Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-31-09, 06:16 PM   #1
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
30+ 無業麻甩佬點識女仔?

ZeroChow 目前離線  
舊 07-31-09, 06:35 PM   #2
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
不如你搵返份工先想識女仔丫 ^^

舊 07-31-09, 06:38 PM   #3
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 管家婆 查看文章
不如你搵返份工先想識女仔丫 ^^
冇セ技能...有排揾....

ecfriend 識唔識到女仔?
舊 07-31-09, 06:45 PM   #4
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
無業o者係無錢啦
(當然你可以無業但係好有錢, 但係咁又好難識唔到女)

就算比你識到女仔
你無錢又點同人約會?
(就算aa你都要比自己o個份ga)

除非你係好靚仔/好大隻再+無敵花言巧語可以搵到個"三奶"咁把炮
(有就唔使出post講啦)
如果唔係你點都去搵返份工先啦師兄...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 06:48 PM   #5
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
你既優點係唔怕醜
好好利用它吧!!對識女仔一定有幫助
吸血伯爵 目前離線  
舊 07-31-09, 06:53 PM   #6
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
你既優點係唔怕醜
好好利用它吧!!對識女仔一定有幫助
咁有セ途经呀?
舊 07-31-09, 07:02 PM   #7
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
咁有セ途经呀?
簡單D搵野讀囉
實有女同學

舊 07-31-09, 07:08 PM   #8
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
簡單D搵野讀囉
實有女同學
唔想讀...
有冇D簡單架?
舊 07-31-09, 07:09 PM   #9
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
唔想讀...
有冇D簡單架?
援交網, 大把女等緊你
不過大前提係你要有$$$

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 07:10 PM   #10
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
援交網, 大把女等緊你
不過大前提係你要有$$$
其實我都想咁答
不過援交好貴架喎

再簡單D msn 亂add人
好似以前icq咁

舊 07-31-09, 07:23 PM   #11
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
你先搵返份工先,唔好諗識女仔住,無錢無可能追到女仔

唔洗錢又可以識女仔的辦法就係返教會,但你要追佢就點都要用錢,所以搵工先啦

舊 07-31-09, 07:27 PM   #12
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
其實我都想咁答
不過援交好貴架喎

再簡單D msn 亂add人
好似以前icq咁
出街咪又係要錢
唔好話做o的咩
坐車食飯全部係錢

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你先搵返份工先,唔好諗識女仔住,無錢無可能追到女仔

唔洗錢又可以識女仔的辦法就係返教會,但你要追佢就點都要用錢,所以搵工先啦
教會o個o的送上門都唔好要呀...
煩到想死....
(以上言論涉及個人宗教偏見)
同時返教會為o左識女仔我相信無論信質不信都係一個非常之無恥o既理由...

此篇文章於 07-31-09 07:33 PM 被 加瑪 編輯。
加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 07:36 PM   #13
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
好難ga....
點會咁容易識到
見到你麻甩佬都第一時間彈開la
如果樣衰仲衰多幾成
平時講野好聽d,唔好粗粗魯魯,唔好嫌人地樣衰,
最好多d 同fd出去玩下,或者報course學下野順便識下女仔,唯有係咁ga ja

有無錢跟本無關係ga,話知你幾億身家,個女人唔like你就算你比晒全球既野佢,佢都唔會因為咁愛上你

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線  
舊 07-31-09, 07:38 PM   #14
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
好難ga....
點會咁容易識到
見到你麻甩佬都第一時間彈開la
如果樣衰仲衰多幾成
平時講野好聽d,唔好粗粗魯魯,唔好嫌人地樣衰,
最好多d 同fd出去玩下,或者報course學下野順便識下女仔,唯有係咁ga ja

有無錢跟本無關係ga,話知你幾億身家,個女人唔like你就算你比晒全球既野佢,佢都唔會因為咁愛上你
說話唔好亂講
le個世界真係講心咩~~~
唔係無~~~無你想像中咁多囉
就算真係講心都要有錢
"貧賤夫妻百事哀"聽過未?

