Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-13-17, 09:29 PM   #32876
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
的確r 姐那張禮裝還是有抽的價值啦,以禮裝為目標少課(希望) 吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 09:45 PM   #32877
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
不突不是人

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 10:55 PM   #32878
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
看板娘禮裝堅係勁的 點都留一張

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-17, 10:56 PM   #32879
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 細路翔 查看文章
信長好勁?

我好驚自己突完隻信長之後夠時間換心臟同爪
信長睇佢會唔會buff 我覺得而家計其實都算偏勁果邊
佢最大問題係自己打星同NP率都唔夠好
雙特效其實好少出現到

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 12:41 AM   #32880
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
信長EVENT上一次只是拿了角色都未打到靈基,今次一定要肝下去!~

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 02:09 AM   #32881
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
又清左一條體, 夾埋尋日, 3條體0龍牙
練滿1隻黑王靈基+技能要105隻
以後冇EV真係唔鬼刷素材
當你想要o既時候就打唔到架啦,
好似我想靈4黑茶要魔術髄液,欠7支打左3日都仲欠2支
跟住果108條鎖我都唔知點算

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
仲有得改?
已經咁靚

3.一部サーヴァントのバトルモーションの改修
 ※対象のサーヴァントは以下となります。
 ・沖田総司
 ・織田信長
唔知點解我有不詳預感(改惡)
希望唔好烏鴉口
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
原來果陣抽唔到4星禮.......
抽唔到4星禮+1
我好似仲要得張3星禮
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
話說pick up 紅A...我個隻已經寶4左...
要同自己講忍手,忍到600日
想抽沖田+紅茶,雖然沖田好勁,但無愛+無石...
紅茶我都係寶4,想寶5但又絆10左,雪藏中,睇下幾時可以圓左個心願佢(由開game個目標就係技30,獸肉完食+寶5)

此篇文章於 03-14-17 02:15 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 02:40 AM   #32882
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
因為小弟好鍾意ぐだお,所以好想要沖田,依家十分煩惱好唔好為沖田破七個月戒課金抽卡
但怕破左呢次就會有下次同下下次
其實自己都有成5隻星5劍,真系冇乜必要特登抽隻沖田,希望黎緊2weeks理性可以壓抑住欲望
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 08:21 AM   #32883
gingq7

註冊日期: May 2008
忍手不就是為了all-in抽真愛?
不過確實課了第一次就好快會有下一次...
平時最好唔好手痕妄想呼符幾抽中, 課1pack抽5星之類, 儲吓符/石等一次過all-in吧

上年水著課得太甘後, 我自己就有一個必抽list, list以外既卡就算戰力再強, 卡面幾咁吸引, 我都(盡量)唔會抽
而家我個必抽list只剩3隻: 櫻, 沖田Alter, 女梅林(Saber臉)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 08:42 AM   #32884
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
2300石全裸待機等黑j/嫁王

水著既話剩係想要槍狐,但屬於唔中都無所謂個類(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-14-17 08:46 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 08:46 AM   #32885
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
2300石全裸待機等黑j/嫁王
算啦,你講到9999石都係擺架喇
新宿打完都無黑貞

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 08:48 AM   #32886
細路翔
The One

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
算啦,你講到9999石都係擺架喇
新宿打完都無黑貞
不要再題了sosad

英國說大家抱團死
舊 03-14-17, 10:54 AM   #32887
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
課金是壞文明....
儲埋D石符先一次過抽,好過出隻鍾意的抽D抽D,最後抽唔到又想課

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 11:21 AM   #32888
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [新宿幻霊事件]滿滿的男人

日站有個話題都幾有趣

タイガー道場みたいにバッドいくとロマニに説教されるようにして欲しい 2部から

FGOって最近Fateらしい要素が
どんどん追加してくれるから(真名隠しとか一枚絵とか)
バッドエンドもそのうち追加されそう

咁岩朋友問我以上講咩
就順手了

Fgo最近都加入多左fate既要素
例如引入左隱藏真名 或者戰鬥cg
睇黎都就黎係時候追加埋badend了

希望2部開始
會有好似大河道場咁進入badend既話
會比羅曼教訓之類的情節

此篇文章於 03-14-17 11:34 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 11:23 AM   #32889
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
課金是壞文明....
儲埋D石符先一次過抽,好過出隻鍾意的抽D抽D,最後抽唔到又想課
有幾何會將你幾隻鍾意嘅同時擺落同一個pool?

儲埋D石符一次過抽唔中或者射斜, 都係要課......

舊 03-14-17, 11:39 AM   #32890
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
首先你鐘意既,你需要既,廚角唔係擺係同一段時間已經難啦

16,17黑狗拉2沖田

做人唔花心真係好幸福

舊 03-14-17, 11:50 AM   #32891
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
你隻隻都鍾意,隻隻都抽咁只能課金

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 12:05 PM   #32892
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
你隻隻都鍾意,隻隻都抽咁只能課金
抽好抽滿果個係你wor

舊 03-14-17, 12:12 PM   #32893
細路翔
The One

拉二我已經無心插柳射斜左隻可以無視,黑狗無興趣

無黑j/嫁王真係有排都唔洗重課(咦?

英國說大家抱團死
舊 03-14-17, 12:22 PM   #32894
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
因為黑J復刻過2次...
係都復刻ブリュンヒルデ先啦

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 12:42 PM   #32895
gingq7

註冊日期: May 2008
廚到梅林和黑狗咁, 我都只係抽了5抽內
堅決唔抽男角, 年中已慳唔少

不過我完全唔介意男角, 孔明和法老金一早已技30....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:03 PM   #32896
細路翔
The One

復刻多d活動角對我依d新手係好事黎

最好佢復刻晒之前都唔好出新event

英國說大家抱團死
舊 03-14-17, 01:10 PM   #32897
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
復還復,密d得唔得
主線當新活動都好
都要比新人升野架
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:17 PM   #32898
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
直死魔眼Lv10 再寶5 必殺

對從者還是無法即死吧?(先不論機率超低)

那大龍之類煩怪呢

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:25 PM   #32899
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: pet3 查看文章
直死魔眼Lv10 再寶5 必殺

對從者還是無法即死吧?(先不論機率超低)

那大龍之類煩怪呢
大怪之類基本上沒有即死這回事

復刻不是不好,但都希望加些新關卡(像情人節就不錯了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-17, 01:28 PM   #32900
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: gingq7 查看文章
忍手不就是為了all-in抽真愛?
不過確實課了第一次就好快會有下一次...
平時最好唔好手痕妄想呼符幾抽中, 課1pack抽5星之類, 儲吓符/石等一次過all-in吧
上年水著課得太甘後, 我自己就有一個必抽list, list以外既卡就算戰力再強, 卡面幾咁吸引, 我都(盡量)唔會抽
而家我個必抽list只剩3隻: 櫻, 沖田Alter, 女梅林(Saber臉)
小弟同師兄差唔多,又系水著課得太離譜,午夜夢迴反省過後就冇再課金抽卡
依家無論佢pu乜野都好,只會系出現極大成功or連續2、3次大成功先會入去單抽一下,中就中唔中就算

小弟必抽都系櫻,加埋唔知何年何月先出到既アルク同青子
俾錢抽呢3位唔應該叫課金應該叫義務
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:21 AM

手機版 | APP版