手機版發出
好似 AK9 咁同款唔同樣咪幾好...

舊 08-14-15, 03:50 PM   #758
Sito
人修羅

http://www.bandai.co.jp/candy/ultra/

咸超版無限合體
舊 08-14-15, 04:02 PM   #759
地獄黑仔王

引用:
傳說中的瀨尿牛丸....
btw, 下邊個兩隻係無限合體?
http://www.bandai.co.jp/candy/ultra/chara/

舊 08-14-15, 04:17 PM   #760
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
几時出>?
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-15, 04:26 PM   #761
Sito
人修羅

引用:
傳說中的瀨尿牛丸....
btw, 下邊個兩隻係無限合體?
http://www.bandai.co.jp/candy/ultra/chara/
無限合體係指個玩法啫,應該全部係咸超角色
舊 08-14-15, 04:27 PM   #762
Sito
人修羅

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
几時出>?
由手機版發出
已經出左啦
舊 08-14-15, 04:31 PM   #763
凍檸茶
The One
青龍使用者

陣間去零仔望望
由手機版發出
舊 08-14-15, 09:09 PM   #764
Sito
人修羅

零仔已有,160全套
舊 08-15-15, 10:28 AM   #765
凍檸茶
The One
青龍使用者

尋日mk 零仔見唔到

PAD: 229 362 054
舊 08-15-15, 08:08 PM   #766
地獄黑仔王

引用:
無限合體係指個玩法啫,應該全部係咸超角色
就咁睇個樣都唔似咸超角色, 見無限合體好似出o左好多款, 仲以為係另一個系列...
btw, 今日行過幾間零食未見

舊 08-20-15, 10:58 AM   #767
地獄黑仔王

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
尋日mk 零仔見唔到
近日應該返o西貨了, 似吉田同隻巴魯坦有散. $40 each 有 65 折

btw, 係零食 facebook 見有人話其他人留貨而散買唔到 AK9 兩隻京寶梵, 第二時買唔到散款去 FB 問下唔知會唔會易o的買到

舊 08-22-15, 01:29 PM   #768
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG

笨大你玩夠未,咁樣真係無問題?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-15, 10:31 PM   #769
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章

笨大你玩夠未,咁樣真係無問題?
百幾蚊買佢? 我不如買其他系列好過

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-15, 01:29 PM   #770
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前幾隻都叫有特定方向挑戰....呢隻係最貴素體挑戰???

http://p-bandai.jp/chara/c0014/item-1000099409/
由手機版發出
舊 08-28-15, 02:57 PM   #771
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
之前幾隻都叫有特定方向挑戰....呢隻係最貴素體挑戰???

http://p-bandai.jp/chara/c0014/item-1000099409/
由手機版發出
睇完之後, 阿樂其實真係吾錯

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 11:34 PM   #772
摻尋沉
Junior Member

註冊日期: May 2015
Unhappy 唔知點解依家扭蛋冇左舊時真係好緊張扭到咩的感覺...

或者大個左有多少少錢走去買指定的,(不過依家真係好貴啊),仲之覺得扭蛋個意義好似得番個size係咁大個就咁大個...
唔知你地有冇同感...
摻尋沉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 06:58 PM   #773
J+1
望過黎呀!!!!!!

意義在於30蚊是否扭了一舊垃圾出來
由手機版發出
舊 09-20-15, 10:20 AM   #774
地獄黑仔王

引用:
意義在於30蚊是否扭了一舊垃圾出來
由手機版發出
有垃圾死款就散買算...

舊 09-25-15, 04:36 PM   #775
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 03:21 PM

手機版 | APP版