Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-19-14, 02:28 PM   #101
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
見手機個TOPIC就知咩事啦
SEGA的確打破咗日系課金GAME既有錢必勝定律…
某程度上係, 不過不代表是好玩, 我覺得魔神戰是強迫症咁, 一年來都唔肯改個玩法, 好失望

反而小號無慾無求, 打下打下都打到去第二部, 主號次次肝戰魔神戰又課金, 到頭來又係咁
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-14, 11:31 PM   #102
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
下星期實裝魔神更新…
新勢力event同vita角色完全冇聲氣,sega係咪以為世界上仲有好多好似在下咁有vita冇smartphone既人…

25日連續登入送山猫の使いリンセ。

舊 08-24-14, 04:31 AM   #103
KA版柯柏文
Crazy Gamer

下星期手機版強搶九蘿, ccv我就真係有心無力, 不過都想lv50拎一張, 手機版當時打上lv50 冇低保, 唯一開不到圖鑑的魔神
舊 08-25-14, 09:20 AM   #104
神人ではない!新人だ

12點更改山貓,1點有人4突

舊 08-25-14, 01:19 PM   #105
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
12點更改山貓,1點有人4突
土壕無處不在
舊 08-25-14, 06:18 PM   #106
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
30抽 突爆龍殺 三突微笑 一隻沙鷹

抽到沙鷹果刻媽媽聲 聖王女呢

197 547 382

要抱就來吧
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-14, 08:32 PM   #107
神人ではない!新人だ

微笑、背徳、姫剣豪+2R
5券應該知足…?
不過硬係覺得就買9800YEN都唔會中王女…

此篇文章於 08-25-14 08:37 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-14, 09:16 PM   #108
KA版柯柏文
Crazy Gamer

CCV MF奶序號:
2033 4041 5824 1139

7千幾個名額, 快者勝
舊 08-25-14, 09:20 PM   #109
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
作者: 詳細希望 查看文章

197 547 382

要抱就來吧
已ADD

生放送示範時,CCV魔神戰15分鐘回一珠, 如果屬實, 大家保重~~
舊 08-25-14, 09:29 PM   #110
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 詳細希望 查看文章

197 547 382

要抱就來吧
申請中~

舊 08-25-14, 09:35 PM   #111
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
微笑、背徳、姫剣豪+2R
5券應該知足…?
不過硬係覺得就買9800YEN都唔會中王女…
1.7%的年代,就算有UP, 700蚊中一隻SSR我們也是說:算好彩

手機版我試過60抽0 SSR, 你自己計

(石店現有限定3石一卷,15石5卷 set賣, 要入貨)

此篇文章於 08-25-14 09:43 PM 被 KA版柯柏文 編輯。
舊 08-25-14, 09:50 PM   #112
神人ではない!新人だ

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
1.7%的年代,就算有UP, 700蚊中一隻SSR我們也是說:算好彩

手機版我試過60抽0 SSR, 你自己計

(石店現有限定3石一卷,15石5卷 set賣, 要入貨)
入咗,唔係邊度有5抽。

舊 08-26-14, 01:47 PM   #113
神人ではない!新人だ

想課王女但真係好驚咩都唔中,真係寧願係佢標貴D,直接買算…
結果又換兩張券…微笑同背德凸1

個訓練QUEST只係獎成長系,出手未免低咗D下嘛…

此篇文章於 08-26-14 01:51 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-14, 02:08 PM   #114
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
想課王女但真係好驚咩都唔中,真係寧願係佢標貴D,直接買算…
結果又換兩張券…微笑同背德凸1

個訓練QUEST只係獎成長系,出手未免低咗D下嘛…
過來人勸你別課, 黑上來比2K都唔中, 除非你人品好, or $多唔志在

而且CCV 太舊, 如果我再課只會課手機版算
舊 08-26-14, 02:16 PM   #115
神人ではない!新人だ

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
過來人勸你別課, 黑上來比2K都唔中, 除非你人品好, or $多唔志在

而且CCV 太舊, 如果我再課只會課手機版算
咁呢隻世嘉算待在下不薄既,不過次次都係安慰獎,好驚課完45石之後唔憤氣墮入敗家LOOP啫。
另外,D石真係太貴,如果1500/1800YEN既45粒既,在下分分鐘一早落咗坑…

舊 08-26-14, 02:33 PM   #116
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
咁呢隻世嘉算待在下不薄既,不過次次都係安慰獎,好驚課完45石之後唔憤氣墮入敗家LOOP啫。
另外,D石真係太貴,如果1500/1800YEN既45粒既,在下分分鐘一早落咗坑…
呢隻真係課唔過...

到而家送既卷同石 抽2次45...

加埋都冇10張SR

玩百萬課金王我比1000YEN都8成以上機會袋走張SR+先

$EGA呢隻SSR真係毛都冇條...

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-14, 10:24 PM   #117
神人ではない!新人だ

第一次打魔神,想問如果見FRIEND既魔神殺咗會唔會影響到佢?

舊 08-29-14, 03:14 AM   #118
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
第一次打魔神,想問如果見FRIEND既魔神殺咗會唔會影響到佢?
你尾刀左魔神開左寶箱, 就幫佢清左一級LV嘅魔神, 當然佢冇左一次開寶箱機會, 除非你打緊途中, 佢又入去尾, 咁就齊齊開

通常放隻魔神出來, 代表唔打算開寶箱, 想快D上高LV取獎勵
舊 08-29-14, 12:09 PM   #119
神人ではない!新人だ

尋晚見到有人原隻LV73放出黎

不過冇特效真係50後好辛苦…

舊 08-29-14, 07:21 PM   #120
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
尋晚見到有人原隻LV73放出黎

不過冇特效真係50後好辛苦…
有特效都不見可以90秒 ko lv50 up....
===
好運在魔蛋抽到一張魔神

此篇文章於 08-29-14 07:59 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 09:30 PM   #121
Harpuia

註冊日期: Sep 2010
10連抽了6發
前3發是刷回來的石頭抽的
後3發是破處的
前3發1砂鷹,5劵抽了1砂鷹1銀狼
第6發抽2龍殺1奇奇,最後保底出王女,果斷收手
最後戰績為 6龍殺1微笑2哈桑1背德1白合3還是4厭世2砂鷹1銀狼
雖然我寧願他第一張劵就給我王女算了…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-14, 10:09 PM   #122
神人ではない!新人だ

100果D連條龍都見唔到…

舊 08-30-14, 10:16 PM   #123
詳細希望