Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 08-12-03, 08:57 PM   #1
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
[問題]我想買一部P4有HT技術的電腦,用黎打機架!

點砌好呢,用咩display card好呢?
大約$7000到?<-----唔連mon

同邊隻LCD mon 好?~~~要17吋的

舊 08-12-03, 08:59 PM   #2
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
Re: [問題]我想買一部P4有HT技術的電腦,用黎打機架!

display....用 grandmars 9700 la ~~~
$1400 平 ~
StOnE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-03, 09:31 PM   #3
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
要黎玩咩Games先?
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-03, 10:30 PM   #4
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

3D GAME~
要勁0的

舊 08-12-03, 10:55 PM   #5
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
HUM....唔知咁算唔算廣告....我而家係旺電做緊(邊間唔講啦....)有興趣既搵我, 計平d俾你

舊 08-12-03, 11:05 PM   #6
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
HUM....唔知咁算唔算廣告....我而家係旺電做緊(邊間唔講啦....)有興趣既搵我, 計平d俾你
你係旺電邊度做?
點先可以搵到&確認係你?
你間鋪仲有咩野賣?
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-03, 11:07 PM   #7
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by kaworu :

你係旺電邊度做?
點先可以搵到&確認係你?
你間鋪仲有咩野賣?
邊一間就唔係度講喇, 唔想搞到呢度變左廣告版, 不過有興趣既Add我隻蕉啦.

不過講明先, 唔會平到幾多....好似2.4c咁....入貨價$1345, 賣出街都係賣$1375....

舊 08-13-03, 07:00 AM   #8
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

小昭Teddy:

咁邊隻display card好呢
搵你係唔係幫我砌埋先︿︿”

舊 08-13-03, 09:32 AM   #9
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by 荒木飛呂彥 :
小昭Teddy:

咁邊隻display card好呢
搵你係唔係幫我砌埋先︿︿”
Display Card. 睇下你預幾錢啦

舊 08-13-03, 12:21 PM   #10
wai
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
$7000淨買機??? 唔連mon??
可以買到好勁!!!!
wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-03, 02:39 PM   #11
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
to:小昭Teddy
下次我去買電腦,就去搵你啦!!!
唔係要你平俾我,只係我對bios有問題,唔知點set為之最好
你可以教下我無!?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-03, 07:55 PM   #12
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

嗯嗯~
我對bios有問題都係唔識架~你會唔會幫我set好先架^^

舊 08-13-03, 10:41 PM   #13
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
7000蚊黎執
已經執到部好勁既機了(FOR打機)

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-03, 10:44 PM   #14
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

剛剛睇番, 上面有人叫人買9700, 9700的確係好正, 不過....冇晒貨架喇....黃金果邊唔知, 起碼我知成個旺電都冇, 我老闆話唔係拎唔到貨, 而係佢唔再出....

舊 08-14-03, 09:19 AM   #15
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
Originally posted by 小昭Teddy :
剛剛睇番, 上面有人叫人買9700, 9700的確係好正, 不過....冇晒貨架喇....黃金果邊唔知, 起碼我知成個旺電都冇, 我老闆話唔係拎唔到貨, 而係佢唔再出....
唔再出???

唔係啊 fa :@_@":

迫我地買貴價卡???
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 10:13 AM   #16
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by sivina :

唔再出???

唔係啊 fa :@_@":

迫我地買貴價卡???
唔多清楚係唔係真係唔出, 不過總之而家成個旺電都冇就係啦. 其實個幾月前, 以經唔係間間有得賣

舊 08-14-03, 10:25 AM   #17
wai
Crazy Gamer

唔出都唔出奇, 有9800麻! 俾著我未買9700都會買9800!!
舊 08-14-03, 10:32 AM   #18
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
引用:
Originally posted by wai :
唔出都唔出奇, 有9800麻! 俾著我未買9700都會買9800!!
畀著我未買9700都會買9700... $1400咋
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 11:57 AM   #19
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
咁買咩mon好

無人答佢第二個問題

舊 08-14-03, 12:09 PM   #20
wai
Crazy Gamer

我係Eizo死硬派!!

Eizo 17" L557大約$4100
舊 08-14-03, 03:23 PM   #21
達比

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by Bigwater :
咁買咩mon好

無人答佢第二個問題
PHILIP 17' or SONY 17', 都係3000以下,勁抵買
我就買左philip 17' 170b4 喇
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 09:00 PM   #22
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:

唔多清楚係唔係真係唔出, 不過總之而家成個旺電都冇就係啦. 其實個幾月前, 以經唔係間間有得賣
咁可唔可以幫我砌部機出黎

show出黎睇下,唔該

舊 08-14-03, 09:02 PM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呀....HT技術係咩黎架....好耐冇留意電腦市場......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-03, 11:29 PM   #24
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

有關HT既介紹.
http://www.thg.com.tw/cpu/02q4/021125/index.html

http://www.thg.com.tw/cpu/03q1/030102/index.html

荒木飛呂彥, 你部機預幾錢到???其實不如你黎旺電搵我, 我慢慢幫你計好過.

舊 08-15-03, 06:48 AM   #25
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

7000到啦

論壇跳轉

現在的時間是 02:11 PM

手機版 | APP版