Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
大覺屋師真 10:43 PM 11-10-13
作者: 賈圖:
早一個月前起fr amazon訂左淨機比人cut左單話唔送hk,依家得返it amazon dayone版最後希望
估唔到又輪到法國玩野....咁你之前fr果邊最後果個訂單狀態係咩? 係咪類似it果度咁係尚未發貨?
依家法國冇晒day one機了, 會唔會最後cut訂後再重check所有訂單先嚟大清洗. 可能it果邊都會咁...
唔抱太大希望
taikin0901 10:50 PM 11-10-13
作者: 賈圖:
早一個月前起fr amazon訂左淨機比人cut左單話唔送hk,依家得返it amazon dayone版最後希望
唔係掛 , 幾時CUT你架
kakajit 10:53 PM 11-10-13
其實第一水有無非DAYONE EDITION
Hello MiMi 10:54 PM 11-10-13
IT Amazon 訂左 day one 加 DR3 同 Rome
反正遲早都會買
就買吧

其實最怕DR3 係伏...
kakajit 10:56 PM 11-10-13
作者: Hello MiMi:
IT Amazon 訂左 day one 加 DR3 同 Rome
反正遲早都會買
就買吧

我覺得RYSE係伏多過DR3
DR3我諗衰極都係另一隻DR2 , 不過應該唔洗捱LOADING地獄
賈圖 11:16 PM 11-10-13
作者: taikin0901:
唔係掛 , 幾時CUT你架

order就早兩個月訂,早幾個星期cut
賈圖 11:17 PM 11-10-13
作者: 大覺屋師真:
估唔到又輪到法國玩野....咁你之前fr果邊最後果個訂單狀態係咩? 係咪類似it果度咁係尚未發貨?
依家法國冇晒day one機了, 會唔會最後cut訂後再重check所有訂單先嚟大清洗. 可能it果邊都會咁...
唔抱太大希望
無錯係尚未發貨,突然有一日send email話我聽唔送香港
Hello MiMi 11:29 PM 11-10-13
作者: kakajit:
我覺得RYSE係伏多過DR3
DR3我諗衰極都係另一隻DR2 , 不過應該唔洗捱LOADING地獄
比你咁講完
去睇一睇片
真係窄窄地

加下有d 想cut 單
因為我expect ryse 多過DR3...
kakajit 11:42 PM 11-10-13
比你咁講完
去睇一睇片
真係窄窄地

加下有d 想cut 單
因為我expect ryse 多過DR3...
畢竟RYSE原本係全KINECT GAME ,
突然要變成真正ACT而又唔翻天覆地咁改可能有D難度

不過呢隻話晒都係次世代 CRYENGINE 之作 ,

其實每次出新機跟game都係睇畫面架啦
taikin0901 12:54 AM 11-11-13
反正遲早都會買
就買吧

DR3暫時評價都係正面
GreenTea 11:07 PM 11-11-13

whassupbun 11:24 PM 11-11-13
[傳聞]英國連鎖店GAME Xbox One and PS4 GAME bundles leaked

http://metro.co.uk/2013/11/11/xbox-o...eaked-4182428/

Details of all the hardware bundles being offered by GAME appear to have been leaked online, although they may only be for pre-orders.

XBOX ONE:

Value Pack – £469.99
Movie Pack – £499.99
Premium Pack – £509.99
Epic Pack – £549.99
Hello MiMi 11:53 PM 11-11-13
首發得番dr3 有興趣
權衡輕重
取消訂單了
david 08:33 AM 11-13-13

IDGAF 08:47 AM 11-13-13
作者: kakajit:
畢竟RYSE原本係全KINECT GAME ,
突然要變成真正ACT而又唔翻天覆地咁改可能有D難度

不過呢隻話晒都係次世代 CRYENGINE 之作 ,

其實每次出新機跟game都係睇畫面架啦

其實都唔知佢咩策略嚟,
原本RYSE同埋Crimson Dragon原定都係XBOX 360的KINECT/XBLA GAME,
好啦安排咗去XBOX One game當係大作谷機都算,
點解反而變返手掣做主導,NEW KINECT做輔助only…

咁點突顯到NEW KINECT係XBOX One必要的基本配備呢?
寧願佢照出係XBOX 360用手掣操作+KINECT版好過…

再出全KINECT操作的XBOX One版好過。
taikin0901 09:02 AM 11-13-13
作者: LEGOCAPTOR:
其實都唔知佢咩策略嚟,
原本RYSE同埋Crimson Dragon原定都係XBOX 360的KINECT/XBLA GAME,
好啦安排咗去XBOX One game當係大作谷機都算,
點解反而變返手掣做主導,NEW KINECT做輔助only…

