Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-25-13, 11:42 AM   #176
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
今日同佢玩Wechat又玩冷漠,十問九唔應.....

女仔...真係一種好難搞的生物
咪幾好,慳返

舊 05-25-13, 12:20 PM   #177
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: Hitomi 查看文章
繼第2餐食法國菜後~~呢個係第2個好奇GE問題...

第一餐我當條女有問呢樣野~然後樓主最後請左第1餐後~
條女有無講我下次請番你之類?

如有俾個機會人地請番你 ~咪爭住俾錢呀
從X女無數的經驗, 第一餐由男方支付好合理(階級接近來說!)!
之後, 如果女方(不論有意發展或SCANNING)也有誠意, 也會表示各自支付用餐費或電影票.
甚至, 如Hitomi說, 下次由她支付, 這也可睇到女方是否願意繼續.
另外, 各有付出的來往關係, 一般也較持久!

除非你明顯係富豪公子, 否則第二次出街也毫無跡象.........咁你就各取所需算吧!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 02:37 PM   #178
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:

True love is about letting her go and seeing if she returns...
搵老襯另計

BTW
有野想問下
你地同人WECHAT熟左,
會唔會轉返WTSAPP傾?
WECHAT / LINE 有樣野好可以玩VOICE MAIL
同埋WECHAT BACK UP對話超方便 (包括轉手機...)
但香港又多人用垃圾WTSAPP........
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 03:02 PM   #179
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: funnyfun 查看文章
True love is about letting her go and seeing if she returns...
搵老襯另計

BTW
有野想問下
你地同人WECHAT熟左,
會唔會轉返WTSAPP傾?
WECHAT / LINE 有樣野好可以玩VOICE MAIL
同埋WECHAT BACK UP對話超方便 (包括轉手機...)
但香港又多人用垃圾WTSAPP........
因為Whatsapp唔係強國野

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-13, 03:29 PM   #180
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:

諗下放風箏既原理

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 02:13 AM   #181
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
我不知道樓主有多富有,但吃第一餐已經700跟住又吃法國餐,之後如果食平野落差會好大喎
除非你超有錢,否則用大量金錢黎溝女,效率好低,
我覺得約會睇戲都唔錯,可以有共同話題同玩角色扮演
假如樓上咁講用返風箏黎釣你,你就用漁翁撒網黎破解,該多d 女仔就不會被迷惑
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 02:13 AM   #182
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
諗下放風箏既原理
明白,頂,佢今日去睇膠鴨都唔理我......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 11:23 AM   #183
Avelcain
Game Master

引用:
同邊個睇先
舊 05-26-13, 11:32 AM   #184
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
打蛇隨棍上
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 02:33 PM   #185
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
你地而家係普通朋友姐..
唔好諗到人地心目中既你咁重要.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 03:13 PM   #186
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
對方點唔知,但樓主睇來就自己中左招……

舊 05-26-13, 03:42 PM   #187
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
早幾版唔止一個叫左唔好上心,而家點睇都…
老老實實,食餐飯真係唔係即刻代表咩

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 04:50 PM   #188
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
頭幾頁好電車男FEEL
但睇到尾唔對路
樓主你都係唔好咁上心好
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 05:09 PM   #189
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
頭幾頁好電車男FEEL
但睇到尾唔對路
樓主你都係唔好咁上心好
呢啲野唔係話唔上心就唔上...中左招好難番轉頭

舊 05-26-13, 07:19 PM   #190
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:

十成十問埋晒D令對方覺得無聊既野
而且對方知道你對佢有野,你太過上心做得太多野

感覺上對方應該大把人追,佢可能只係1,你就已經到左6,7

好易出事

裝備好自己好過同漁翁散網分散注意力,有緣既就係你的

OT:
一件無聊既事唔代表女方會覺得無聊,女人係感覺行先既動物,執生

此篇文章於 05-26-13 07:26 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 08:23 PM   #191
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
咁個個麻甩仔第一次都差唔多
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-13, 10:17 PM   #192
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
點睇都係覺得無興趣+煩得滯唔想理你

舊 05-26-13, 10:26 PM   #193
DevilElvis
The One
還我香港!!

明白,受教

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 05-26-13, 11:26 PM   #194
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
你地係咪日日都會傾計?
或者試下唔好主動開始搵佢傾…同埋唔好即刻回覆。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 12:12 AM   #195
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
記得一啖沙糖一啖屎呀,施主
唔好搵佢搵得咁密,有時hea應下就算
間中雙方傾得好開心果陣就由你停止先,話有野做遲d先搵佢or直接唔覆
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 01:40 AM   #196
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
明白,受教
你問下自己當日面對面時表現點吧
感唔感覺到可能性

當然係度講都得架
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 03:11 AM   #197
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: kin~kin 查看文章
你地係咪日日都會傾計?
或者試下唔好主動開始搵佢傾…同埋唔好即刻回覆。
E家唔會喇,自從佢話同男仔FD唔會AA 開始~~
引用:
作者: 我係我 查看文章
記得一啖沙糖一啖屎呀,施主
唔好搵佢搵得咁密,有時hea應下就算
間中雙方傾得好開心果陣就由你停止先,話有野做遲d先搵佢or直接唔覆
開始要試下咁對其他女仔, thanks!!
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你問下自己當日面對面時表現點吧
感唔感覺到可能性
當然係度講都得架
由手機版發出
我閱女小,不過自問果晚都不斷有開話題,對方亦ok開心

可能性係有(至少感覺可以做朋友),不過今日一句話("男仔FD唔會AA"),我已經可以完全拋下她

舊 05-27-13, 08:31 AM   #198
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
E家唔會喇,自從佢話同男仔FD唔會AA 開始~~

開始要試下咁對其他女仔, thanks!!

我閱女小,不過自問果晚都不斷有開話題,對方亦ok開心

可能性係有(至少感覺可以做朋友),不過今日一句話("男仔FD唔會AA"),我已經可以完全拋下她
女士純粹收兵only
可以連計也不傾了,浪費時間
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-13, 09:20 AM   #199
Avelcain
Game Master

恭喜樓主脫苦海

老老豆豆
對住唔熟既朋友咁都講得出口
好極有限
法國菜可以慳返
下次記住唔好第一餐就咁豪喇

此篇文章於 05-27-13 09:22 AM 被 Avelcain 編輯。
舊 05-27-13, 09:39 AM   #200
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
盛女導師o的 message 攻略係時候拿出來 revise 啦

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:20 AM

手機版 | APP版