Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-19-13, 02:26 AM   #26
gun2506
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
買虛擬點數卡也OK...幾乎秒寄到閣下的電子郵箱

但我寫了信去問買這類產品有沒有派US5$時...

問非所答
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 02:41 AM   #27
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: W!LL 查看文章
响188有間新GAME舖原來係PA開

而家真係唔想再同PA訂野, 真係寄得好慢...
在那層? 今日去過好似無,可能太晏
只見又多兩間電話殼舖,IG清貨...(執?)

舊 06-19-13, 02:48 AM   #28
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
我自己的經驗係如果你個收貨地址係住宅區,
唔近商業區/工業區的話,佢會用HONG KONG POST寄出,
大約就係指可以24小時"送出"之後的2-3日左右先會收到。

如果你係商業區/工業區,佢用其他速遞公司送比你,
有版友話上午訂,下午已經收到,真係24小時內喎,
不過,我就試過訂預購日版OST CD甩底(因為唔夠貨? ),
之後我多數只買有現貨的,同埋減價貨品。

有一排佢宣傳好勁,但可能運輸的團隊負擔唔住,
成日搞到5-7日先收到,個速遞員同我講因為佢自己住得近我個收貨地址附近先順道拎埋比我…
(真係要多謝佢咁敬業,先唔駛再遲更多日),
同埋佢哋間速遞公司主要係派商業區/工業區多,
根本做唔切。

於是我後來E-MAIL建議佢用返HONG KONG POST好過。

舊 06-19-13, 10:18 AM   #29
DQGUNDAM
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: assy 查看文章
在那層? 今日去過好似無,可能太晏
只見又多兩間電話殼舖,IG清貨...(執?)
在二樓(頂層)厠所位

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 09:10 PM   #30
華倫君島陽平
Crazy Gamer
去打工

註冊日期: May 2002
PSN  IDKENNEDY84BOND
XBox Live GamertagBond XX
引用:
作者: 查看文章
LOCAL要14日即係叫你以後都唔使再幫趁
唔怕同你講埋,除左呢個之外,PA呢排咪同pro gamer合作有香港pick up服務既
咁我4/28落左個pick up order係福仁收貨,我到而家都仲未可以pick up,
果件貨而家己經sold out左架喇,個pick up order就一直hold到而家
佢地都唔知點死件貨俾我

舊 06-19-13, 09:16 PM   #31
david
The One

註冊日期: Mar 2002
HMM....似乎我幾年前無再幫襯PA係明智O既抉擇。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 03:52 AM   #32
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
請問最近有冇人幫襯過??

買2本攻略, 銀行過左數, 佢個account page 冇銀行過數呢個選擇....

想send入數紙俾佢, 冇email, reply email reminder 又唔得

網頁留言有customer team 覆我, send 左入數紙俾佢, 1個星期後再有reminder話未收到payment, 叫我去網頁confirm (都冇過數呢個選項, 係咪玩...)
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-18, 07:33 AM   #33
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: hlcw99 查看文章
請問最近有冇人幫襯過??

買2本攻略, 銀行過左數, 佢個account page 冇銀行過數呢個選擇....

想send入數紙俾佢, 冇email, reply email reminder 又唔得

網頁留言有customer team 覆我, send 左入數紙俾佢, 1個星期後再有reminder話未收到payment, 叫我去網頁confirm (都冇過數呢個選項, 係咪玩...)
我早幾日都響Play asia買左本攻略
但我係揀左響福仁果度拎貨
去到先比錢……所以無遇到以上問題…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:51 PM

手機版 | APP版