Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-31-08, 10:34 PM   #451
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
最衰又換唔返 Gald......
1000萬都唔知點搵 "

舊 08-31-08, 11:28 PM   #452
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: Marco 查看文章
最衰又換唔返 Gald......
1000萬都唔知點搵 "
先SAVE
後賣所有ITEM
最少都有數百數吧 ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 11:32 PM   #453
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: Jamie 查看文章
先SAVE
後賣所有ITEM
最少都有數百數吧 ^^''
而家身上有百二萬
睇下打埋隱迷可唔可以再搵多d先

打Last Boss好刺激 "
但唔記得玩 Secret Mission
搞到又要 Save & Load 玩多次

舊 08-31-08, 11:50 PM   #454
Jamie
バンブラ小職人

引用:
而家身上有百二萬
睇下打埋隱迷可唔可以再搵多d先

打Last Boss好刺激 "
但唔記得玩 Secret Mission
搞到又要 Save & Load 玩多次
剛打到SECRET MISSION 5...
未完成就不小心殺了這件大廢物...... 又SL大法...

暫時都是SM3那幾隻狗真的很SM
SM4本身SM不難但BOSS超強...

男は__で勝負!!
舊 09-01-08, 12:01 AM   #455
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: Jamie 查看文章
剛打到SECRET MISSION 5...
未完成就不小心殺了這件大廢物...... 又SL大法...

暫時都是SM3那幾隻狗真的很SM
SM4本身SM不難但BOSS超強...
剛剛搞掂所有 Secret Mission \/

Secret Mission 5 嘛...CPU 控制的 Character 同我解決左

Secret Mission 3...地獄,要操多幾個 Level 先夠打

Secret Mission 4 開 Hard 真係好惡打 "

舊 09-01-08, 12:03 AM   #456
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
暫時玩到去SM10 我覺得 SM6反而難...SM3 唔知係咪玩過試玩的關係 冇咩難度 (戈陣我好似係18LV)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 12:14 AM   #457
YFW
Senior Gamer
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
我想問ユーリ個称号’心の中の聖騎士様’係吾係要同ー個週目裏面完成所有SM先得?(;゜д゜)
意思係吾係要毎ー個ボス都要打多次SM?
YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 12:15 AM   #458
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: YFW 查看文章
我想問ユーリ個称号’心の中の聖騎士様’係吾係要同ー個週目裏面完成所有SM先得?(;゜д゜)
意思係吾係要毎ー個ボス都要打多次SM?
係, 一定要同一週

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 12:16 AM   #459
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: GN00508771 查看文章
暫時玩到去SM10 我覺得 SM6反而難...SM3 唔知係咪玩過試玩的關係 冇咩難度 (戈陣我好似係18LV)
SM3我第一次慘死時LV14
忽然間想到武器防具應該都可以合成才發現到比較強的裝備和SKILL
儲完SKILL後LV16苦戰五次才成功...

SM4沙奇能力雖強, 但SM3的賤狗防禦不能的吠叫才恐怖...

男は__で勝負!!
舊 09-01-08, 12:21 AM   #460
YFW
Senior Gamer
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
引用:
作者: 小光 查看文章
係, 一定要同一週
THX('∇')
好辛苦先完左イエガー地獄又要再玩多次((((゜Д゜)))
YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 12:48 AM   #461
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

第1位.........
Time Attack 變得冇哂意義了吧......

引用:
係, 一定要同一週
但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?

此篇文章於 09-01-08 12:51 AM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 01:06 AM   #462
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

第1位.........
Time Attack 變得冇哂意義了吧......

但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?
00:00:00

可以打D咩呀...未更新好? BUG?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 01:12 AM   #463
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

咁耐都未更新好 ? 真係唔多信
我懷疑佢出術

舊 09-01-08, 01:17 AM   #464
小光
でっかいお世話です。

引用:
但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?
23個, 我有呀
爆左機拎左粒星出返去同Fren講野唔得?
可能你同其他Fren的sub-event重疊左?

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 09-01-08, 01:28 AM   #465
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
23個, 我有呀
唔該哂,囉到個稱號啦

此篇文章於 09-01-08 01:35 AM 被 Marco 編輯。
舊 09-01-08, 01:40 AM   #466
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:
23個, 我有呀
拎唔到呀......................
我唔知道要同一周sm班boss.....sm成就就開哂,但係...........

btw....隱迷咁煩架....打一轉先得4coins...........

引用:
唔該哂,囉到個稱號啦
有冇圖睇?
我唔會再玩3周啦
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-08, 01:48 AM   #467
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
有冇圖睇?
我唔會再玩3周啦
這個 ? a

????

此篇文章於 09-01-08 02:10 AM 被 Marco 編輯。
舊 09-01-08, 01:49 AM   #468
~ViVi~

引用:
這個 ? a

咦~原來唔係衫黎架?我以為有套靚仔騎士裝...見習果套真係
舊 09-01-08, 01:54 AM   #469
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

有衫的
我頭先未揀......
補影
????

真係好 Code Geass

此篇文章於 09-01-08 02:10 AM 被 Marco 編輯。
舊 09-01-08, 01:57 AM   #470
~ViVi~

引用:
有衫的
我頭先未揀......
補影

真係好 Code Geass
[吃不到的葡萄是酸的mode]一d都唔靚,套黑衣斷罪者+頂黑帽型好多!! [/吃不到的葡萄是酸的mode]

btw, 謝post圖
舊 09-01-08, 01:57 AM   #471
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

另外想問下 チーグルの毛 係邊度可以搵到 ?

舊 09-01-08, 02:00 AM   #472
~ViVi~

引用:
另外想問下 チーグルの毛 係邊度可以搵到 ?
50chips扭蛋機,或者架飛空艇upgrade左之後去大地圖d盤地可以降落~有隻藍色ge長腿叔叔會跌
舊 09-01-08, 02:08 AM   #473
Jamie
バンブラ小職人

應該入SPOILER, 拜託... 我未玩完 ^^''
打了六次終於完成SM5...

男は__で勝負!!
舊 09-01-08, 09:18 AM   #474
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
[吃不到的葡萄是酸的mode]一d都唔靚,套黑衣斷罪者+頂黑帽型好多!! [/吃不到的葡萄是酸的mode]

btw, 謝post圖
我一見到件衫都好失望... 仲以為係好似Fren咁的型仔騎士裝...
仲等我特登行返出最後迷宮拎個稱號

舊 09-01-08, 01:20 PM   #475
Jamie
バンブラ小職人

引用:
作者: GN00508771 查看文章
SM6很容易... 一次過放了五個土龍很難不中吧... ^^''

男は__で勝負!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Tales of Vesperia (テイルズ オブ ヴェスペリア) - 攻略討論區II ゆり 攻略及心得交流區 639 06-08-12 05:19 PM
[ETC] 傳說系列又註冊新商標 romrom2004 電視遊戲討論版 23 04-01-09 01:32 PM

現在的時間是 08:48 PM

手機版 | APP版