Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-15, 01:58 PM   #9426
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
幾時先有JPG以外cap圖格式...
新加左 png了.

舊 09-30-15, 02:00 PM   #9427
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
幾時先有JPG以外cap圖格式...
FW3.0唔係加左PNG咩?
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 02:27 PM   #9428
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: wing 查看文章
新加左 png了.
引用:
作者: teealpha 查看文章
FW3.0唔係加左PNG咩?
係?我前幾日cap傳頌幾張見都係jpg
返去試下先,thx
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 02:44 PM   #9429
wing
格鬥低手

引用:
係?我前幾日cap傳頌幾張見都係jpg
返去試下先,thx
你要裝左今日(可能要計美國時間)出的新版firmware先可以用png格式.

舊 09-30-15, 06:55 PM   #9430
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: DC 97 查看文章
點奄
開底蓋
膠紙封接點
合番埋
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-15, 09:08 PM   #9431
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
3.0後
psv控制psv流暢再高左

但畫面差左

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 03:24 AM   #9432
PlayStation
Insane Gamer
wii

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk
中左伏
收到個email 話PSN+自動續約1年$268
想問下有無人試過可唔可以退返錢?

舊 10-01-15, 11:31 AM   #9433
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 12:15 PM   #9434
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
想問大家有無試過淘寶買GAME?
安唔安全,會唔會黎左之後碟又花又爛?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 08:17 PM   #9435
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
update後轉vga用唔到

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 10:46 PM   #9436
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
唔係一些超便宜價錢的話
一般新作應該無問題

超便宜的話
有機會是二手番新碟扮一手

花哂果種
商店級應該很少這問題

個體戶就難講

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-15, 11:38 PM   #9437
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
想問下宜家水貨最平見到2200,1/10正式減價後仲會唔會跌?
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 07:17 AM   #9438
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
依家跌到2200,係因為官方已經定左減價日期
鋪頭唔減,買家最多忍一個月先買
反正遲早要減,不如早少少減

不過我目標價係2000
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 02:00 PM   #9439
ipchow

註冊日期: Aug 2003
Where 2200?
上次問2350
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 02:03 PM   #9440
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
引用:
作者: ipchow 查看文章
Where 2200?
上次問2350
MK信和
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 05:35 PM   #9441
Terry仔

好景唔係之前已經做緊22xx 咩?(好似係,唔好打頭)
舊 10-02-15, 05:41 PM   #9442
wing
格鬥低手

呢個月送
Rocket League
Super Time Force Ultra

冷笑兩聲

舊 10-02-15, 05:42 PM   #9443
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Terry仔 查看文章
好景唔係之前已經做緊22xx 咩?(好似係,唔好打頭)
水?行?
葵涌見行(應該)26XX

舊 10-02-15, 08:38 PM   #9444
Terry仔

當然係水貨,如果行貨全新依家賣2200
好多人會喊
舊 10-02-15, 09:00 PM   #9445
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Lamsze 查看文章
未聽過係有人淘寶買實體碟

二手 香港科林 大把喇

上面班人 可接受程度 同港人有好大差異

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-15, 09:03 PM   #9446
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Terry仔 查看文章
依家跌到2200,係因為官方已經定左減價日期
鋪頭唔減,買家最多忍一個月先買
反正遲早要減,不如早少少減

不過我目標價係2000
如果你話行貨要跌到落2千 起碼等多2年出閹割版先有呢個價位

都係個句喇 早買早享受

新版水貨 $2280 都已經好平喇

依家二千零蚊 食四五餐飯都洗左喇

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-15, 07:14 PM   #9447
綾風祐希
東方茅原長門大明神

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDKagefumiYuki
不過真是好誇張,10月1果陣信和連買部行機都難
結果我昨日先藍店買行機
綾風祐希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-15, 07:38 PM   #9448
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
destiny bundle 突然跌到3280

今次好多苦主
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-15, 11:39 PM   #9449
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
請問PS4 拿去整要唔要帶單?我有網上登記保養的.
另外維修中心在那??我上網只找到旺角西洋菜街2A-2H號銀城廣場20字樓,但星期日唔開工.
係唔係就係果度??
部機狂吐碟...有冇得救架?
拿去整要唔要攞番個HDD出來?我自己轉左個1TB的HDD.
THX ALL

此篇文章於 10-03-15 11:44 PM 被 莎月美希 編輯。
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-15, 05:14 PM   #9450
bear007
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
請問destiny bundle主機是新款定舊款, thanks

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 07:04 AM

手機版 | APP版