Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-18, 11:02 AM   #1076
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
嘩,殺其中1隻先,另1隻會上綠BUFF,俾佢飛好多下叉好多下9999上左4萬2BRAVE,點打 @@ 要兩隻平均打先得﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 04:30 PM   #1077
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
唔識打19萬 放棄
亂打 唔想理LU
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 04:54 PM   #1078
ShinDou

冇FARIS應該直頭過唔到﹖
舊 06-09-18, 04:58 PM   #1079
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
一定係 除非有除非

其實你推得走D BUFF就得
你次次麻中既話簡直EASY LA

此篇文章於 06-09-18 05:09 PM 被 plokplok00 編輯。
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 05:06 PM   #1080
ShinDou

我冇FARIS專得相性,諗住試下雲尼拿代佢拆BUFF @@ 唔知得唔得,會升埋女性騎,有專冇EX
舊 06-09-18, 11:55 PM   #1081
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
而家下下都兩隻, d 全體等倍EX 好緊要下咁.
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 08:57 AM   #1082
ShinDou

係囉,可能1隻太易屈死,因為而家好多個有得打遲1TURN,又有狀態上,佢又唔可以整咁多隻唔食DEBUFF,而且佢唔食DEBUFF可以出晒分配同打手可能仲易

之前見TIDUS好廢冇射到佢EX,而家好神,除左EX等倍,仲開埋HP加,郁得好快又斬多兩刀,勁左好多,果陣活動試唔真,因為1定出EX同技2打

此篇文章於 06-10-18 09:00 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-18, 07:06 PM   #1083
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
Agrius齊武既話亂打都19萬吧... 邊駛拆Buff 淨係推走個防buff已經輕鬆 仲要有Silent有麻痺
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 07:14 PM   #1084
ShinDou

冇EX,得1把專,海盜得相性
舊 06-10-18, 07:52 PM   #1085
ShinDou

睇黎要升埋海盜先得,升完再試女性騎,重力佬,海盜
舊 06-10-18, 08:22 PM   #1086
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
而家UTUBE都見片二貓雷過到COM+19萬以上 不過都係運...
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-18, 09:20 AM   #1087
Gustavi
Crazy Gamer

跟佢二貓雷打左17萬..... 都算係咁啦..
舊 06-11-18, 09:32 AM   #1088
ShinDou

有冇片link?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 06-11-18, 10:04 AM   #1089
Gustavi
Crazy Gamer

https://www.youtube.com/watch?v=jlKfmD9DPEA
https://www.youtube.com/watch?v=Y3TxRGDnpmk

不過應該要試好多次先得咁.

此篇文章於 06-11-18 10:35 AM 被 Gustavi 編輯。
舊 06-11-18, 10:03 PM   #1090
ShinDou

THANKS

跟條片SL左幾個鐘終於得左 @@

68ACT,21萬分,俾人BREAK左1次,扣左4255HP @@

不過其實好快已經跟唔足條片,不過學佢1開波叫FD出黎出下招先係好過慢慢打,FD走完先開召,咁岩我想開召果陣滿BRAVE,打完果陣好似淨D技多左,但低分,可能因為打慢左跟唔足

唔駛升海盜了,下次再咁搞先算 XD 而家升人太慢,冇晒2倍3倍ITEM,又唔見有得用DP換,唔會有人用石買掛﹖

女性騎平時應該冇乜用﹖淨係呢個活動有用﹖

有冇人有拉冇沙EX﹖疊DEBUFF效果明唔明顯﹖係咪扣多好多﹖同埋隻野郁慢好多﹖

14號完POOL @@

此篇文章於 06-11-18 10:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-11-18, 11:46 PM   #1091
ShinDou

原來破我之前得11萬,要再諗下點打18萬先

有冇人升爆左瑪利亞﹖冇專得相性夠唔夠COMPLETE美弓13﹖
舊 06-12-18, 09:25 AM   #1092
Gustavi
Crazy Gamer

佢地一早換左frd出黎係因為而家有個 設定(or bug)
角色個d 內置全體buff (例如 笛妹個d 50%以上全體初brv/攻up)
退埸之後仍然保留.

所以佢要開始就換frd, 拎左個"有Brave全體buff" 先.
舊 06-12-18, 09:27 AM   #1093
ShinDou

嘩咁正,咁真係要用下fd個不可視buff黎打喎係咪公告講左會改?

舊 06-12-18, 05:39 PM   #1094
ShinDou

聽日終於可以裝5個af,多2個應該可以勁好多,但問題cp應該唔夠用,除非刷到好多cp5 8如果10or15應該裝唔到5個,或者要除左d天王有既廢passive先夠

有6條友有新passive但好似除左比比好少少外其他都好廢?

舊 06-12-18, 05:52 PM   #1095
Gustavi
Crazy Gamer

我理解係保留5個max, 但係只可以裝3個.

我估d 新AF 係一D特別能力既AF, 活動打番黎或者換番黎, 唔係平時刷個d .
例如... yuna エスナ效果up 追加HP攻擊, 之類
變相既buff 番個幾隻角色咁

此篇文章於 06-12-18 05:55 PM 被 Gustavi 編輯。
舊 06-12-18, 06:18 PM   #1096
ShinDou

下原來只係可以SAVE多2個俾你換 @@ 咁冇乜用,通常D角都係揀定1個方向去掘AF,好少兩邊都想

如果係BUFF廢角既話唔怪得會出呢6隻啦,其實比比明顯比其他5隻勁,仲有堆廢過比比好多又唔BUFF @@
舊 06-12-18, 09:58 PM   #1097
ShinDou

抄多次RAY咁打破都係得17萬,可能因為我ECHO冇凸相性又0凸專,算了 果幾粒覺醒石唔理啦

唔知點解唔係好想凸ECHO @@
舊 06-13-18, 10:53 AM   #1098
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
抄多次RAY咁打破都係得17萬,可能因為我ECHO冇凸相性又0凸專,算了 果幾粒覺醒石唔理啦

唔知點解唔係好想凸ECHO @@
你仲未夠分咩?
咁唔好用echo, 用番貓 deuce 之類
舊 06-13-18, 11:05 AM   #1099
ShinDou

未夠呀冇時間啦果幾粒覺醒由佢算 XD

而家太多石冇咩人好升,平時都係爆999先是但覺

舊 06-13-18, 02:08 PM   #1100
ShinDou

賣花女新技6星既話係咪會加全體最大brave45%?係既話好屈喎?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 12:34 AM

手機版 | APP版