加瑪 目前離線  
舊 07-31-09, 07:39 PM   #15
ZeroChow
Crazy Gamer

幾有趣....

我話無業, 又唔係話無錢.

你地卻全部叫我揾工....
舊 07-31-09, 07:43 PM   #16
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
等我再直接d講,如果你想識女仔主要目的係解決自己生理需要,但又真係識唔到女仔的話,唯有去叫雞囉,不過你真係好需要好需要先好走呢一步,唔係都係唔好去
不過叫雞都係要錢,其實做咩都係要錢,所以搵工先最實際,無女仔會鍾意懶惰的男人架

有工返->有錢->你唔要求高應該可以搵到女友>真係搵唔到女友又要解決生理問題>>>>>>>>先好去叫雞

舊 07-31-09, 07:44 PM   #17
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
你咁有$出mk 搵女解決啦
不過如果你真係想識好女仔認真發展既, 唔好咁skin deep啦
要俾人reliable既感覺, 你一定要有正當職業lor
你都唔想人地痴埋你度只為$啦

舊 07-31-09, 07:46 PM   #18
管家婆
Game Master
wow

引用:
幾有趣....

咁咪去下報團去旅行
識下女團友

舊 07-31-09, 07:47 PM   #19
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章

教會o個o的送上門都唔好要呀...
煩到想死....
(以上言論涉及個人宗教偏見)
同時返教會為o左識女仔我相信無論信質不信都係一個非常之無恥o既理由...
其實返教會可以令人學習到同人相處的技巧,對無咩朋友的人好啱用,不過無試過唔知煩唔煩

舊 07-31-09, 07:47 PM   #20
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
等我再直接d講,如果你想識女仔主要目的係解決自己生理需要,但又真係識唔到女仔的話,唯有去叫雞囉,不過你真係好需要好需要先好走呢一步,唔係都係唔好去
不過叫雞都係要錢,其實做咩都係要錢,所以搵工先最實際,無女仔會鍾意懶惰的男人架

有工返->有錢->你唔要求高應該可以搵到女友>真係搵唔到女友又要解決生理問題>>>>>>>>先好去叫雞
我個topic 又唔係 "無業麻甩佬點識叫雞"
舊 07-31-09, 07:48 PM   #21
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
幾有趣....

既然你自己係topic強調自己無業, 相信大家都會認為你已經失業左一段時間
如果你係長期失業下仍然有錢, 相信你已經有一大本錢去識女仔 (係咪搵到真愛就係另一方面)
Nozomu 目前離線  
舊 07-31-09, 07:49 PM   #22
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
咁咪去下報團去旅行
識下女團友
一條佬去旅行.....好可慘....
舊 07-31-09, 07:51 PM   #23
管家婆
Game Master
wow

引用:
一條佬去旅行.....好可慘....
搵男性朋友陪你去都有掛

你咁想識女仔 都要出下街架喎
D女仔唔會無啦啦送上門架喎

舊 07-31-09, 07:52 PM   #24
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: Nozomu 查看文章
既然你自己係topic強調自己無業, 相信大家都會認為你已經失業左一段時間
如果你係長期失業下仍然有錢, 相信你已經有一大本錢去識女仔 (係咪搵到真愛就係另一方面)
你地唸多左庶, 不過係港人特色....
舊 07-31-09, 07:52 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
幾有趣....

呢個係你問題,你自己講得唔清唔楚,估你無錢都好正常
引用:
我個topic 又唔係 "無業麻甩佬點識叫雞"
我有d朋友好似你咁,我用返同樣方法去答你者,而且只係覺得你唔夠膽問先直接答你
引用:
你地唸多左庶, 不過係港人特色....
到依家你仲要堅持自己無錯

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 05:40 AM

手機版 | APP版