Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-18, 10:42 PM   #1676
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
隻65冰龍打到佢得返一半血俾佢滅團,主要係兩隻奶嘅魔防仲有好大嘅進步空間仲有好大嘅進步空間
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:05 PM   #1677
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
5星都80% 本身6星60%就低啦
其實我都唔知轉槍好唔好但S生命A攻S防好似吸引D同埋想將把冰劍俾利昂唔用強襲魔光劍
反正都係帶超絕大喝破甲
我其實都係想拎埋精通獎勵

文哥之前用封印守護者,而家槍用緊世界樹
打雷龍唔知會唔會中伏
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:20 PM   #1678
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
咁快打65冰龍﹖陸版﹖

32章無啦啦易左好多,不過1開波睇係嚇親,又邪龍又全場BUFF @@ 但打下打下易過時空邪龍好多
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:20 PM   #1679
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: T.S 查看文章
我其實都係想拎埋精通獎勵

文哥之前用封印守護者,而家槍用緊世界樹
打雷龍唔知會唔會中伏
應該唔會掛

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 12:04 AM   #1680
s3b21
Insane Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁快打65冰龍﹖陸版﹖

32章無啦啦易左好多,不過1開波睇係嚇親,又邪龍又全場BUFF @@ 但打下打下易過時空邪龍好多
台服主要係露娜俾我六升左,其實好孤獨因為pvp第一名2千六分嘅好友都未開呢個任
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 12:15 AM   #1681
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
終於囉到吸血蝙蝠 可以對著D槍兵撞落去真係開心

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 12:30 AM   #1682
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
秘境祝福
例如我solo過完40lv
咁係個日既40lv場先有效果,定其他lv都有?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 01:31 AM   #1683
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 雷火武 查看文章
秘境祝福
例如我solo過完40lv
咁係個日既40lv場先有效果,定其他lv都有?
暫時係40先有

陸版下個VERSION 會加到40以下都有....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 07:03 AM   #1684
ShinDou

星數好似影響超大,加得好似多過精通?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-21-18, 08:50 AM   #1685
鳳熾魂
紅蓮の焔神

55都未夠55雷龍手打 前面卒勁過隻龍
文哥轉槍平時打高防左 但一見巨魔就唔夠輸出好彩出面卒出番步

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-21-18, 09:32 AM   #1686
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
55都未夠55雷龍手打 前面卒勁過隻龍
文哥轉槍平時打高防左 但一見巨魔就唔夠輸出好彩出面卒出番步
個兩隻巨魔一向係BOSS

舊 11-21-18, 09:36 AM   #1687
鳳熾魂
紅蓮の焔神

星數重要係天賦
莉亞娜4星同3星 6星後又唔同

舊 11-21-18, 10:28 AM   #1688
GUSTAV
The One
poor

其實能力都加唔少 1X點 乘大左就幾十點架啦

舊 11-21-18, 10:44 AM   #1689
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我lv50 Leon哥三星升四星都加成22攻擊力 sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 11:34 AM   #1690
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
一個弓騎一個天馬 冇衝突
其實大家都係買磨刀石
我想問一問,所謂外觀係咪唔會加能力?只係得個靚樣?
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我lv50 Leon哥三星升四星都加成22攻擊力 sosad
我都好辛苦先開到個千騎,但知道未有能力全精通住,暫時轉返過左手邊先...

我而家去到一個死胡同,時空、主線都卡住晒,連LV.52既限時任務都打唔到,都唔知應該點玩落去好。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 11:52 AM   #1691
ShinDou

你幾多lv?個陣而家係點?

舊 11-21-18, 11:53 AM   #1692
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
我想問一問,所謂外觀係咪唔會加能力?只係得個靚樣?

我都好辛苦先開到個千騎,但知道未有能力全精通住,暫時轉返過左手邊先...

我而家去到一個死胡同,時空、主線都卡住晒,連LV.52既限時任務都打唔到,都唔知應該點玩落去好。
升裝 附魔.....

舊 11-21-18, 12:17 PM   #1693
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
你幾多lv?個陣而家係點?
引用:
升裝 附魔.....
如果出5個的話,我通常係咁出:

利昂 (突擊騎士) Lv.51 (帝國衝鋒、千騎、氣浪)
雪莉 (龍騎統帥) Lv.50 (雷光、整軍、增援)
蒂亞莉絲 (聖女騎士) Lv. 51 (治療術、群體治療、進擊加護)
雪露法妮爾 (王女) Lv. 50 (淨化、破魔、天煌聖女)
芙蕾雅 (皇家衛士) Lv. 50 (守護、重盾、槍陣)

按情況有時會用:
雷丁 (王者) Lv.51 (斬限、格擋、神衛)
拉娜 (黑暗公主) Lv.50 (暗鐮、冰凍、魔防威嚇)
露娜 (聖天馬統帥) Lv.50 (王女降臨、風之纏繞、再移動)
巴恩哈特 (勇者) Lv.49 (陽影、霸氣、盾擊)

至於附魔、裝備,我比較少抽,大多係用活動送既SSR裝備。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 11-21-18, 12:51 PM   #1694
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
如果你d SSR裝備無乜點升過,強烈建議你暫時用返高星sr裝好過
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 12:53 PM   #1695
ShinDou

你公主咁齊腳都唔用?露娜超絕,兩下天罰都殘血啦,雪莉收兩個頭,你夠力既話可能第1下天罰完半血雪莉都收到

舊 11-21-18, 12:54 PM   #1696
ShinDou

Ssr冇30正常都唔會用,都係用番sr,除非個效果好屈,不過多數要升爆先屈

舊 11-21-18, 01:02 PM   #1697
ShinDou

都係刷光頭碎片先,反正我應該唔會再用其他坦,sr應該易d刷上6星?

舊 11-21-18, 01:02 PM   #1698
GUSTAV
The One
poor

引用:

蒂亞莉絲 (聖女騎士) Lv. 51 (治療術、群體治療、進擊加護)
雪露法妮爾 (王女) Lv. 50 (淨化、破魔、天煌聖女)

按情況有時會用:
露娜 (聖天馬統帥) Lv.50 (王女降臨、風之纏繞、再移動)

用返SR裝 升40LV
附返D正常D既魔

尤其係隻坦 最少要頂到同級一野

應該就冇問題

舊 11-21-18, 01:15 PM   #1699
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:

按情況有時會用:

最土豪既公主隊你齊腳應該玩公主隊
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-18, 01:26 PM   #1700
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: T.S 查看文章
如果你d SSR裝備無乜點升過,強烈建議你暫時用返高星sr裝好過
我都有幾件SR升到5星,但如果其他四個人都要齊5星裝備,睇怕有排抽...
引用:
你公主咁齊腳都唔用?露娜超絕,兩下天罰都殘血啦,雪莉收兩個頭,你夠力既話可能第1下天罰完半血雪莉都收到
我就係連天罰都未有,重差一個素材,但我未夠力過到。
引用:
Ssr冇30正常都唔會用,都係用番sr,除非個效果好屈,不過多數要升爆先屈
原來係咁,我又知多左少少...
引用:
用返SR裝 升40LV
附返D正常D既魔
尤其係隻坦 最少要頂到同級一野
應該就冇問題
所謂「附返D正常D既魔」,係指邊種?
引用:
作者: 雷火武 查看文章
最土豪既公主隊你齊腳應該玩公主隊
意思即係我應該抽走利昂?咁我最應該換邊個入去?

唔該晒咁多位。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版