Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-17, 11:43 PM   #37176
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
剩係換4張金時已經要打多1200箱600卷600珊瑚

keep住打,好少積apbp,而家D料先開始換

舊 06-24-17, 11:52 PM   #37177
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Hextor 查看文章
死啦,覺得換唔晒D料
每樣得幾百粒
我都是~~
今日仲要出一出街,無咩點打

舊 06-24-17, 11:53 PM   #37178
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
我第二次玩都係會換埋騎金時和相撲 (現時未換; 但反正其他野已換晒, 肯定夠數),
唯一無換的就係棋

你肯定有d野做錯左
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 12:04 AM   #37179
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
至到現在打了5.7億分(全打300萬), 豆子金棋不換4張金時外, 就只餘爪(1200箱)和蛇玉(800反物), 餘下純打鬼關都夠換了 (補充: 農具: 1箱 3反物 3珊瑚)

打鬼關大約能 60場 300萬才換下一隻, 一場300萬的 基數約18個, 這差不多1000, 還未計農具放後備
如只打600萬又不放農具, 多多都不夠打了
----------------------

引用:
作者: gingq7 查看文章
上年得一張三星農具, 今年又係得一張三星農具,
望住金箱要6000個, 我都幾肯定要爆金果
14號post↑

引用:
我第二次玩都係會換埋騎金時和相撲 (現時未換; 但反正其他野已換晒, 肯定夠數),
唯一無換的就係棋
你肯定有d野做錯左
咁有無爆果?

此篇文章於 06-25-17 12:16 AM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 12:15 AM   #37180
gingq7

我綠鬼打300萬, 藍鬼紅鬼奶光就打600萬
因為我無4/5星農具

剛剛的藍鬼600萬打左25場, 原本無諗住打咁多, 但不停出書頁唯有狂打, 起碼有3-4場一場出2頁

edit: 已打到6億7千萬傷害

此篇文章於 06-25-17 12:23 AM 被 gingq7 編輯。
舊 06-25-17, 12:25 AM   #37181
gingq7

引用:
作者: digiharuka 查看文章

14號post↑

咁有無爆果?
2粒金果, 數粒銀/銅,
比我原先估計好好多,
應該係因為frd list好多人有各種突滿禮裝, 而且山頂和大鬼真係趺好多掉落物
舊 06-25-17, 12:40 AM   #37182
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我無爆果中間有一日拎去打種火餵奶光都換得晒

返工個d日子仲要日日蝕幾個鐘無清條氣

你應該係刷錯關

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 02:54 AM   #37183
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
有無師兄知道邊位師兄係腓力(我見佢個名有GAF)?習慣左del果d o係event時成個月都無login過o既人時del左
引用:
第一次打和第二次打無分別吧?
第二次打都只係多幾張相樸和湯治, 兩張都唔會加掉落物
又未必o既,如果唔夠戰力打羅剎級或打鬼時殺唔到隔離隻鯖會少d報酬同慢好多
講起戰力,今次event應該唔算難打?但竟然無啦啦有日最多人用係我隻絆禮B叔a

舊 06-25-17, 09:00 AM   #37184
細路翔
The One

我反而係隻奶光掛出黎無人用但唔知邊個係咁每日不斷用我隻沖田比成1000 point我

英國說大家抱團死
舊 06-25-17, 02:36 PM   #37185
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
刷金棋(saber), 超級定高級比較化算?

台版之後有沒有活動可換?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-17, 02:39 PM   #37186
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: freemanl 查看文章
刷金棋(saber), 超級定高級比較化算?

台版之後有沒有活動可換?
理論上超級,體感上高級
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 12:29 PM   #37187
Sar8
The One

美帝服居然冇unlimited maintain works
技術力既差距

舊 06-26-17, 01:19 PM   #37188
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
睇截圖個UI 係現在日版, umw 大概不會存在
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 04:20 PM   #37189
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
荊軻寶具名「Just Kill」
忍笑忍得好辛苦
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 10:55 PM   #37190
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
不夜城のキャスター ☆5 術
HP 13451 ATK 11395
第一スキル
夢言詠唱 EX
味方全体のNPをチャージ(30→50%)+防御力をアップ(15%/3T)
第二スキル
千里眼(偽) A
自身にスター獲得状態(5→15個/5T)と無敵(2回)を付与
第三スキル
疏王の指輪 D+
味方単体のQカード性能をアップ(25→50%/3T)+宝具威力をアップ(15%/1T)+無敵貫通状態を付与(1T)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-17, 11:04 PM   #37191
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
不可能這麼強吧。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 12:49 AM   #37192
Sar8
The One

