Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
照相館>我們的銀鹽新手美沙酮中心[菲林報到/發問區]
OldCake 08:26 AM 04-12-07
係丫..........中環東亞己無 E6 冲機,佢地內部拎去灣仔東亞沖.......

大家想兩小時取........要去灣仔東亞了........
加賀KAGA 09:20 PM 04-17-07
真正係屋企睇slide黎....終於明白之前
餅爺所講的"底大才是硬道理"......

OldCake 08:48 AM 04-18-07
加賀.............萬事俱備.........只欠酒杯 (loupe)

楝定 d slide mount 定.......下次放 projector 預你

看看自己心血作品放至 80" .......感動一下丫.....
antony chan 08:59 AM 04-18-07
毒到冇朋友...
hpsimon 09:25 AM 04-18-07
作者: OldCake:
加賀.............萬事俱備.........只欠酒杯 (loupe)

楝定 d slide mount 定.......下次放 projector 預你

看看自己心血作品放至 80" .......感動一下丫.....
預埋我
OldCake 09:39 AM 04-18-07
作者: hpsimon:
預埋我
無益架.........你o念真先好..........
hpsimon 11:50 AM 04-18-07
無益架.........你o念真先好..........
我已經返魂乏術 ...預埋我啦
KTN 12:39 PM 04-18-07
屋企部陳年投忍好似可以放到一塊塊的物體

但我無深究過...所以我都不知用不用到鹽片
hpsimon 01:00 PM 04-18-07
作者: KTN:
屋企部陳年投忍好似可以放到一塊塊的物體

但我無深究過...所以我都不知用不用到鹽片
考古確認工作係我興趣,我幫你拎返屋企睇下
加賀KAGA 11:28 PM 04-18-07

我真係買唔到呀.....餅爺,
救我呀
OldCake 09:30 AM 04-19-07
作者: 加賀KAGA:
我真係買唔到呀.....餅爺,
救我呀
上醫悲找二手啦.........
加賀KAGA 06:55 PM 04-19-07
上醫悲找二手啦.........
真係要搵搵啦
加賀KAGA 08:48 PM 04-19-07
餅爺....我剛知道乜野叫暗頂啦
OldCake 10:13 PM 04-19-07
餅爺....我剛知道乜野叫暗頂啦
..........
加賀KAGA 08:55 PM 04-20-07
餅爺......我想問下hassy C鏡中的V,X,M....果3個制用黎做乜o架?
OldCake 09:15 PM 04-20-07
餅爺......我想問下hassy C鏡中的V,X,M....果3個制用黎做乜o架?
V 是自拍................. (C 鏡優點之一,可自拍)

X..........閃燈

M........好似係舊式閃燈泡之類,現在無用了
加賀KAGA 09:34 PM 04-20-07
V 是自拍................. (C 鏡優點之一,可自拍)

X..........閃燈

M........好似係舊式閃燈泡之類,現在無用了
你提到自拍我又想問下,503CX呢部機有冇自拍功能呢?
我見到個快門位果度有個扭制,係咪呢個制呢?

riceking 09:53 PM 04-20-07
係丫..........中環東亞己無 E6 冲機,佢地內部拎去灣仔東亞沖.......

大家想兩小時取........要去灣仔東亞了........
昨天從朋友的口中得知, 北角都有Lab沖片....都是兩小時取~

Rice
OldCake 08:43 AM 04-21-07
你提到自拍我又想問下,503CX呢部機有冇自拍功能呢?
我見到個快門位果度有個扭制,係咪呢個制呢?
唔知.........你那粒可能是鎖制黎的.....試下
OldCake 08:44 AM 04-21-07
作者: riceking:
昨天從朋友的口中得知, 北角都有Lab沖片....都是兩小時取~

Rice
yes........但九龍就真係煩....
加賀KAGA 10:16 AM 04-21-07
yes........但九龍就真係煩....
我而家都只係去東亞沖,中午時間過去,收工時間再去拎番
hpsimon 01:14 AM 04-23-07
我而家都只係去東亞沖,中午時間過去,收工時間再去拎番
交通都好重皮...
加賀KAGA 11:05 PM 04-23-07
作者: hpsimon:
交通都好重皮...
所以儲多幾筒至去沖囉,一係比阿某導遊順手拎出去
hpsimon 11:02 AM 04-24-07
要麻煩人始終唔係咁好...我都係等一星期取片算...
riceking 11:45 AM 04-24-07
曝了光的片要盡快沖是常識

Rice
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面