咁點突顯到NEW KINECT係XBOX One必要的基本配備呢?
寧願佢照出係XBOX 360用手掣操作+KINECT版好過…

再出全KINECT操作的XBOX One版好過。
可能兩代kinect相差好遠,重新做趕唔到首發
Shinjyo 10:43 AM 11-13-13
1. kinect cpu已經係motherboard上, 要攞走無咩可能
2. m$方向正確, 主機市場收縮緊, 唔俾啲新野, 唔突破又係死
3. 唔係標準配備, 鼓勵唔到第三廠出kinect game
4. 我不如要佢$399 送埋kinect, 好過出兩種
IDGAF 10:52 AM 11-13-13
作者: Shinjyo:
1. kinect cpu已經係motherboard上, 要攞走無咩可能
2. m$方向正確, 主機市場收縮緊, 唔俾啲新野, 唔突破又係死
3. 唔係標準配備, 鼓勵唔到第三廠出kinect game
4. 我不如要佢$399 送埋kinect, 好過出兩種
問題係由E3公佈到宜家首發都睇唔到佢真係有心推NEW KINECT,
而KINECT式操作又已經唔係新鮮事,
大部份要玩要試已經係XBOX 360時代體驗咗,
我自己本身有玩開KINECT當然接受到佢把NEW KINECT當基本配備,
而且我都好鐘意呢種操作模式的GAME,
但現實係佢真係因為定價貴咗,趕走咗班淨用手掣打機的玩家。
玩家花錢唔係問題,但目前對應NEW KINECT的專用作品/賣點,
真係少同幾難吸引到人再比錢。
ahleung 11:14 AM 11-13-13
Kinect2 已經夾左落去好多主機基本功能道. 我都覺得M$要變陣的話, 唔應該係拎走 Kinect2, 而係減價減到同對家差唔多, 令買家覺得多個 Kinect2都無所謂.

首發本來有 Kinect Sports Rivals, 但延左期, 攪到好似有Kinect2都無主打Kinect game去對應咁.
M$可能都明白呢點, 所以出個免費既 Kinect Sports Rivals Preseason (demo?) 頂住先.
Shinjyo 11:15 AM 11-13-13
今次kinect2掃描精細度大左好多, 需要距離同空間細左

對我黎講期待度大好多,加上標配, 第三廠要考慮既野少左

唔鍾意佢配kinect2一齊,可以唔買, 銷量唔好, 我相信佢好快減價, 大家開心
ahleung 11:40 AM 11-13-13
魔戒前傳?

Middle-earth: Shadow of Mordor
http://gaforum.org/showthread.php?t=234299
IDGAF 11:43 AM 11-13-13
作者: ahleung:
Kinect2 已經夾左落去好多主機基本功能道. 我都覺得M$要變陣的話, 唔應該係拎走 Kinect2, 而係減價減到同對家差唔多, 令買家覺得多個 Kinect2都無所謂.

首發本來有 Kinect Sports Rivals, 但延左期, 攪到好似有Kinect2都無主打Kinect game去對應咁.
M$可能都明白呢點, 所以出個免費既 Kinect Sports Rivals Preseason (demo?) 頂住先.
我相信佢有心出首發要有 Dance Central果類KINECT式跳舞GAME應該唔難,
睇下Ubi出Just Dance系列的速度就知…

作者: Shinjyo:
今次kinect2掃描精細度大左好多, 需要距離同空間細左

對我黎講期待度大好多,加上標配, 第三廠要考慮既野少左

唔鍾意佢配kinect2一齊,可以唔買, 銷量唔好, 我相信佢好快減價, 大家開心
我自己有玩開KINECT,覺得距離TV之間個距離唔係"入屋"最大的障礙,
反而係屋企要有自己大字型張開手腳左右各踏一步果個闊度先係問題,
如果你玩"撲蝶"式的KINECT GAME就會知道問題係邊。
所以希望佢個NEW KINECT可以出多D集中用上半身同埋可以得閒企下坐下玩的GAME。
舊KINECT未精細到感應用手指咁細的動作先出埋D大動作GAME…
kakajit 10:08 PM 11-13-13
有無人收到老美呀馬信UPDATE日子? 好似早左D
D-Joe 11:03 PM 11-13-13
有冇人想去法/意amazon問問客服送唔送貨到香港
好似佢地都受英文email問題的,因為去其他論壇見有大陸玩家問,話確認會寄大陸
http://www.xbox-skyer.com/showthread...96#post3447796
http://www.xbox-skyer.com/showthread...=1#post3447856
賈圖 11:07 PM 11-13-13
大陸都寄香港都有機會
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面