Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-16, 11:32 PM   #1276
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: harakuma 查看文章
NO, 係屋村

中午有, 夜晚6-7都有,

我覺得係做包個位哥仔係唔想長時間STANDBY, 做定十幾個常賣款, HEA住先. 而經理半默許.
都係轉左等號碼飛仔??
定你呢間仲係咁古老果種買完野隔離企陣等人執?
真係整定果d你睇到每款包有號碼牌 out現貨到牌仔時就叫廚房上架咁

舊 07-28-16, 11:38 PM   #1277
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: JMi 查看文章
都係轉左等號碼飛仔??
定你呢間仲係咁古老果種買完野隔離企陣等人執?
真係整定果d你睇到每款包有號碼牌 out現貨到牌仔時就叫廚房上架咁
講緊M記, 唔係MOS喎

M記有叫號碼咁高級?

追記,

Search咗, 原來有"大家樂式"叫號碼, 見識少.

我樓下係比完錢隔離等果隻, 不過因為D包做好晒, 成堆放晒响度(常賣包), 所以唔洗等即比到你. 但問題係, D包唔知係先前幾時做好咗既囉.

此篇文章於 07-28-16 11:48 PM 被 harakuma 編輯。
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 04:11 AM   #1278
JMi

其實唔只市區 我入到屯門上水大埔甚至長洲 但係拎飛仔等野食了
雖然我公司果頭仲有你呢款 我都會嫌整定唔新鮮而行多條街去另一間
我覺得得返好少數分店係咁 主要係人手等於人工係派飛仔會慳返筆

舊 07-29-16, 09:19 AM   #1279
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: JMi 查看文章
其實唔只市區 我入到屯門上水大埔甚至長洲 但係拎飛仔等野食了
雖然我公司果頭仲有你呢款 我都會嫌整定唔新鮮而行多條街去另一間
我覺得得返好少數分店係咁 主要係人手等於人工係派飛仔會慳返筆
原來如此, OK明白
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:32 PM   #1280
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
個牛油果雞堡仲衰過麥香雞包

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 10:44 AM   #1281
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: LR猫 查看文章
個牛油果雞堡仲衰過麥香雞包
只有我覺得兩者一D都唔夾,諗都冇諗過試嗎...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 12:17 PM   #1282
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: fami~yan 查看文章
只有我覺得兩者一D都唔夾,諗都冇諗過試嗎...
牛油果軟殼蟹卷幾好食咁會覺得牛油果同炸嘢都幾應幾夾架嘛
最唔夾嘅係塊芝士
不過最主要都係因為塊雞同上次個雞飯堡一樣都係咁乾咁無味先咁難食

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-16, 11:03 AM   #1283
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
牛油果軟殼蟹卷幾好食咁會覺得牛油果同炸嘢都幾應幾夾架嘛
最唔夾嘅係塊芝士
不過最主要都係因為塊雞同上次個雞飯堡一樣都係咁乾咁無味先咁難食
我係食過新鮮牛油果覺得幾好食而走去挑戰下, 但個 pat 牛油果唔凍唔熱咁個感覺好怪...

舊 09-21-16, 11:46 AM   #1284
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
有冇人收到風翻炒MegaMac出完之後有咩新包?/
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-16, 01:19 PM   #1285
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
有冇人收到風翻炒MegaMac出完之後有咩新包?/
你睇下舊年有咩包今年咪有咩飽,
或者用現有材料加其他生果砌一個包出黎

舊 09-27-16, 12:16 AM   #1286
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
M記下一期將會重出安格斯漢堡

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-16, 12:58 AM   #1287
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
芝士蘑姑可以一戰 蘋果煙肉就算了

粟米批仍然好甜唔好食
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-16, 11:23 AM   #1288
ゆり

註冊日期: Nov 2004
早餐個小麥圈好硬...

舊 09-30-16, 11:20 PM   #1289
Hunter

註冊日期: Jan 2002
蘋果煙肉幾好
下次試埋芝士蘑姑

我果頭明明係唔係咩旺區, 竟然個餐要$38, 同上環灣仔一樣價錢
見X高講話最平賣$34, 最貴39.5
一直以為最多差2, 3蚊, 乜原來可以差咁遠架

此篇文章於 09-30-16 11:26 PM 被 Hunter 編輯。
Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-16, 11:58 PM   #1290
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: ゆり 查看文章
早餐個小麥圈好硬...
好硬好多粉好滯
唔是我杯茶
試一次就算

舊 10-02-16, 02:46 PM   #1291
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Hunter 查看文章
蘋果煙肉幾好
下次試埋芝士蘑姑

我果頭明明係唔係咩旺區, 竟然個餐要$38, 同上環灣仔一樣價錢
見X高講話最平賣$34, 最貴39.5
一直以為最多差2, 3蚊, 乜原來可以差咁遠架
今日在屯門安定村買了個芝士蘑姑餐,$36

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 11:01 AM   #1292
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
長沙灣 34
有新地送覺得好抵

舊 10-05-16, 11:19 AM   #1293
JMi

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
長沙灣 34
有新地送覺得好抵
有coupon?

呢排食柯華田新地多 XD

舊 10-05-16, 02:38 PM   #1294
ゆり

註冊日期: Nov 2004
送焦糖新地

舊 10-05-16, 04:31 PM   #1295
JMi

我食果間無...

舊 10-05-16, 08:49 PM   #1296
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
芝士蘑姑幾好食
我食果間$36餐,送焦糖新地coupon
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 10:03 PM   #1297
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
長沙灣 34
有新地送覺得好抵
間間都有??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-16, 12:01 AM   #1298
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
送完即止 一係你買果時問下
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 01:16 AM   #1299
scorpio100
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
蘋果個包如何?
scorpio100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 08:05 AM   #1300
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Iro 查看文章
送完即止 一係你買果時問下
買果時直接問多數會比埋你...

引用:
作者: scorpio100 查看文章
蘋果個包如何?
蘋果包都幾好玩, 不過個人鍾意蘑姑包多D

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:47 PM

手機版 | APP版