Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-18, 01:53 PM   #12651
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017

我得呢D可以用下
所以平時都係打到1200帶

3妹是那部?
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 02:01 PM   #12652
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
>>3妹是那部?

今次個池隻釘宮....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 02:08 PM   #12653
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
哦... 已棄抽event池好耐
依家基本只抽NC, 不過隻盾筆12月時都無石抽, 係頭先手痕復刻池搏下搏到個90石抽到返來(我射天意都未有所以先抽)
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 02:10 PM   #12654
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
千2D人擺咩多﹖

你有盾筆同號1定出啦,淨番3個位,有新古就落UC拆甲,千2果D應該多數亂擺可能擺新古最前,咁你盾筆BUFF威龍秒左新古就贏得,對面冇勁射機都可以落積加,有就唔好落了好易俾人秒殺,金師傻打而家D陣應該冇用了,黑白膠睇情況啦,可以試用既但冇報喪應該好細力,馬沙都勁既又係睇情況落

其實而家鬥雞真係差唔多要場場執個陣黎打,好難1概而論,除非複製陣 3連星UC盾筆,呢個而家就易食穩刷

又係我射晒佢先出盾筆,淨番幾十石都射左次30都係白果,儲多兩3日應該夠30再射多次,再唔中就冇計了

不過就算我唔爬多2次拎翼霸,就咁拎隻盾筆應該都過唔到精VS,俾我揀多次可能都會係要番翼霸,可能12月又出射筆,今次真係要留定幾百石同佢顛

此篇文章於 05-05-18 02:12 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-18, 06:26 PM   #12655
ShinDou

BASE5中多隻白膠凸2開技了,睇下個守陣有冇得執下先 XD

不過淨係BUFF12妹同報喪好似冇乜用,洗唔到珠,點都要UC開到技先先有用,應該淨係攻人搶先殺有用

岩岩有條友1736出怪陣打我,好彩反得贏 XD 加成15分

而家個陣應該守唔到高分人,只係個個都等反擊,都係就完果陣先爆水衝了,睇下上唔上到千7

白膠凸左2好似攻人都係冇乜用,最少都要有黑埋膠洗珠先得

清完珠1686排165 XD 又等訓醒滿江紅

SSR EX飛中左3SSR不過全部冇用,盾F91,真上,拳師傻,盾F91同拳師傻而家凸2囉

此篇文章於 05-05-18 11:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-06-18, 09:32 AM   #12656
ShinDou

過幾日就多兩粒限凸,諗緊凸咩好

翼霸凸1,ERICA同織姬0凸

有冇人凸左織姬﹖係咪好易死﹖打UC3連星好唔好用﹖

ERICA就咁哩係新古後面兩隻守好似幾勁﹖加到新古成70% DAM CUT,不過唔知係咪會俾D凸爆翼霸/威龍加盾筆照硬斬爆,定係要有埋忍者係新古前面先夠﹖

定係凸翼霸算﹖打過D陣威龍翼霸兩邊狂斬都幾屈,唔記得果次贏唔贏到 XD

此篇文章於 05-06-18 09:39 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-06-18, 02:28 PM   #12657
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
尋日下午開始遊擊鬥滅,已經斬多7隻
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-18, 07:21 PM   #12658
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
起手織姬可尅3p,高端配套就算杯後都秒到獨角
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-18, 07:26 PM   #12659
ShinDou

應該要盾筆BUFF織姬先秒到UC﹖就咁得隻凸3織姬應該唔夠力﹖
舊 05-06-18, 08:09 PM   #12660
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

講左咁耐我都仲未突爆,佢夠快秒到獨角??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-06-18, 08:50 PM   #12661
ShinDou

清完珠1732排182,今日早D爆水打上去先,難得今期D陣易打過以前好多,有8支EN十水5支EN5水
舊 05-06-18, 09:31 PM   #12662
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

en5 水有8x 支

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-06-18, 10:22 PM   #12663
ShinDou

儲咁多做咩唔用﹖@@

爆左兩支EN5,1支EN十,而家1809排44 XD

1957分果隻陣咁易殺既﹖定係佢太高分特登放水﹖@@ 打完都加13分

嘩打完佢而家佢冇左差唔多1百分咁濟 @@ 應該真係特登轉陣放水﹖

此篇文章於 05-06-18 10:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-06-18, 10:35 PM   #12664
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

個個禮拜飲3,4支,不過好似入多過出咁

仲未計en10水有50幾支

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-06-18, 10:56 PM   #12665
ShinDou

頂諗尾手痕有幾個陣搏下試打狂輸,跌到1770排135 @@ 入唔到頭1百

今次應該係打咁耐鬥雞最易,好多陣打到 @@
舊 05-06-18, 11:05 PM   #12666
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

只要唔係3nc陣基本可以用番新古屈死對面

最近一日ex飛中機甲界+美少年....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-06-18 11:07 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-06-18, 11:12 PM   #12667
ShinDou

岩岩打都冇咩人唔擺UC3連星,剩番果D係翼霸威龍紫BUFF陣,新古會俾佢秒殺 XD

復刻第2次十連得天意,冇計了,都係冇盾筆,攻人難過人好多

有兩粒限凸,仲未諗掂凸咩好 @@

其實最想凸織姬,但又驚冇盾筆唔夠用 @@ 同埋好似冇乜位,又要出威龍同3妹,淨番兩個位出唔得晒UC3連星,靠織姬1個應該唔夠打UC3連星﹖

同埋織姬應該好易俾人秒要搵人幫佢減傷,減傷我得12妹 @@ 用得12妹又冇理由唔落UC @@ 翼霸唔知幾時先用得著 @@

此篇文章於 05-06-18 11:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-06-18, 11:22 PM   #12668
Crazy Gamer

織姬組到陣可以快過大部份3p陣,除咗盾杯同威龍嘅雙buff
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-18, 11:26 PM   #12669
ShinDou

但佢要果堆射BUFF我都冇,應該唔夠快 @@

不過ERICA諗諗下又好似好易死,又淨係可以用黎放新古後面,好似冇乜用﹖

翼霸應該可以食拳﹖遲D唔知會唔會有得抽黎凸 @@ 係織姬應該唔會再復刻﹖除非1年後再出櫻戰合作﹖正常好似都係凸織姬好﹖
舊 05-07-18, 07:30 AM   #12670
ShinDou

諗諗下我得織姬冇盾筆同果堆射指好似唔夠用,織姬得80%命中驚打唔中人,用埋集中都係110,都係等完左活動凸翼霸算

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-07-18, 09:25 AM   #12671
ShinDou

原來我個守陣要殺uc要磨好耐

如果就咁得隻凸3織姬兩下必殺唔殺到uc?

舊 05-07-18, 10:16 AM   #12672
ShinDou

而家先知威龍個pp有指揮,唔怪得個個都用,試下係咪勁好多先

舊 05-07-18, 12:47 PM   #12673
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇來下次又係GEASS相關⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-18, 01:24 PM   #12674
Crazy Gamer

應該唔關老馬修事, 上次有流出圖係有倒X同天龍神.....
舊 05-07-18, 02:47 PM   #12675
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢張??

5ch...

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:17 AM

手機版 | APP版