Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-16-09, 12:26 AM   #1
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
聖誕卡問題

係送比一個追緊既女仔的..
但唔係好知應該點寫..
就咁寫"聖誕快樂"好似單調左D.. [表白個D應該唔想寫住冇咁快~]
有冇咩格式之類要注意..or各位有咩suggestions咁呢...?!
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-09, 02:12 PM   #2
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
咁對方知唔知道你係追梗佢呢?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-09, 02:38 PM   #3
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
其實都無咩格式可言
除左1,2句祝賀說話
憑感覺寫d平時面對面唔會/唔敢講 ge野
右唔洗好堆砌,真心先係最緊要

甘岩我都諗住寄聖誕卡比我2個知己好友
其實寄聖誕卡幾好丫,右唔貴,右係個小surprise!

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-09, 11:58 PM   #4
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
雖然OT, 不過寄聖誕E-MAIL 好D 啦.. 地球真係玩完架啦

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-09, 09:55 AM   #5
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
寫字來來去去都係果D
寫D其怪嘢又好似九唔搭八嚇親人
不如花D時間print張與別不同嘅卡,或者晌現成嘅卡上加D小手工,show D心思,可能更加好

舊 12-17-09, 04:20 PM   #6
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: haruka 查看文章
寫字來來去去都係果D
不如花D時間print張與別不同嘅卡,或者晌現成嘅卡上加D小手工,show D心思,可能更加好
+1
做下小手工會開心d

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-09, 05:44 PM   #7
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Middle 查看文章
咁對方知唔知道你係追梗佢呢?
其實我都唔知佢知唔知..不過我D FD個個都知囉..哈.
引用:
作者: ayato 查看文章
其實都無咩格式可言
除左1,2句祝賀說話
憑感覺寫d平時面對面唔會/唔敢講 ge野
右唔洗好堆砌,真心先係最緊要

甘岩我都諗住寄聖誕卡比我2個知己好友
其實寄聖誕卡幾好丫,右唔貴,右係個小surprise!
其實我係諗住聖誕約佢出來, 連埋聖誕禮物一齊送比佢..
咁其實係米就左上角TO佢個名, 中間內容, 之後右下BY我個名咁就得!?
平時真係好少做尼D野..唔係要溫女都唔會做..哈哈
引用:
作者: singsingjai 查看文章
雖然OT, 不過寄聖誕E-MAIL 好D 啦.. 地球真係玩完架啦
佢好少CHECK EMAIL..MSN都唔係成日ON個D人黎..
引用:
作者: haruka 查看文章
寫字來來去去都係果D
小手工自己好似冇咩才能..或者下年多D時間準備先試下.[若果有機會既話..]
不過衣家諗住畫下D公仔叼..咁應該冇咁DRY.~
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 11:56 AM   #8
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: funnyfun 查看文章
其實我係諗住聖誕約佢出來, 連埋聖誕禮物一齊送比佢..
咁其實係米就左上角TO佢個名, 中間內容, 之後右下BY我個名咁就得!?
平時真係好少做尼D野..唔係要溫女都唔會做..哈哈
就真係咁就得了。
除左寫自己心意,你仲可以寫一d 鼓勵性o既說話,
佢睇到都會覺得你關心佢o既 =)

舊 12-18-09, 05:41 PM   #9
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我反而想知24,25,26號郵局送唔送信?

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-09, 06:31 PM   #10
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
我反而想知24,25,26號郵局送唔送信?
24 應該仲送
25 26 就唔會了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:24 AM

手機版 | APP版