咁勁反而幾假

舊 06-27-17, 06:58 AM   #37193
gingq7

雖然我都覺得係假, 因為2年以來從來都無流出過可靠情報, 佢地保密功夫係一流, 不過無聊當吹下水:

個技能表一眼望落係幾OP, 但睇真d除左全隊加50NP OP外, 技2技3唔算太OP,

技2 15星5回合好似好OP, 但其實4星術閃的技1每回合出星好易多過15星
技3 50%綠魔放 + 15%寶傷好似好OP, 但15%寶傷對比起梅林的英雄作成EX送的100%爆傷再加回3000HP係輸幾條街

當技2技3都唔係OP既時候, 再加埋個技能組係無全隊加攻, 技1全隊加50NP就唔算OP
而且綠卡輔助竟然無加爆傷, 我覺得強度直情係不合格

理想中的綠卡輔助應該係要有 幫人集星, 爆傷, +100%NP率三回合(而唔係直接加NP)

此篇文章於 06-27-17 07:13 AM 被 gingq7 編輯。
舊 06-27-17, 08:00 AM   #37194
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
新人權指數更新
剩係技三,已經勁到裂開

開膛無crt加攻,你會覺得開膛弱?
Q既crt重點係打多一堆星同回滿np

crt加傷果d留俾武藏就ok

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 06-27-17 08:03 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 08:53 AM   #37195
細路翔
The One

到時你試下搵隻沖田夾下隻黑肉咪知,沖田依家未有人扶養,我本身有餵杯所以禮裝插返2030都可以單挑時差唔多TURN TURN放無明三段突+每下普攻爆最少3-4萬

最強無敵沖田桑真的要變最強無敵了嗎?

不過望落去3個技都太OP太假

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-27-17 08:55 AM 被 細路翔 編輯。
舊 06-27-17, 08:57 AM   #37196
gingq7

仲係弱過梅林, 未到"勁到太假"

雖然我都想係真, 因為呢個技能組唔駛綁死4060, 堆絆禮裝終於有用
舊 06-27-17, 09:18 AM   #37197
Sar8
The One

果然見完呂布就會覺得關羽係廢

舊 06-27-17, 09:21 AM   #37198
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
雖然我都覺得係假, 因為2年以來從來都無流出過可靠情報, 佢地保密功夫係一流, 不過無聊當吹下水:

個技能表一眼望落係幾OP, 但睇真d除左全隊加50NP OP外, 技2技3唔算太OP,

技2 15星5回合好似好OP, 但其實4星術閃的技1每回合出星好易多過15星
技3 50%綠魔放 + 15%寶傷好似好OP, 但15%寶傷對比起梅林的英雄作成EX送的100%爆傷再加回3000HP係輸幾條街

當技2技3都唔係OP既時候, 再加埋個技能組係無全隊加攻, 技1全隊加50NP就唔算OP
而且綠卡輔助竟然無加爆傷, 我覺得強度直情係不合格

理想中的綠卡輔助應該係要有 幫人集星, 爆傷, +100%NP率三回合(而唔係直接加NP)
但求穩定既話已經唔係咁計

技2每回合出15星, 都仲未計本身該點合本身出星, 而且穩定出星就唔駛睇配卡要求, 唔駛講運
剩係一招技1已經夠頂2張2030仲附送全體15%防, 無理由唔叫OP

再講返技1

我當JACK AQQEX好了

100%NP率的情況下
17.12+26.75+32.1+17.12=93.09NP

NP直接50%的情況下

50%+46.545=96.545%

要再建基於發生爆擊的場合下, 100%NP率先會超越NP50%
不過兩者都發生爆擊都是過哂100%而200%未滿, 意義唔大.
除非再計埋OVERLKILL咪過200囉.

而且同之前相同講法, 全體NP50%穩定好多.
因為唔駛睇配卡

畢竟唔係人人有JACK

其實五星有Q卡寶具既人得7個人咁少, 其中有3Q既唯獨JACK 1人
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-17, 09:31 AM   #37199
細路翔
The One

如果個情報係堅既我即刻餵爆阿褔場場帶出去

英國說大家抱團死
舊 06-27-17, 10:08 AM   #37200
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
技1係要黎帶兩個爆茶架www

不術 茶 茶 早見 孔明

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:29 PM

手機版 | APP版